Ce car dupa mine in geanta

28.6.14

Am facut o postare de genul asta acum 2 ani (o gasiti aici) si eram curioasa ce s-a schimbat intre timp. Diferenta majora intre perioada aia si asta este ca acum muncesc de acasa, deci au disparut cateva lucruri, insa nu asa multe cum credeam eu.


Portofelul (luat cu 10 sau 15 ron de la un targ) inca se tine bine, insa e pe lista unul nou. E plin - actele mele, cardurile de la banca, bani si ceva hartii cu notite importante. Mai am un portofel mic negru (care a rezistat de la postarea trecuta) in care am carduri de la magazine, farmacii, etc - le gasesc mult mai usor asa. Telefonul e acelasi si nici nu cred ca o sa il schimb curand, desi stiu ca e cazul. Suportul de carti de vizita e si el prezent si e mai mult decat util. Ochelarii de soare nu lipsesc din geanta mea, desi recunosc ca adeseori ii uit in masina si in geanta ramane doar suportul.


Servetelele (atat umede, cat si uscate) nu au cum sa-mi lipseasca din geanta, la fel si gelul antibacterian (ma declar cucerita de Vanilla Berry Sorbet de la Bath&Body Works - e dulce, dar placut, imi place mult de tot). Guma, desi n-o folosesc des, e acolo pentru orice eventualitate - nu stiu cine m-o fi pus sa incerc Black Edition de la 5, nu-mi place deloc (cea cu pepene e preferata mea) - in afara de culoarea ciudata (gri, zici ca ai ciment in gura), nici gustul nu e cine stie ce. Suportul de pastile inca il am in geanta - dar nu contine decat niste bomboane mentolate si Ibuprofen.


M-am gandit daca sa las sau nu pachetul de tigari, dar pana la urma de ce as ascunde ceva? Fumez rar si in general cand nu gasesc alta metoda de a scapa de nervi (stiu ca este ceva mental, dar o tigara la cateva saptamani chiar nu se pune, nu?), asa ca am si bricheta in geanta. Tokenul e in geanta, desi nu stiu de ce, m-am obisnuit asa, probabil. Si nu in ultimul rand am cheile de la masina si de la casa (se cere un breloc nou).

Geanta pe care o port in prezent este cea roz de care v-am povestit aici. Imi place ca e vesela si destul de incapatoare si cred ca pana la toamna o sa tot apelez la ea. 

Ce lipseste din geanta? Muntele de chitante si bonuri pe care le-am aruncat mai devreme, tableta care este la incarcat, jucaria pe care i-am luat-o Almei si care a stat in geanta mea cateva zile ca am uitat sa i-o dau si pachetul de biscuiti pe care l-am mancat ma devreme.

Voi ce carati in geanta?

20 de comentarii

  1. Imi plac ochelarii la nebuniee <3.
    Eu car in geanta servetelele umede si uscate, portofelul, guma de mestecat, telefonul, un ruj pe care il port in acea zi in caz ca este nevoie sa-l retusez, o oglinda compacta, o pereche de cercei in caz ca uit sa-mi pun de acasa..si cam atat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac, am mai avut o pereche la fel si am reusit sa ii nenorocesc si am tot cautat ceva asemanator si in final am gasit. :)

      Ștergere
  2. Chiar mai devreme am facut pozele pentru acelasi tip de articol! :)) Nu prea tarai cosmetice prin geanta, asa-i? Eu am un mic portfard burdusit. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu aveam unul, insa mi-am dat seama ca-l car inutil dupa mine - daca plec mult timp arunc un gloss/ ruj si Travalo cu parfumul din ziua aia si sunt gata. :)

      Ștergere
  3. Cristina Barbieru28 iunie 2014 la 18:17

    dragutel portofelul si foarte ieftin, eu mai tin servetelele umede, uscate, telefonul, o oglinda, un luciu :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar a meritat banii, eu am avut numai portofele negre pana acum (din ce-mi amintesc). :)

      Ștergere
  4. eu am husa la tableta cu modelul portofelului tau :)) si gelul antibacterian de pocketbac e nelipsit din geanta mea :X
    cred ca voi face si eu o postare asa :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am stiut ca fumezi, am ramas surprinsa :)
    Portofel,ochelarii de soare, o cutie tic tac , o mini oglinda , un ruj+gloss, cheile, servetele umede+uscate, un mini deodorant, o cutie Nurofen, tampoane(nu trebuie sa lipseasca din geanta fetelor) si noua mea jucarie luata de pe aoro , un travallo .Iarna am si o crema de maini.Sper ca n-am uitat nimic :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, nu cred ca ma pot numi fumatoare, n-am fost niciodata cu adevarat. Am inceput sa fumez foarte tarziu si s-a intamplat intr-o perioada foarte stresanta pentru mine, dupa infarct n-am fumat niste ani buni, insa acum prefer la cateva saptamani o tigara decat sa tin nervii in mine. :)

      Ștergere
  6. Îmi place foarte mult portofelul! Şi brelocul de la chei, e adorabil!
    Nu ştiu cum poţi selecţiona lucrurile de pus în geantă. Pentru mine e foarte greu, la mine găseşti orice :))

    Îmi place foarte mult postarea ta!
    Te pup, şi te aştept şi pe la mine,
    www.mfashionhour.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu perioade aglomerate, insa mi-am dat seama ca luam aiurea lucruri dupa mine, lucruri de care n-am avut nevoie luni la rand ... si atunci am facut o selectie.

      Ștergere
  7. Nu stiam ca fumezi :P
    Eu de obicei imi iau foarte putine in geanta, nu imi place sa car deloc:)
    Sunt super ochelarii tai! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fumez des, nu ma pot numi fumatoare, insa uneori prefer o tigara decat nervi care sa ma fiarba. Si mie imi plac mult. :)

      Ștergere
  8. Buna, ce tigari sunt? arata bine ambalajul :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ...pai din geanta nu imi lipseste NICIODATA portofelul, crema de maini, 2 balsamuri de buze si cel putin 2 glossuri (colorate sau nu), tampoane zilnice si oglinda, sa nu uit de oglinda.
    De servetele mai uit, dar crema de maini si balsam buze niciodata.
    Ce am mereu in geanta am in multe exemplare acasa si in ficare geanta, deci chiar n-as avea cum sa uit de ele - ca tine cu gelul antibacterian.

    Si dupa cum stiati, tigarile dauneaza graav sanatatii plus ca mai ai la activ si... ar trebui sa dispara de tot din viata ta.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prefer o tigara din cand in cand decat sa fac cine stie ce de la nervi, sunt altele mai periculoase decat fumatul meu periodic, mai ales ca nu e ceva constant in cazul meu. :)

      Ștergere
  10. Buna!!! poti sa imi sp si mie de unde ti'ai luat gelul antibacterian? multumesc :*

    RăspundețiȘtergere