Pupa The Eyeliner Crew

9.12.17

Pupa Milano a lansat o colectie noua de linere de ochi, The Eyeliner Crew, care contine 4 eyelinere, fiecare conceput pentru a crea propria "linie distinctiva" si a exprima propria complicitate. Colectia mi se pare extrem de interesanta si produsele sunt usor de folosit chiar si pentru mine care nu am experienta cu eyelinerele din cauza sensibilitatii ochilor mei.


Wing Liner este un eyeliner carioca cu varf oblic, cu o formula pe baza de apa ce se usuca rapid. Textura este fluida si lejera, iar culoarea este vie si intensa. Varful tesit este perfect pentru a o linie precisa de-a lungul liniei genelor dintr-o singura miscare. Mi se pare extrem de usor de folosit si varful asezat in diagonala face foarte usoara traserea unei codite mici in coltul exterior al ochiului.


Skinny Liner este un eyeliner cariora extra slim si dintre toate mie imi place cel mai mult, este cel mai negru si cel mai versatil (in ultima poza vi le-am aratat pe toate 4, a doua si a treia linie sunt cu Skinny Liner). Varful din fetru cu forma alungita permite desenarea de linii extrem de subtiri si precise, dar este perfect si pentru a intensifica liniile. Mi se pare ideal pentru a crea linii geometrice, dar si diverse lookuri grafice, cu impact puternic.


Jumbo Liner este cel mai mare dintre eyelinerele carioca si are un varf oblic ce permite atat desenarea de linii groase si precise, cat si a celor subtiri si definite, insa poate fi folosit pentru a crea linii de diverse dimensiuni. Dintre toate patru mi se pare ca este cel mai putin negru si nici nu m-am descurcat minunat cu el.


Roll Liner este o inovatie, un eyeliner cu aplicator roller pentru a desena o linie rapida si controlata. Negrul este destul de intens si forma ajuta sa alunece usor pe pleoapa, mi se pare extrem de usor de folosit chiar si pentru o incepatoare in ale machiajului. Se aseaza rollerul in coltul intern al ochiului si aluneca foarte usor catre exterior, urmand forma naturala a ochiului.


Mai jos puteti sa vedeti toate cele patru eyelinere, m-am jucat cu ele ca sa vedeti ce linii traseaza la o simpla trecere peste piele. Ordinea este cea din postare, a doua si a treia sunt facute cu Skinny Liner, cel de care v-am spus ca este preferatul meu si mi se pare cel mai usor de folosit, dar si cel mai intens din punct de vedere al culorii.


Ati incercat vreunul din eyelinere astea noi de la Pupa? Care dintre ele vi se pare cel mai interesant?

2 comentarii