Elizabeth Arden Green Tea

5.5.17


Nu stiu de ce m-am ferit atatia ani de Green Tea de la Elizabeth Arden - am fost ferm convinsa ca nu este genul meu de parfum si nu i-am dat nici macar o sansa. Probabil va amintiti ca in urma cu cateva luni am prins o promotie misto la Marionnaud si mi-am luat un alt parfum de la Elizabeth Arden la o oferta foarte buna, iar pe acesta l-am primit cadou. Aici puteti sa vedeti ce oferte au si cei de la Marionnaud in perioada asta - sunt reduceri procentuale, oferte 2+1, dar si cadouri oferite la achizitia de produse ale unui anume brand.

Initial am avut intentia sa-l ofer cadou unei prietene careia stiu ca ii place, dar curiozitatea a invins si am zis sa-l incerc si eu sa vad totusi cum mi se pare ... si-mi place. Green Tea a aparut pe piata in 1999 si nasul din spatele lui este Francis Kurkdjian, care si-a pus amprenta pe multe alte parfumuri extrem de cunoscute, inclusiv pe The Vert (cu ceai verde) lansat anul trecut de Yves Rocher.

De-a lungul timpului au aparut multe variante Green Tea, insa eu vreau sa va povestesc despre cea originala care m-a surprins extrem de placut - este fresh, cu usoare note citrice, dar si cu putina menta, toate combinate cu cateva accente florale. Este un parfum lejer, de primavara/ vara si chiar inceput de toamna, un parfum care e ca o gura de aer proaspat. 

Nu rezista extrem de mult pe piele, insa nici nu aveam astfel de pretentii. Sunt o gramada de oferte bune on-line pentru Green Tea, mi s-au parut extrem de atragatoare cele de aici si aici, daca nu l-ati incercat pana acum si va plac aromele proaspete eu zic sa-l mirositi, s-ar putea sa va placa, asa cum mi s-a intamplat si mie, chiar nu pricep de ce l-am ocolit atat.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

16 comentarii

  1. Încercat :) E plăcut, ușor, aerat, curat. Îl prefer vara când nasul meu, sub influența caniculei, nu suportă multe mirosuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu ieri am folosit variant Exotic a lui si e si aia interesanta. :)

      Ștergere
    2. Am văzut că ai scris într-un comentariu despre 5th Avenue :) N-am reușit încă să-l amușin și mă tot întreb, oare mi se potrivește, oare nu :)

      Ștergere
    3. Eu cred ca o sa-ti placa, eu il folosesc de cativa ani, ba chiar am terminat o variant de 30 ml si am trecut direct la 125 ca sa fiu sigura ca nu raman fara. :)

      Ștergere
    4. Cami dragă, am profitat de oferta de transport gratuit a fostului Aoro, viitor Notino și mi-am luat mai multe mostre de parfum, printre care si 5th Avenue. Tare îmi place, când voi mai epuiza stocul de parfumuri,îl voi lua în format mare. Și îl voi folosi toamna, asta mi-a inspirat mirosirea lui. Chiar așa, oare câte parfumuri o fi normal să ai începute? :) Eu sunt mai ordonată, nu-mi place să am zece chestii deschise și începute, dar la parfumuri se schimbă regula, totul e în funcție de toanele mele :)

      Ștergere
    5. Banuiam ca o sa-ti placa, nu exista reguli (si nici bun simt) cand e vorba de parfumuri. :))

      Ștergere
  2. L-aș încerca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Green Tea - E. Arden e parfumul meu preferat pentru primavara-vara. Oricare alt parfum as incerca, vad ca tot la el ma intorc. :)
    Ce ma bucur ca iti place! :)
    Apropo de parfumurile E. Arden, abia anul trecut am descoperit Sun Flowers, atat de mult imi place, nu am cuvinte!.. e potrivit pentru vara.. Il stii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici macar nu l-am mirosit, insa o s-o fac, promit. :)

      Ștergere
  4. Folosesc acest parfum de 5 ani, il am in permanenta in casa. Daca nu il primeam cadou cu siguranta nu il cumparam, nu are cea mai atragatoare sticluta:), dar mirosul este senzational de fresh!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu exact ce zici, cred ca pe mine tot ambalajele m-au facut sa nu le incerc o perioada. Mie si 5th Avenue imi place mult, l-am purtat des in perioada asta.

      Ștergere
  5. Il aveam la Cosmetice...insa nu m-a tentat niciodata...nu pot sa spun de ce...ca el e aratos asa :D

    RăspundețiȘtergere
  6. great minds think alike. Si eu mi-am luat saptamana asta parfumul, doar ca al meu e green tea&cucumber. Recunosc ca ma asteptam la un miros de castravete mai pregnant, ceva in genul celor de la Dove. Cu toate astea e un parfum foaerte fresh care se potriveste perfect primavara si vara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe variante ale lui, eu ieri am folosit Exotic si e si ala interesant. :)

      Ștergere