7 intr-o saptamana #117

21.5.17




Am inceput saptamana pe drumuri, duminica noapte ma intorceam din Serbia, iar luni noapte eram in drum spre Bucuresti. Gandind acum la rece au fost cateva zile pline care mi-au demonstrat cate lucruri am schimbat in ultimele luni si m-au facut sa-mi dau seama ca pot ajunge din nou acolo unde ma simt bine cu mine si asta e ceva ce imi da aripi pentru ca a fost o lupta care pentru o perioada destul de lunga parea pierduta. Sunt multe de spus pe tema asta, poate candva o sa-mi adun gandurile si o sa va povestesc mai multe.
 
Acasa ma asteptau blanoasele mele, disperate ca nu m-au vazut atatea zile - s-a lasat cu pupaturi, cu plansete, cu chitaieli, cu mangaieri si cu priviri acuzatoare (mai ales de la pisici), iar Alma a stat lipita de mine vreo 2 zile sa fie sigura ca nu mai dispar. Desi eram rupta de oboseala si nedormita, m-am dus la antrenament dupa care m-am bucurat putin de Bucuresti. Oricat de agitat si murdar poate fi uneori orasul asta e parte de mine si mi se face dor de el de cate ori plec.
 
M-am bucurat de o surpriza frumoasa de la o cititoare draga si de-abia astept sa incerc produsele pe care le-am primit, iar joi am fost la un eveniment Weleda unde am aflat mai multe despre brand si am descoperit si ultimele noutati pe care le-au lansat. Am petrecut ceva timp cu alte bloggerite si a fost tare bine, mi-a placut mult si locatia - Lugo Restaurant & Lounge (n-o stiam, desi am trecut de multe ori prin zona).
 
Cateva produse de la Paula's Choice si-au facut loc in viata mea, o sa va povestesc mai multe despre ele intr-o postare separata pentru ca pielea mea a tot dat semne de nemultumire si a trebuit sa caut solutii. Noul ser Omega+ Complex din gama Resist ma tenta mult de tot si prima impresie e una extrem de buna, asa cum ma si asteptam de altfel, pentru ca mie imi plac mult ceramidele si v-am mai povestit despre ele pe blog.
 
Sfarsitul de saptamana m-a gasit cu oameni dragi mie, petrecand timp de calitate si planuind lucruri. Dar si cu o stare de melancolie si cu gandul la alte zile si la alti oameni ca doar amintirile sunt parte din noi si fara ele viata noastra ar fi mai goala. Sa aveti o duminica frumoasa si o saptamana plina de tot ce va doriti!

9 comentarii

  1. Ce frumos :) Se pare ca ai avut o saptamana frumoasa si cred ca a contat ca ti-ai reincarcat bateriile weekend-ul trecut.
    Astfel de escapade mi se par necesare si visez de mult timp la asa ceva, sper sa ai parte mai des de ele. :)
    O saptamana noua frumoasa iti doresc si plina de zambete. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar aveam nevoie de ceva timp departe de nebunia de aici, sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  2. Draga de Alma, păi cum să n-o iei și pe ea în bagaj?
    Foarte faină ultima poză. O nouă săptămână cât mai bună să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ea sigur mergea fara problem. Si mie imi place mult, imi da un sentiment de libertate, sa ai si tu o saptamana frumoasa, poate reusim sa ne vedem si noi pana la urma. :))

      Ștergere
  3. Ma bucur ca ai avut parte de un timp frumos , am vazut pozele pe insta si mi-a placut enorm cea cu apusul , e deosebita . Pai cum sa nu te certe blanoasele doar ti-au simtit lipsa , dragele de ele . Eu am avut o saptamana frumoasa care s -a incheiat cu o vizita la Jumbo .
    Te pup , o saptamana frumoasa iti doresc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ti-ai luat frumos? N-am fost de mult timp la Jumbo. Sa ai si tu o saptamana frumoasa.

      Ștergere
    2. Acum vad ca am uitat sa ma semnez , eram foarte obosita ieri dupa o zi intreaga de umblat .
      Mi-am luat si vrute si nevrute , stii cum e cand esti in Jumbo . Cateva flori artificiale , o tavita cu lavanda foarte frumoasa , o cutie de depozitat cu Anna si Elsa , suporturi pentru pensule si pixuri , o cana , ghivece pentru flori samd☺
      Am trecut si prin Sephora dar nu am luat nimic si numai bine ca azi am primit un cod privat cu 20% reducere .
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Am recunoscut comentariul, asa ca nu e problema. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat si spor la cumparaturi la Sephora. :)

      Ștergere
    4. Multumesc draga mea , cred ca un iluminator de la Becca imi voi lua , ma mai gandesc .
      (Anamaria)

      Ștergere