Cumparaturi de pe Notino

24.12.19

Daca tot am cumparat o buna parte din cadouri de pe Notino, mi-am cumparat si pentru mine cateva produse si am zis sa vi le arat si voua pentru ca mereu imi spuneti ca va inspira postarile de genul asta. Doar doua dintre produse le stiu pentru ca le-am folosit si imi plac la nebunie, asa ca le-am luat din nou. Restul sunt noutati si nu am apucat inca sa le incerc, asa ca daca va intereseaza ceva in mod deosebit spuneti-mi in comentarii si o sa va spun mai multe pe masura ce le folosesc.


Pentru ten mi-am luat doar doua produse si de-abia astept sa vad cum sunt. Intensive Serum din gama C-Vit de la Sesderma are o concentratie de 12% vitamina C si este un ser pur ce vine in fiole de 2 ml, lista de ingrediente este extrem de scurta si este conceput pentru tenul care are nevoie de luminozitate. Stiti ca mie imi place mult vitamina C si tenul meu are o toleranta buna, asa ca am vrut sa vad cum e - sunt 5 fiole intr-o cutie si daca va intereseaza il gasiti aici.

Celalalt produs pe care mi l-am cumparat este de la Uriage si este un stick cu protectie solara minerala, faptul ca are SPF50 si este mineral sunt factorii care m-au determinat sa il iau, chiar daca este mai scump. V-am tot spus anul asta ca nu mai tolerez filtrele sintetice pe ten si sunt in cautare de produse cu filtre minerale, produsul asta este usor de luat in geanta si in zilele cand nu sunt machiata il pot reaplica fara probleme in zona ochilor, zona la care sunt extrem de atenta in ultimele luni pentru ca nu vrea sa ajung cu pielea patata, mai ales acum cand stiu ca am predispozitie spre asa ceva.


Pentru par mi-am luat mai multe produse pentru ca aveam nevoie si pentru ca sunt produsele pe care le consum cel mai repede, tinand cont de lungimea parului meu. Despre Wet Brush v-am spus de nenumarate ori pe blog, periile lor sunt cele care ma salveaza de fiecare data si am multe - de data asta am gasit un model nou Pro Backbar Detangler, mai mare decat periile detangler normale de la ei, asa ca a ajuns direct in cosul de cumparaturi. A fost 44 lei si nu am suficiente cuvinte sa laud periile astea, multe dintre prietenele mele le folosesc dupa ce le-am povestit de ele, inclusiv cele cu copii pentru ca sunt de vis.

De la Syoss am recumparat lotiunea pentru indepartat petele de vopsea de pe piele (o gasiti aici) din gama Colorist Tools de care v-am spus sigur pe blog pentru ca o folosesc de cativa ani. E 21 lei, are 100 ml si face exact ceea ce promite, fara a agresa pielea. Am vazut in gama Osis+ de la Schwarzkopf un sampon uscat sub forma de spuma si mi-am amintit de unul de la TRESemme pe care l-am avut cu ani in urma si mi-a placut mult, asa ca am vrut sa vad daca se compara. 

Produsele pe care le-am cumparat din nou sunt cele doua masti de par: Fiber Infusion cu keratina de la Londa Professional si Integrity Intensive Treatment cu unt de muru muru de la Milk Shake. Imi plac la nebunie si sunt cele mai bune masti pe care le-am incercat anul asta, de cate ori le folosesc parul meu arata nemaipomenit: e matasos, stralucitor, usor de pieptanat si cu un aspect general de par sanatos care imi place mult.


Ultimul produs pe care l-am luat pentru mine este buretelul 3DHD de la Sigma si sunt tare curioasa cum e pentru ca n-a fost tocmai ieftin. Il gasiti aici, eu am ales varianta pe negru, insa mai e si o alta varianta roz. Forma este foarte interesanta si imi place cum se simte la mana, sper sa se ridice la nivelul asteptarilor mele si sa imi placa. Pensulele lor imi plac, nu as zice ca toate merita banii, insa bureteii nu i-am incercat, asa ca de data asta a invins curiozitatea.


Voi ce v-ati cumparat in ultima perioada? Ati incercat vreunul dintre produsele astea?

Sa aveti zile linistite, cu pace si bucurie in suflet!

4 comentarii

  1. Mi-am tot cumparat de-a lungul timpului, dar anul acesta am vrut sa fiu Mos Craciun pt fratele meu cu un cadou mai special si mi s-au pus atatatea piedici de nu mi-a venit sa cred! Dar am reusit pana la urma si sunt cea mai fericita! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer...nu prea mi-am luat nimic în ultimul timp...prioritari au fost băieții... Este foarte interesanta soluția de îndepărtat petele de vopsea de la sios...Mi-ar trebui una având în vedere ca ma vopsesc singura 🙈🙈🙈... Și buretelul este interesant...si batonul de la uriage... Sper sa ne povestești despre toate... Sa le folosești cu placere.... Un Crăciun de poveste îți doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mie imi place mult cea de la Syoss, am mai incercat si de la alte branduri, insa asta e cea mai buna si are si un pret decent.

      Ștergere