Inima simte printre cuvinte

29.12.17


Ma uit de cateva minune la monitor si nu-mi vin cuvintele, desi simt ca am multe lucruri de spus. Zilele astea de pauza mi-au prins tare bine si le-am savurat din plin, sper ca ati avut avut si voi zile frumoase, cu oameni dragi alaturi, cu zambete si liniste in suflet. Daca dorintele voastre au fost unele materiale sper ca ati primit ceea ce v-ati dorit, iar daca v-ati dorit lucruri de suflet sper ca ati gasit exact ceea ce aveti nevoie si va mangaie sufletul.

Am avut intentia sa scriu mai mult pe finalul asta de an si sa va povestesc despre cele mai bune produse pe care le-am descoperit si folosit in 2017, dar mi-am dat seama ca nu e momentul potrivit pentru ca nu simt sa fac asta, dar daca va interezeaza postari de genul asta spuneti-mi in comentarii si o sa fac asta la inceputul noului an. Ultima postare pe anul asta va fi pe 31 si nu o sa fie despre cosmetice sau despre vreun produs anume. 

Nu stiu cu ce va veni 2018 pentru blog, nu stiu cat de des voi scrie, nu stiu daca voi incerca sa pastrez ritmul de acum, stiu doar ca voi fi eu in continuare, cu schimbarile prin care trec, cu ceea ce sufletul meu simte. 2017 a fost un an agitat, dar un an care pentru mine este un nou inceput, un an care m-a invatat multe (si de multe ori n-a fost deloc usor), un an care m-a facut sa ma privesc pe mine altfel si sa gestionez multe situatii diferit. Este un an pentru care sunt recunoscatoare si n-am mai avut sentimentul asta de mult timp la finalul unui an, asa ca ma bucur mult ca am ajuns aici.

Lucrul care m-a bucurat mult in perioada asta a fost ca agitatia din jurul meu nu a reusit sa ma afecteze in nici un fel. Timpul si modul in care l-am gestionat au fost lucruri pe care le-am stabilit eu, nu pricep de ce oamenii in perioada asta se comporta de parca sunt bagati in priza si totul e calculat la secunda, iar daca nu ies calcule zici ca vine sfarsitul lumii. Am deviat de la ce aveam de gand sa scriu si am ajuns la oameni, nu despre ei era vorba, ci despre inima noastra care stie ceea ce mintea nu poate explica.

5 comentarii

  1. Draga mea eu sper sa ramai la fel, sa ne scrii in continuare articole noi, tentante cu informatii utile si de ajuor. Sa fii tu asa cum ai fost pana acum..astept sa citesc in continuare articolele tale frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa continui sa scrii pe blog cu aceeasi frecventa. Pentru mine anul 2017 a fost unul destul de greu cu multe rasturnari de situatie si multe probleme. Sper ca 2018 sa fie un an bun sau foarte bun pentru toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa recunosc ca-ti citesc blogul de cativa ani, cred ca de pe la inceputul lui 2015. In toti anii astia am apreciat faptul ca postezi constant si ca esti autentica, chiar daca nu ti-am spus-o pana acum. Sunt mai degraba genul acela de cititor care nu prea lasa comentarii, cu toate ca anul acesta mi-am promis ca asta o sa se schimbe si ca o sa incerc sa fiu mai activa si sa-mi spun parerile. Sper ca toate lucrurile pe care le-ai invatat in 2017 sa te ajute anul acesta si in ceea ce priveste activitatea de pe blog si sa continui sa faci ceea ce-ti place, pentru ca se vede ca iti place sa scrii! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai lasat acum atatea comentarii si ca ai spart gheata. Te mai astept cand ai simti ca ai ceva de spus. Sa ai un an minunat!

      Ștergere