Produse #LowSugar de la Gold Nutrition

13.12.19

Saptamana trecuta am primit un colet de la Gold Nutrition si primul lucru pe care l-am vazut cand am deschis cutia a fost: Low Sugar is always a good idea si am inceput sa zambesc. Eu nu sunt consumatoare de zahar, citesc cu atentie etichetele si cred ca sunt mai bine de 20 de ani de cand eu nu am cumparat zahar. Si am 2 motive pentru asta: in familia mea exista un istoric de diabet zaharat, asa ca am avut grija la asta de cand ma stiu si la fel de greu atarna in alegerile mele toate informatiile pe care le-am citit de-a lungul anilor despre ce face zaharul in organism.

Nu sunt o fanatica si daca poftesc la ceva mananc, dar daca am optiuni fara zahar sau cu continut redus de zahar o sa le aleg intotdeauna. Sunt putine lucruri care imi dau fiori, insa zaharul adaugat aiurea in tot ce inseamna mancare ma sperie - cand vad zahar la peste sau la altele de genul ma apuca nervii, asa ca profit de ocazia asta si va spun sa cititi etichetele cu atentie si sa aveti grija chiar si la cele ce mentioneaza ca nu au zahar. De multe ori lipsa zaharului este compensata de niste chestii la fel de rele.

Cei de la Gold Nutrition au niste noutati extrem de interesante si mi-a placut mult ideea lor de a ne indemna sa le oferim copiilor dulciuri si produse cat mai sanatoase in luna cadourilor. Produsele lor se gasesc pe Emag (gasiti aici o parte din produsele de mai jos) si Elefant, dar si pe alte siteuri care se adreseaza unui stil de viata sanatos. Daca sunteti in cautarea unor produse cu aport mare de proteine si o cantitate cat mai mica de zahar cred ca o sa va placa postarea asta.


Printre noutati sunt 2 tipuri de batoane si ambele mi se par extrem de interesante si sunt perfecte de tinut in geanta pentru momentele cand nu ai timp sa mananci sau vrei o gustare care sa nu fie o bomba calorica. Batoanele Low Sugar vin in patru arome delicioase: Salted Chocolate, Dark Chocolate, Salted Caramel si Strawberry & Chocolate si fiecare baton are in jur de 10 grame de proteine si intre 1 - 1,5 grame de zahar. Am incercat doua dintre ele si sunt delicioase, mi-au placut mult. Batoanele cu cereale nu au zahar adaugat, sunt bogate in cereale (ovaz, grau si orez) si ulei de cocos si vin in trei arome: cocos, capsuni si fructe rosii, iar fiecare baton are mai putin de 1,5 grame zahar.


Peatatoes mi se par de vis si pentru cineva care vrea sa se alimenteze corect, dar nu vrea sa renunte la micile placeri precum chipsurile sunt o alegere perfecta. Sunt chipsuri din proteina de mazare, cea mai buna pudra proteica dupa parerea mea, nu sunt prajite, nu au coloranti artificiali si fiecare punga de 40 grame contine 17 grame de proteine si are mai putin de 200 calorii. Peatatoes vine in trei arome: Barbeque, Thai Sweet Chili si Cheese.


Choco & Nut este o alta noutate care mie mi se pare extrem de interesanta. Este o crema tartinabila cu 50% alune, fara zaharuri adaugate, fara lactoza si fara ulei de palmier. Are o formula extrem de curata si fiecare lingurita are doar 0,3 grame de zahar. Daca cautati o crema de ciocolata moale si delicioasa e de incercat, eu deja ma gandesc la niste clatite cu crema asta in perioada sarbatorilor, dar se poate folosi in multe moduri.

Ultimul produs pe care vreau sa vi-l arat este Whole Oats & Whey, un ovaz intregral cu proteine din zer, ideal pentru micul dejun. Sunt 30 grame de proteine pe 100 grame (portia ideala este de 60 grame) si doar 1,2 grame de zahar si poate fi folosit pentru terci, shakeuri, dar si diverse prajituri. Eu am varianta Guilty Chocolate Flavour, dar am vazut inca o varianta Strawberry, insa n-am apucat inca sa o incerc. Dar m-am gandit deja la niste retete si o sa va arat si voua pe Instagram ce iese pe masura ce o incerc.


Cum vi se par produsele astea noi de la Gold Nutrition? Sunteti atente la consumul de zahar?

4 comentarii

  1. Batoanele cu caramel Sărat mi se par foarte interesante... Și choco & nut mersi pentru recomandări

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-au placut, informatiile de genul asta merita impartasite.

      Ștergere
  2. Nu am văzut prețuri pe site. Poate nu m-am uitat prea bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele sunt la vanzare pe siteurile mentionate, cei de la Gold Nutrition nu au magazine on-line.

      Ștergere