Cateva produse noi de la Paula's Choice

24.5.17

Nici nu stiu cum sa incep postarea asta, asa ca o sa fiu directa si n-o sa ma complic: am poftit si mi-am satisfacut pofta, dar mi-am luat si doua produse de care chiar aveam nevoie. Toate cele patru produse sunt de la Paula's Choice, doua sunt noutati de-abia lansate, iar celelalte doua sunt noutati pentru mine pentru ca nu le-am incercat pana acum.


Noul ser Omega+ Complex din gama RESIST mi s-a parut extrem de interesant inca de cand a fost lansat afara si de-abia asteptam sa apara si la noi. V-am mai povestit pe blog despre ceramide si acizi grasi Omega 3, 6 si 9 si stiti ca-mi plac, asa ca n-aveam cum sa nu incerc si serul asta, mai ales ca in ultima perioada ma confrunt cu niste portiuni uscare in zona nasului si a fruntii, iar serul asta este recomandat exact pentru probleme de acest fel. L-am folosit de cateva ori pana acum si-mi place mult, daca vreti sa va spun mai multe dupa ce il folosesc o perioada spuneti-mi in comentarii.
 
A doua noutate este Smoothing Primer Serum SPF 30 tot din gama RESIST, un produs care m-a atras ca un magnet avand rolul de baza de machiaj, ser si produs cu protectie solara, dar pe care m-am convins cu greu sa-l iau pentru ca am multe produse care individual fac acelasi lucru. Am reusit sa pun mana pe o varianta mica de 10 ml (produsul full size are 30 ml), asa ca ma simt mai impacata. Pot sa va spun de acum ca este foarte misto si m-a cucerit de la prima folosire, chiar vreau sa scriu despre el mai multe intr-o postare separata pentru ca merita.


Celelalte doua produse le consider o necesitate pentru ca pielea corpului a reactionat destul de urat in ultima vreme la transpiratia si costumul din timpul antrenamentelor de XBody si pe langa faptul ca pe umeri m-am trezit cu o eruptie cutanata cum n-am avut niciodata, am si niste zone uscate in urma unor iritatii cauzate de vechea mea problema cu dermatita de contact.
 
Asa ca am ales Exfoliating Body Spray 2% BHA din gama CLEAR (pentru zonele cu eruptii cutanate, adica umerii si partea de sus a bratelor) si Retinol Skin-Smoothing Body Treatment din gama RESIST pe care am intentia sa-l folosesc si pe zona gatului si a decolteului, cat si pe zonele cu probleme de care v-am spus mai sus.


Ati incercat vreunul dintre produse? Aveti ceva pareri?

5 comentarii

  1. Doar tratamentul de la tine l-am folosit si imi place , in rest nu cunosc produsele lor .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce altceva te-ar mai tenta? :)

      Ștergere
    2. Resist anti-aging clear skin hydrator si primerul cu protectie solara suna interesant .
      (Anamaria)

      Ștergere
  2. Aștept o părere mai detaliată pentru primer, mi-a rămas gândul la el de când a fost lansat.

    RăspundețiȘtergere