7 intr-o saptamana #118

28.5.17




Saptamana asta a fost nebuna rau, cel putin eu asa am simtit-o, de la schimbarile vremii la tot ce s-a intamplat in jurul meu. Ziua de luni n-a fost una buna pentru mine, ar fi fost ziua Bellei si, oricat incerc sa ma conving singura de niste lucruri, sunt momente cand dorul de ea ma loveste atat de puternic incat devin stana de piatra pentru a nu lasa durerea sa ma sufoce - a fost o lectie dura pentru ca am realizat ca momentele cand ma inchid asa in mine ii ranesc pe cei din jurul meu si asta este ceva ce nu e prea placut.
 
Am incercat sa balansez cumva lucrurile cu un buchet de flori de camp si cu niste cirese, dar si cu plimbari lungi care sa ma ajute sa imi curat mintea de gandurile mai putin placute. Marti am fost la o petrecere cu tematica si m-am bucurat de o limonada cu pepene, iar miercuri am ajuns la palatal Snagov la invitatia celor de la Apivita, care au lansat niste produse interesante. Mi-a prins bine timpul petrecut acolo, chiar daca soarele a fost extrem de puternic. Mie imi place mult apa si-mi da niste stari pe care nu vreau sa le exprim in cuvinte.
 
Joi am avut o zi plina la munca, nu m-am ridicat de pe scaun decat fortata, mi s-a parut ca n-o sa-mi ajunga tot timpul din lume sa termin tot ce se adunase, dar in final a fost ok. Vineri am fost pe drumuri si am avut de rezolvat o multime de lucruri (daca sunteti in Bucuresti evitati magazinul Vodafone din Mega Mall, de mai bine de 40 zile am probleme cu un contract incheiat acolo), iar ploaia mi-a cam incurcat socotelile.
 
Am intrat in viteza in Pepco si mi-am luat o rochie simpla, gri, lunga din bumbac cu 40 lei, m-am oprit si in DM sa iau ceva si am profitat sa cumpar si cateva gustari sanatoase si niste bomboane fara zahar. Mi-a ajuns si comanda la Vegis cu batoanele nakd Cocoa Mint (am profitat de oferta cu transport gratuit de care v-am spus pe Facebook), sper sa revina in stoc si celelalte produse, nu prea au avut nimic in ultimele saptamani.
 
Weekendul nu a fost numai relaxare, iar eu am fost cu gandul departe - ar fi trebuit sa fiu plecata la Moeciu, insa planurile au fost date peste cap, asa ca am incercat sa-mi incarc bateriile si m-am bucurat extrem cand s-a oprit ploaia si am vazut in sfarsit soarele. Va las cu Alma, sunt sigura ca v-a facut sa zambiti. O saptamana frumoasa sa avem!

6 comentarii

  1. Ocupată la extrem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si asa, n-a fost cea mai nebuna saptamana din ultima perioada. :)

      Ștergere
  2. Pe Alma trebuie sa o faci doamna cu pagina de Facebook/ Instagram. Da, a fost superb la Snagov.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as avea timp, la cat de fotogenica e si cat de cuminte sta la poze chiar ar merita. :)

      Ștergere
  3. Mă bucur că, dincolo de inevitabilul dor de Bella și ploile astea nesuferite, ai avut o săptămână bună! Hai că de mâine cică vine căldura, sper să nu mai fie ploi (nu atât de des, măcar) de acum în colo și de data asta să reușim să ne vedem. :D
    Poate ajungi prin Moeciu într-un alt weekend (unul însorit, preferabil), e foarte faină zona, aș vrea să mai revin și eu cândva pentru a o explora mai în detaliu.
    O nouă săptămână cât mai bună să ai!

    RăspundețiȘtergere