7 intr-o saptamana #241

9.12.19


Am fost foarte aproape sa nu mai public postarea asta care in mod normal ajunge pe blog duminica, dar multe dintre voi mi-ati spus ca va place mult, asa ca m-am gandit ca mai bine mai tarziu decat deloc. Saptamana trecuta a fost una destul de aglomerata, dar am reusit sa ma bucur si de momente de liniste: am desfacut calendarele de Advent si am baut multe cani de ceai. Calendarul de la Lumene imi place la nebunie si de-abia astept sa incerc toate produsele din el, insa si cele cu ceai ma incanta peste masura.

In ultimele saptamani am incercat sa fac niste schimbari in alimentatia mea si sa introduc mai multe grasimi sanatoase, iar untul asta din patru tipuri de nuci de la Biona e chiar reusit - l-am luat de aici. L-am combinat cu niste paine de secara, mere caramelizate si seminte de canepa si a fost un deliciu. Am primit si de la Gold Nutrition niste chestii extrem de interesante, dar vreau sa va povestesc mai multe intr-o postare separata zilele urmatoare.

Cei de la Melkior au lansat o colectie de Craciun si fardul asta cremos cu glitter e o nebunie. E mai scump decat alte produse de la Melkior, dar textura si pigmentatia sunt de vis - daca cautati un fard de genul asta pentru perioada sarbatorilor asta e. Colectia mai cuprinde si o oja intr-o nuanta superba, dar si o paleta cu patru farduri extrem de misto. Gasiti aici intreaga colectie daca va tenteaza. Am citit foarte mult in ultima perioada si cititul m-a ajutat mult sa imi pastrez mintea limpede si sa ma relaxez dupa zilele agitate.

Am hotarat la final de saptamana sa plec in Germania, chiar daca a fost o nebunie totala plecarea asta si practic a fost o excursie de o zi am incercat sa ma incarc cu energie si sa savurez fiecare moment. Am prieteni in Munster si as fi avut multe ocazii sa ma duc pana acum, dar eu si Germania nu suntem tocmai in relatii bune. Nu am o explicatie pentru asta si nici nu mai caut una, insa daca tot am ajuns am facut o vizita la Vapiano pentru ca niciodata nu sar pastele de la ei cand ajung in Austria sau Germania. Ba chiar as putea sa zic ca a venit o traditie.

Munster mi-a placut, atat cat am vazut din el, si daca nu am ajuns la Viena la Targul de Craciun am profitat si am fost la Weihnachtsmarkt sa simt atmosfera de sarbatori si sa aduc cumva spiritul Craciunului mai aproape. Am baut vin fiert, am admirat decoratiunile si am petrecut timp incarcandu-ma cu energie si gandindu-ma cat de usor ne e sa ne lasam coplesiti de ce se intampla in jurul nostru si sa uitam de lucrurile care ne bucura sufletul. Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Fix genul asta de plecare ,,nebunesc" pica cel mai bine. Sa mai repeti experienta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. la mn a fost o săptămână la fel de aiurea ca deobicei, dabea astept sa nu. mi mai plang de mila atata🙄😢

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost o miniexcursie senzațională... Mi-au plăcut foarte mult pozele... Uneori cele scurte sunt cele mai frumoase....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sper ca alta data sa plec pe un fond mai odihnit, dar merita din plin experientele de genul asta.

      Ștergere