Titania pentru picioare pregatite de vara

24.6.14

Eu acord o atentie sporita ingrijirii picioarele si fac asta de ani buni (cred ca v-ati dat seama cand ati citit postarea asta). Am mai spus pe blog ca am avut o dermatita de contact care a fost foarte aproape de cangrena si n-am mai crezut ca voi avea vreodata talpi cu piele fina, insa spre marele meu noroc nu am ramas cu nici un fel de urmari. Dar am mereu grija sa-mi exfoliez picioarele, sa folosesc creme hidratante si sprayuri racoritoare, dar mai ales am grija ce port.

Cand am primit propunerea de a testa cateva produse de la Titania am acceptat fara sa stau pe ganduri, cremele nu le stiam, insa am avut de-a lungul timpului diverse pile (si alte instrumente de acest tip) de la ei si mi s-au parut foarte bune. Am primit razuitorul pentru calcaie (cu 2 fete), crema exfolianta, gelul racoritor, balsamul si crema pentru calcaie uscate.


Primul produs incercat a fost gelul racoritor, ador produsele de genul asta, mai ales cand e cald. Cred ca sunt mai bine de 10 de ani de cand nu-mi lipseste din casa gelul/ sprayul cu efect racoritor pentru picioare. Imi place si-l aplic de cate ori imi simt picioarele grele si obosite si nu numai (recunosc asta). Insa sunt atenta de fiecare data sa ma spal repede pe maini sa nu cumva sa-mi ating fata ca nu e de bine. 

Seara mi-am facut dus si am incercat crema exfolianta pe baza de coaja de nuca de cocos. Am folosit-o pe talpi si coate (unde am pielea mai groasa, mostenire de familie) si mi se pare un produs foarte bun. Contine ulei de crusin, extract de castane si glicerina, care lasa pielea neteda si hidratata. In plus are un miros foarte placut si nu mi s-a parut ca agreseaza deloc pielea, granulele exfoliante sunt foarte fine.

Cand am iesit de la dus am folosit razuitorul de calcaie (nu sunt innebunita dupa roz, dar trebuie sa recunosc ca arata tare bine - si forma si culoarea sunt misto). Nu am probleme deosebite cu calcaiele, nu e nevoie sa folosesc des ceva pentru curatare, iar razuitorul asta e perfect pentru nevoile mele. Intai am folosit fata mai aspra si am terminat cu fata fina.

Seara cand m-am dus la culcare am folosit balsamul pentru ingrijirea picioarelor (impreuna cu sosetele de la Ecotools de care v-am povestit aici) si dimineata m-am trezit cu talpi fine si cu o senzatie misto de picioare odihnite. Imi place mult de tot balsamul, atat textura, cat si mirosul. Contine ulei de jojoba, pantenol si vitamina E. Pe ambalaj scrie ca previne aparitia bataturilor si reduce basicile si punctele de presiune, nu stiu sa va zic daca chiar e asa ca nu am probleme d-astea, insa la capitolul hidratare primeste nota maxima de la mine.

Ultimul produs incercat este crema pentru calcaie crapate, pe care o folosesc ca tratament o data pe saptamana (tot cu sosetele mentionate mai sus) desi nu ma confrunt cu probleme de genul asta. De cand o folosesc am calcaie mai fine ca niciodata. I-am dat-o si mamei s-o incerce pentru ca ea are ceva probleme cu pielea uscata si crapata si mi-a zis ca ii place foarte mult. Contine uree, lanolina, extract de castane, mentol si camfor si desi nu este atat de mentonala ca gelul racoritor are un usor efect racoritor care mie imi place mult.

Toate cele cinci produse imi plac mult si in mod sigur le voi cumpara pe viitor, mai ales ca preturile sunt chiar bune. Sunt foarte curioasa cum sunt sprayurile pentru picioare si sigur o sa le incerc in curand. Voi ati incercat ceva de la Titania? Cum vi se par produsele? Voi cum va ingrijiti picioarele?

9 comentarii

  1. Nu am folosit produse Titania, dar chiar sunt curioasa de ele. :) pt picioare eu folosesc crema pt picioare de la Avon, pt catifelare, care pe mine ma multumeste indeajuns de mult, iar pentru vara mi-am cumparat si un spray racoritor cu aroma de cirese tot de la Avon. stiu ca poate pare ciudat.. Avon, Avon, Avon, insa eu chiar ma inteleg cu produsele de la ei si nu as renunta la ele. te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am folosit de mult produse de la Avon, insa acum multi ani mi-au placut produsele pentru ingrijirea picioarelor de la ei. :)

      Ștergere
  2. Am razuitorul metalic de la ei, in rest nu am mai incercat alte produse de la aceasta firma.
    Eu folosesc gomajul pentru picioare de la Yves Rocher + crema nutritiva . Am si crema deodorant tot de la ei care imi place foarte mult . Nici mie nu imi lipseste sprayul racoritor pentru picioare , nici nu-mi imaginez viata fara el, in special vara . Momentan il am pe cel de la Oriflame din gama Feet Up , cu eucalipt si menta , este SUPER...chiar ti-l recomand .Ce-mi place cel mai mult la el este faptul ca se usuca imediat, nu trebuie sa astepti ca si la altele .
    ps : sunt multe creme de corp de care ma plictisesc destul de repede si ajung sa le folosesc doar pt picioare :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu le am pe cele de la Yves Rocher si-mi plac, dar sunt scumpe (50 ml peste 20 ron). Cred ca am incercat toate produsele pentru picioare de la ei, eu in general le luam la oferte 1+1 si asa meritau.

      De la Oriflame n-am mai incercat nimic pe mult, dar chiar o sa ma uit dupa un spray sa mai incerc si altceva. Stiu cum e cu cremele de corp si eu fac la fel. :)

      Ștergere
    2. 2 produse preferate am de la ORIFLAME .Primul este sprayul pentru picioare , iar al doilea este gelul exfoliant cu zmeura si menta .Daca ai ocazia, incearca-le pe amandoua .Eu mi-am facut comt la ei special pentru produsele acestea :)
      (Anamaria)

      Ștergere
  3. Balsamul pentru picioare l-am avut si eu si mi-a placut foarte tare. Chiar am de gand sa mai cumpar chestii de la ei dupa ce termin minunata crema de la Elmiplant!:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merita, mai ales ca le gasesti usor in hypermarketuri. N-am incercat nimic de la Elmiplant. :)

      Ștergere
  4. Buna Camelia.
    Eu nu am incercat nici un produs de la Titania. Ca produse de ingrijire folosesc produse Balea si Oriflame, iar gelul racoritor pentru picioare e nelipsit vara. Si mi-am amintit si de apidermaliv-crema pentru calcaie care mie mi-a placut foarte mult.
    O seara frumoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Oriflame n-am incercat nimic pentru picioare, insa cred ca e necesar ca tot am primit recomandari.

      Ștergere