Dorinte de sambata

14.6.14


E sambata si eu am chef doar sa lenevesc - nici macar mancare n-am facut pana la ora asta, dar urmeaza ... ceva asiatic (in wok cel mai probabil) ca sa pun la treaba ce-am cumparat de la Lidl daca tot a fost saptamana asiatica. Oricum ceva ce se face rapid ca nu am nici o tragere sa pierd timpul prin bucatarie.

Astazi insa am cateva dorinte: o bratara cu iades (nu stiu daca pentru voi are vreo semnificatie dar pentru mine trezeste multe amintiri si ma face sa ma gandesc la tata si la jocurile de cand eram eu copil), o geanta gri inchis (am avut una care mi-a placut la nebunie, dar s-a rupt), Japanese Cherry Blossom Fragrance Mist de la Bath&Body Works (mi se pare mie ca ar fi chiar potrivit pentru vremea din perioada asta), o rochie maxi in dungi (pe asta probabil ca o sa o si cumpar in perioada urmatoare) si nu in ultimul rand Breathtaking Apricot Color Elixir de la Maybelline (imi place mult Caramel Infused pe care il am si mai vreau).

Voi ce va doriti astazi?

18 comentarii

  1. Eu imi doresc o piesa de mobilier, mai exact un birou mic care sa fie multifunctional (adica si masuta de toaleta). Problema e ca nu prea am unde sa il pun...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-ar trebui un scaun nou la birou, dar mai are de asteptat.

      Ștergere
  2. Sunt si eu foarte curioasa in legatura cu Japanese Cherry Blossom . Mi-e ciuda ca nu avem unde sa testam aceste produse...asa la nimereala ..arunci banii si risti sa nu-ti placa . Exact cum am patit-o eu acum cu crema de corp :)
    Eu astazi (si nu doar)imi doresc Escada Sexy Graffiti si aceasta minunatie http://www.newt.ro/cumpara/gentuta-din-piele-naturala-retro-women-7753734 ador culoarea galbena,mai ales vara :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si pe mine m-a batut gandul sa-mi iau o geanta galbena, inca nu mi-a trecut, deci nu se stie. Ai dreptate cu nimereala, nu e placut deloc. :)

      Ștergere
  3. brata si geanta imi plac mult.

    eu mi-am dorit doar sa recuperez somn si am reusit. am dormit adanc si bine vreo doua dupa-amiaza aceasta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am dormit azi mult, dar asta fac in fiecare weekend. :)

      Ștergere
  4. De cand am bebelinul nu pot spune ca am si eu o ora de relaxare...asa ca ce-mi doresc este sa fac o baie indelungata, spuma relaxanta si lumanarele parfumate:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa-ti faci timp si pentru tine, atat cat poti fura. Ai nevoie sa-ti incarci bateriile din cand in cand. :)

      Ștergere
    2. Ca bine zici...trebuie trebuie

      Ștergere
  5. Eu m-am uitat la un serial pe internet si mi-am savurat cafelele.
    Genti reduse sunt pe Meli Melo pana duminica inclusiv, poate va place ceva acolo.
    Si mai vreau niste Butter Gloss de la Nyx, cred ca maine dau o comanda.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  6. Apropos de genti de la Meli Melo,,mi-am luat (in urma cu un an) doua posete Meli Melo cu 50% reducere, foarte frumoase. In prima zi de purtat, una dintre ele s-a dezintegrat; se inchidea cu o capsa magnetica, iar materialul din jurul capsei s-a rupt grosolan de restul gentii. Repet, din prima zi.... Am dat fuga la magazin sa-mi cer banii pe poseta rupta si-am returnat (cu mari batai de cap) si poseta nepurtata. Si, cu banii de pe cele 2 posete Meli Melo mi-am luat una singura de la Eponge, pe care o am si acum.
    De Meli Melo nu vreau sa mai aud si va sfatui sa aveti grija cu brand-ul asta.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca am vreo geanta de la Meli Melo, dar e bine de stiut.

      Ștergere
  7. Pentru Anca
    Eu cred ca a fost o intamplare nefericita, asta nu inseamna ca toate produsele lor sunt proaste . Eu de ex am o geanta de la ei....de aproape 2 ani si inca e in stare perfecta :) Depinde foarte mult si calitatea gentii respective. Eu iubesc bijuteriile lor de ex :) multumim totusi pentru avertizare .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca la toate firmele - si eu am de la ei cateva accesorii, unele s-au pastrat foarte bine in timp, altele nu. :)

      Ștergere
  8. Si eu am genti de la ei si imi rezista foarte bine cativa ani de purtat intens, sunt multumita de ele si tocmai din aceasta cauza am dat o recomandare.
    Probabil ca sunt si ele pe calitati, si eu pe majoritatea le-am luat la reducere, mai ales in ultimii ani, nu mi-am mai luat la pret intreg ci cum am prins o reducere.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asta se intampla la toate firmele, n-ai de unde sa stii peste ce dai. :)

      Ștergere
  9. Imi place geanta foarte mult dar si restul .... dorintelor .

    RăspundețiȘtergere