7 intr-o saptamana #116

7.5.17




Mi-e greu sa gasesc un singur cuvant care sa descrie saptamana asta ... a fost grea, a fost plina de emotii, a fost stresanta, a fost plina de situatii neprevazute, a fost o intoarcere in trecut, dar si o privire spre viitor. A fost viata ... in toate formele ei, iar pentru mine a fost o adevarata lectie si mi-am dat seama ca unii oameni fac parte din viata noastra, indiferent de timp si de situatii. Mi-am promis mie (din nou) ca o sa incerc sa iau ce e mai bun de la fiecare si sa apreciez ceea ce primesc, fara sa ma mai gandesc la ce lipseste sau la "de ce"-uri si "cum"-uri, dar mai ales mi-am promis ca o sa fac ce simt fara sa am vreun fel de asteptari. Nu e deloc usor, dar fac tot ce tine de mine sa ajung in punctul ala.
 
Mi-am inceput saptamana cu o zi de relaxare (cumva fortata pentru ca n-am putut sa fac ce aveam de facut), iar noua mea cana mi s-a parut perfecta pentru asta. Cana e luata de pe Bonami, nu mai e disponibila acum, insa am vazut ca au avut mai multe campanii Sass&Belle, asa ca e posibil sa mai apara pe viitor. Tot de pe Bonami am primit o comanda cu un incarcator de voiaj de la Pebble (il gasiti aici), mai am unul si mi se pare extrem de util.
 
Tot din seria cumparaturi vreau sa va arat o bratara luata de aici si bomboanele fara zahar cu aroma de zahar ars si scotch luate de la Marks & Spencer, dar si cateva produse pe care le-am luat de la Hello Free Z One Discount. Am ajuns in magazinul lor din Pantelimon si am gasit o tarta de ceara de la Village Candle - Autumn Comfort, care miroase delicios, asa ca n-am ratat-o. Am pus in cos si un sampon Give Me Moisture de la VO5 si un sampon uscat in varianta travel size de la Toni&Guy, dar si un deodorant de la Vaseline. Am intrat si in Pepco (si spre marea mea mirare n-am cumparat nimic), insa mi s-au parut interesante suporturile pentru poze si am vrut sa vi le arat si voua. Nu am retinut pretul, dar stiti si voi cum sunt preturile la Pepco.
 
In ultimele doua saptamani am descoperit cateva produse noi care imi plac la nebunie si de care de-abia astept sa va povestesc, insa pana atunci va arat cam ce folosesc eu cand ma grabesc, dar vreau un ten luminos si proaspat. Extreme Bronze SPF20 Moisturizing Tanning Foundation de la Pupa Milano mi se pare fantastic si il folosesc de cate ori ma machiez, insa am mai descoperit un fond de ten care imi place la fel de mult, de multe ori le combin si rezultatul e unul wow. Sper sa reusesc sa va povestesc curand despre ele pentru ca chiar merita.
 
Pentru ca saptamana asta a fost grea si incarcata din punct de vedere emotional, am profitat de fiecare moment liber si m-am bucurat de frumusetea din jurul meu. Cerul e absolut superb, iar jocul norilor ma fascineaza de fiecare data. Ieri s-au implinit niste ani de cand tata a plecat din lumea asta si mi se pare extrem de greu sa imi gestionez emotiile in astfel de momente. Timpul nu vindeca ranile, te face doar sa te obisnuiesti sa traiesti cu golul si cu durerea, insa cicatricile sunt tot acolo si sunt momente cand sangereaza rau ... dar tot ce putem sa facem este sa ne stergem lacrimile, sa ne amintim cu drag de cei pe care ii iubim si sa mergem inainte, incercand sa ne bucuram de ceea ce inca avem in viata noastra.
 
Va doresc o duminica frumoasa cu multe zambete si soare!

11 comentarii

  1. Saptamana mea a fost foarte frumoasa,am avut parte de timp liber si multa odihna , dar de maine imi reiau activitatea .
    Abia astept sa ne spui despre noutati , stii ca eu sunt ca pisica (foarte curioasa) .
    Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va spun, va spun, chiar sunt cateva produse care imi plac mult de tot. Sa ai o saptamana minunata! :)

      Ștergere
  2. Am avut o saptamana normala, mai bunaz decat altele, dar mai incape. Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau!!
    Iti doresc o saptamana minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat sa spun ca imi place foarte mult mesajul de pe cana .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu imi doream de mult o cana cu mesajul asta, cand am vazut-o n-am rezistat. :)

      Ștergere
  4. Suporturile pentru fotografii mi se par tare reusite, cred ca ar infrumuseta orice camera. Eu n-am ai auzit de magazinul Pepco. Au si site?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi-am mai putut luat ochii de la brățară și după ce am intrat am rămas și mai rău cu gândul la varianta cu maro și auriu. Cred că trebuie să pun de o comandă.
    Să ai o săptămână cât mai bună și să te bucuri de cât mai multe momente de relaxare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place varianta aia, ma bate gandul sa o iau, tie s-ar putea sa-ti fie larga ca ai mana subtire, vezi ca mai sunt niste modele asemanatoare reglabile, cred ca te avantajeaza mai mult. Sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere
  6. Chiar asa este...treci peste rani, peste dureri...raman amintirile si gandurile catre cei care ne sunt alaturi! Si poate o rugaciune catre cei care nu mai sunt!

    RăspundețiȘtergere