Black Raspberry Vanilla Triple Moisture Body Cream (Bath & Body Works)

2.6.14

Va aratam in postarea asta produsele pe care le-am luat de la Bath & Body Works (gasiti aici produsele si eu ii recomand cu incredere cum v-am spus si in postarea anterioara) si am primit multe cereri sa le fac review, asa ca astazi e timpul sa va povestesc despre ele. Stiu ca intre timp multe dintre voi au dat comanda si sunt incantate de produse, astazi vreau sa va povestesc si eu despre ce am incercat in caz ca inca nu v-ati decis.


Am ales crema de corp cu zmeura si vanilie si am sperat sa fie pe gustul meu (am mai avut cateva produse BBW acum niste ani, insa nu-mi amintesc ce variante, asa ca am mers pe instinct) si este mai mult decat m-am asteptat sa fie. Mirosul este unul intens care persista mult timp pe piele (daca o folosesc seara cum v-am spus in postarea de ieri, dimineata inca mai simt mirosul), n-as putea sa-l descriu in cuvinte, nu este subtil, este destul de greu, dar nu gretos. Daca va plac aromele subtile clar nu e de voi, se simte mai mult zmeura decat vanilia, insa este o combinatie interesanta care captiveaza.

Cand vine caldura pielea mea se irita foarte usor si de multe ori nu mai pot sa aplic parfum pentru ca alcoolul imi irita pielea, crema asta m-a scapat de belele. Am iesit saptamana trecuta de cateva ori seara la terasa si am folosit-o inainte sa plec (fara sa aplic parfum sau vreun alt produs), cand m-am intors acasa inca o simteam pe piele (am primit o gramada de intrebari despre parfumul pe care il port si niste ochi mirati cand am raspuns ca e doar crema de corp). 

Imi place? Categoric DA. Mai vreau? Oooooo DA. Consider ca merita din plin cei 40 ron, iar variantele din care poti sa alegi sunt atat de multe incat nu cred ca nu exista ceva pentru toata lumea.

Gelurile antibacteriene pentru maini sunt pe lista mea cu dorinte de mult timp, asa ca nu puteam rata ocazia sa le incerc - am ales doua variante (inca puteti profita de oferta cu 4 bucati la 25 ron - pretul normal este 7 ron bucata) cu vanilie (bineinteles): Vanilla Berry Sorbet (miroase delicios de dulce si-mi place la nebunie) si Warm Vanilla Sugar (e interesant si complex si rad singura cand ma gandesc ca scriu asta despre un gel de maini, dar asta e realitatea) si sigur o sa-mi mai iau si altele.

Este nevoie de o cantitate mica pentru a curata mainile (ma temeam ca o sa termin imediat cei 29 ml, insa nici pe departe), nu am simtit ca-mi usuca mainile (desi concentratia de alcool este mare), dar cel mai important mainile mele raman parfumate si mirosul se mai simte si dupa ceva vreme. Ca sa nu mai zic ca marimea este perfecta pentru geanta.


V-ati comandat ceva? Ce va tenteaza? Eu de-abia astept sa-mi iau o lumanare si parca ma tenteaza si body mist-urile, dar parca si sapunurile lichide.

19 comentarii

  1. Interesant nu auzisem de ele pana acum o sa intru sa vad ce imi iau ca ma tenteaza si imi plac mirosurile tari! Mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti iei ceva sa ne spui cum ti se par produsele si ce aroma te-a fascinat. :)

      Ștergere
  2. Am auzit de ele de la o prietena care a fost in vizita in State. Le tot ridica in slavi si suferea ca nu le gaseste si la noi, cred ca acum o sa fie happy :) Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anca, acum stie de unde sa le ia. Sa stii ca o inteleg. :)

      Ștergere
  3. Pe mine ma tenteaza crema de corp pe care o ai tu dar si un body mist .Daca le-a incercat cineva , poate ne recomanda si noua unul care miroase foarte bine , dar sa si persiste :) Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma tenteaza Anamaria, m-am uitat la aromele disponibilem, dar parca n-am simtit fiorul ala care trebuie. :))

      Ștergere
  4. Da, da si eu mi-am luat lotiunea cu lavanda si miere! E super misto! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am încercat produsele lor încă de acum câțiva ani.Le primeam de la un prieten care mergea în state.Am încercat multe însă ce îmi aduc aminte sunt lumânările Caribbean escape, Pineapple Mango, Fresh picked cherries .Am avut și o loțiune de corp Sweet pea care mirosea demential.Cat despre pocketbac-uri am avut o mulțime. Cel mai mult mi-am plăcut Sweet pea, If the tiara fits,Pomegranate passion,I love shoes... etc Sunt foarte bune și persista mirosul.Eu am fost adesea întrebată cu ce parfum mi-am dat după ce foloseam produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru recomandari, am vrut si eu sa incerc Sweet Pea. :)

      Ștergere
  6. Jur ca habar n-avea ca produsele astea se gasesc la noi! Si cand ma gandesc de cate ori am oftat cu jind la haul-urile americancelor de pe youtube...de fiecare data aveau cel putin un produs de Bath&Body Works. Multumesc de info, acum ma duc sa-mi arunc ochii pe site! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai aflat acum si sigur n-o sa rezisti, cum am facut si eu. :))

      Ștergere
  7. Am doua lumanari de la ei si miros foarte bine.Si misturile sunt ok.Tine socant de mult mirosul.
    Eu sunt fana a lotiunilor de corp,simple sau cu triple moisture...N-am incercat sapunurile si gelurile de dus.
    Iubest firma asta!De-ar avea toate sortimentele si la noi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca o sa vedem curand, e bine ca putem sa le luam si asa.

      Ștergere
  8. Buna! de unde ai comandat produsele ? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand al postarii este linkul catre pagina de Facebook de unde am comandat - te duce direct daca apesi pe cuvantul aici.

      Ștergere
  9. Japanes cherry blossom, beautiful day, joy ful, a thousand whises. In America costa 3$, 3.50$ fragrance in perioada asta iar in restul anului 6$ Crema, gelul de dus, săpunul lichid si 15 $ spray-urile. In România costa sincer mult prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu gasesc nicaieri gelul de maini anti-bacterial:( Aveti un link? Multumeeesc

    RăspundețiȘtergere