Vorbe .. si iar vorbe

11.6.14

Aveam in plan astazi sa va povestesc despre un exfoliant care imi place mult de tot, dar se pare ca azi e ziua cand nimic nu e cum trebuie sau cand toate imi merg prost. N-am putut sa dorm azi noapte deloc, habar n-am daca de la vreme, de la ganduri sau din ce alt motiv. Am adormit la 8, exact cand trebuia sa ma trezesc si desi a sunat telefonul langa mine de cateva ori, de abia la 12 am reactionat in vreun fel si am sarit din pat. Bineinteles ca am intarziat in tot ce aveam de facut si ca sa fie tacamul complet s-au intamplat numai rahaturi, d-alea de reusesc sa te faca sa iti vina sa iti tragi patura in cap si sa nu mai iesi de acolo toata ziua. Cred ca va fi o postare lunga, asa ca daca nu aveti chef de citit inchideti acum. Desi s-ar putea la sfarsit sa radem impreuna.

Am dat o comanda pe 1 la Kurtmann, comanda care deja mi-a creat nervi - oricum sa nu uit: pe site sunt reduceri de 60% la o gramada de produse, daca aveti bani de cheltuit uitati-va poate va gasiti ceva. Sa revenim la comanda - am dat-o pe 1, mi-am luat 2 produse, dar unul trebuie returnat din cauza unui defect. In 5 am dat comanda pentru a lua altceva in locul produsului cu defect (comanda cu valoare 0 deoarece beneficiam de transport gratuit si valoarea produselor comanda a fost mai mica decat valoarea initiala - lucru confirmat pe mail), comanda expediata cu intarziere care trebuie sa ajunga sambata si n-a ajuns nici macar ieri. Am sunat la Cargus, mi s-a spus ca au uitat sa bage datele in sistem (mi se pare fenomenala explicatia) si ca astazi se livreaza coletul.

Primesc mai devreme un sms ca se va livra coletul astazi si am de plata 26 ron. M-am uitat cam stramb la telefon, am verificat din nou mailul de confirmare al comenzii (scrie clar - suma de plata: -2,06 ron), am incercat sa sun la Kurtmann, dupa 30 minute de asteptat pe linie (sa nu ziceti ca n-am avut rabdare) mi-am bagat picioarele si am inchis. Le-am dat un mail si le-am cerut o explicatie. Intre timp ma suna curierul ca are de adus un colet, de ridicat returul, dar ca am de plata 26 ron desi pe colet era trecuta aceeasi suma de -2,06 ron de care stiam si eu (chiar a facut o gluma ca trebuie sa-mi dea el bani). I-am spus ca e o neintelegere si a ramas ca discutam dupa ce raspund cei de la Kurtmann. Dupa 2 minute primesc mail ca s-a facut o greseala si nu e nimic de plata si s-a anuntat la firma de curierat, il sun pe curier si-mi zice ca vine maine ca nu mai are cum azi. Am inghitit in sec si am inchis telefonul.

Nu trec cateva minute ca primesc un alt sms ca nu am achitat nu stiu ce suma la Raiffeisen, ma uit din nou blocata la telefon, sun la numarul din sms, vorbesc cu una care ma abureste 5 minute ca am de plata 30 ron la nu stiu ce card, ii spun ca banii sunt in cont si trebuiau trasi automat, ma abureste iar 3 minute ca e datoria mea sa ma duc sa depun cash suma, ii spun a nu stiu cata oara ca in fiecare luna se trag automat, nu si nu. Intr-un final ma umplu de nervi, ii spun ca nu am timp de pierdut, sa faca ceva sa rezolve problema si o intreb care e numele ei (ca deja ma umpluse de nervi) si-mi spune ca s-a prezentat la inceput si trebuia sa retin. Moment in care s-a dus naibii si ultima mea bruma de rabdare - dupa inca 5 minute in care n-a facut nimic decat sa-mi repete ca trebuie s-o ascult si ca e datoria mea sa depun banii cash (dupa luni de zile in care NU am facut asta si nu au fost probleme), i-am urat sa aiba o zi la fel de buna ca a mea si am inchis telefonul. Deja am alergie la Raiffeisen - lucrez cu ei de pe vremea cand erau Banca Agricola si in 20 de ani n-am avut nici un fel de probleme, in schimb in ultimul an numai de oameni incompetenti am avut parte.

Am tras adanc aer in piept, am injurat de 2 ori (simteam ca-mi explodeaza capul) si m-am gandit ca un dus o sa ma ajute. Cand ma pregateam sa plec spre baie vine un alt sms - m-am uitat sceptic la telefon si parca nu imi venea sa citesc, incepuse sa-mi bata inima tare si am simtit ca ma enervez iar. De data asta smsul era de la Cosmote care ma anunta ca nu am achitat nu stiu ce factura. M-am uitat iar chioras si m-am gandit ca am innebunit. Am verificat confirmarile de plata si vad ca plata a fost facuta in 3 direct prin Webcare, sun, vorbesc cu alta desteapta care imi spune ca la ei in sistem nu s-a alocat plata pe cont. Ii spun ca nu e vina mea ca nu isi fac angajatii lor treaba si ca mi se pare penibil sa dureze 8 zile sa aloce o plata pe cont cand s-a facut plata direct. Dupa alte minute pierdute la telefon isi cere scuze si terminam discutia.

Deja visam la dusul ala si ma gandeam la exfoliantul de care aveam intentia sa va povestesc astazi, ma gandeam ca un dus o sa ma spele de toate neplacerile si o s-o iau de la capat fresh. Doar nu credeati ca se termina aici? Ma duc sa dau drumul la apa, apa rece gheata, ma uit la centrala, centrala in avarie, am resetat-o, nimic, apa gheata, centrala in avarie ... am mai incercat de cateva ori diverse chestii, am renuntat ... mi-am repetat in minte de cateva ori ca asta e, sa nu ma enervez.

M-am intins pe canapea, mi-am pus niste muzica de relaxare cu gandul ca stau 10 minute sa imi incarc bateriile si ma apuc de treaba, a inceput sa piuie frigiderul (mama lui de frigider - deschis nu era, doar ca piuia de tampit). Si m-a tinut asa mai bine de 15 minute ... habar n-am ce a avut, intr-un final s-a potolit singur, dar asta dupa ce imi venea sa ma imbrac si sa plec de nebuna sa nu-l mai aud. Prin urmare astazi Beko sucks ... big time.

Imaginati-va cam cat de relaxata sunt acum ... ca sa nu mai zic ca n-am facut nimic din tot ce aveam de facut si inca ma gandesc la dusul ala. Dar macar am scapat de nervi, e bun si scrisul asta la ceva ... m-am eliberat. Sper ca de acum incolo sa am parte de chestii misto care sa compenseze prima parte a zilei ... pentru asta o sa incerc niste mini Oreo si o ciocolata calda ... zambesc acum ... urat inceput de zi, nu? 

Cred ca solutie este putin shopping on-line ... sa aveti (si sa am) o zi frumoasa ... 


16 comentarii

  1. Din cand in cand imi rasare si mie cate o zi la fel de buna ca a ta. Poate fi mai rau decat atat, asa ca nu uita sa zambesti. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca poate fi si mai rau, d-aia am ales sa fac haz de necaz. :))

      Ștergere
  2. Ufff, urat cand se pun toate pe tine! Da, e cate o zi din asta care parca nu vrea sa coopereze nicicum! Le stiu si eu prea bine si le detest din suflet. Sper ca restul zilei sa fie ceva mai bun!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. oups, citesc si ma amuz (imi pare rau)- daca as fi in locul tau nu stiu ce as face, cam urat sa se intample toate intr-o zi( pardon juma de zi) ...
    poza e sugestiva asa ca nu da atentie la toate problemele, sunt sigura ca maine va fi o zi mult mai buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat sa fac haz de necaz, deci nu e vreo problema rasul. Asta incerc si eu. O zi frumoasa sa ai. :)

      Ștergere
  4. Este amuzant faptul ca in timp ce citeam postarea scrisa de tine mi-a sunat telefonul , era curierul care m-a anuntat ca am un colet . Ghici de la cine ? Kurtmann :))
    Eu inca nu am avut probleme de genul asta (ma refer strict la produse defecte) din fericire .Chiar imi pare rau pentru toate problemele care le-ai avut , am patit si eu multe de genul, asa ca iti inteleg proasta dispozitie, dar cu siguranta ziua de maine va fi mult mai buna .Te pup Camelia
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am comandat o rochie si avea o pata - banuiesc ca din productie, e ceva in material si nu am vrut sa risc sa nu iasa, asa ca le-am scris si mi-au raspuns imediat. Oricum banuiesc ca astia de la curier au facut toata incurcatura - un colet ridicat in 6 sa nu apara inregistrat in 10 e cam aiurea.

      Ștergere
  5. Iti doresc sa ai parte de o zi extrem de buna in continuare, sa compenseze :D Mi s-a intamplat si mie cu vodafone, eu fac platile online, ing-ul proceseaza maxim a doua zi si ei nu aveau banii in cont dupa o saptamana. La o verificare (dupa niste nervi din partea mea) era totul ok, ca sa vezi ... Pups!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca se proceseaza greu, dar deja au exagerat cu 8 zile, oricum nu e prima data cu Cosmote, aia de la banca insa m-a calcat rau pe nervi. :))

      Ștergere
  6. Sa ai o noapte linistita si odihnitoare :)
    ( Ca ziua chiar ti-a fost luuunga si intr-un anumit fel. Cad mai am aglomerari din astea, incerc sa ma detasez - uneori si reusesc, apoi ma relaxez la o tigara nesanatoasa spunand ceva de genul : in petalale mele, da' ce zi am avut si uite-ma ca inca sunt in picioare - asta chiar daca sunt lesinata pe jumate, dar imi ridic singura moralul :) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu incerc, dar sunt dati cand nu-mi iese ... aia cu lesinata o stiu bine. O zi frumoasa sa ai :)

      Ștergere
  7. Am citit pana la sfarsit si m-am amuzat copios...cred ca tu nu..dar dc privesti din exterior este o super haioasa zi :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit articolul cand l-ai publicat si chiar imi venea sa rad pt ca vazut din afara e chiar hilar dar imi dau seama ce nervisori te-au luat.
    Vineri am avut si eu o astfell de zi,., inca de la prima ora de serviciu iar la finalul programului simteam ca-mi explodeaza capul; am vrut sa scriu aici dar nici de asta nu eram in stare... si nu pt ca era vineri si mai era si 13 pt ca nu sunt superstitioasa, ci doar pentru ca asa ni se mai intampla din pacate. Cred ca toti avem cate o zi din asta "minunata"

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, comico-tragic cand se intampla, dar sunt chestii pe care nu avem cum sa le evitam.

      Ștergere