Doar 5: pensule

23.6.14

Ma asteptam sa fie una dintre cele mai grele alegeri cea a pensulelor, insa n-a fost prea grea si m-a uimit si pe mine putin. Am multe pensule si imi plac foarte multe dintre ele si, asa cum am mai spus de multe ori, consider ca pensulele fac diferenta atunci cand vine vorba de machiaj.


Alegerile mele se limiteaza la doua firme: Real Techniques si M.A.C. - pur si simplu asta am simtit cand m-am gandit la ce este esential pentru mine si ce este mai versatil din tot ce am. Am pensule mult mai scumpe si mai laudate decat cele pe care le vedeti mai sus (si ma gandesc acum la 136 de la M.A.C. pe care am dat o groaza de bani si o folosesc o data la nu stiu cate saptamani), dar astea sunt cele dupa care intind mana aproape zilnic.

Daca Expert Face Brush (o gasiti aici sau aici) despre care am spus de nenumarate ori ca este singura pensula pe care o folosesc pentru fond de ten lichid de cand am pus mana pe ea si Blush Brush (o gasiti aici sau aici) nu cred ca va mira - o folosesc pentru pudra, blush si bronzer, sunt sigura ca Setting Brush de la Real Techniques (o gasiti aici sau aici) nu va asteptati sa fie mentionata (asa cum nu ma asteptam nici eu - a stat mult timp uitata pentru ca nu ii gaseam utilizare), insa in ultima vreme am folosit pentru corector si uneori si pentru iluminator si-mi place foarte mult.

Imi plac foarte mult pensulele pentru ochi cu maner scurt, asa ca am ales doua pensule special edition de la M.A.C. - 217 (am ezitat mult intre ea si 224) de care nu cred ca mai e nevoie sa va povestesc si 242, care nu este asa cunoscuta, dar care mie imi place foarte mult - o folosesc atat pentru aplicarea fardului, cat si pentru produsele crema, dar si pentru corector atunci cand simt ca este nevoie.

Au mai fost cateva pensule (si buretele Beauty Blender) care mi-au venit in minte cand m-am gandit la postarea asta, insa in final astea sunt alegerile mele, probabil ca a atarnat greu in alegerea mea si modul in care se curata pensulele (si de aici 3 pensule RT) - ale voastre care sunt? Chiar sunt curioasa care credeti ca sunt pensulele care va sunt indispensabile.

22 de comentarii

  1. Eu am setul pt fata de la Rt, si e super dar imi doresc si stufosenia din poza ta :))♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se par foarte bune pensulele pentru pretul pe care il au, ce-mi place in mod special este ca nu pierd peri si se usuca foarte repede.

      Ștergere
  2. Tot RT si Ecotools. De MAC nu ma apropii prea curand, nu simt nevoia sa dau 150 lei sau mai mult pe o pensula.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Ecotools n-am decat o pensula, am vrut sa incerc cateva, dar mi-am dat seama ca chiar nu am nevoie de alte pensule. :)

      Ștergere
  3. O postare foarte interesantă. Aș face și yo un articol cu această temă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept sa-l citesc, sunt curioasa ce alegeri ati face voi.

      Ștergere
  4. Cu siguranta cele de la RT sunt number one pentru mine + pensula pentru blush de la ELF care imi place foarte mult :)De la MAC nu le-am incercat ,nu pot sa imi dau cu parerea . Te pup si o saptamana frumoasa iti doresc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O saptamana frumoasa si tie Anamaria, care este pensula ta preferata RT?

      Ștergere
    2. Pot sa spun 2 ? Pls pls :) prima este Contour brush pe care o folosesc si pentru blush ( o iubesc ) si a doua este setting brush , ambele imi plac ila fel de mult . Te pup
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Trebuie sa mai incerc si eu contour brush, am uitat complet de ea, desi pentru eu am luat setul Core. :)

      Ștergere
  5. I'm not a brush person :) Cel mai adesea folosesc doar 3 pensule: una pt pudra, una pt umplerea sprancenelor si una pt fardul de pleoape (toate Makeup Works). In rest folosesc degetele din dotare :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma asteptam la raspunsul asta, recunosc. :)

      Ștergere
    2. Nu am avut timp sa testez setul de la Real Techniques inca, poate o sa-mi schimb si eu parerea despre pensule :) Cel putin in cazul fdt cel mai bine arata cand il intind cu degetele..

      Ștergere
    3. Depinde mult si de fondul de ten, chiar sunt curioasa cum o sa ti se para pensulele.

      Ștergere
  6. Si mie imi plac RT si intentionez sa imi iau mai multe, printre care si Expert Brush :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur, e una dintre cele mai misto pensule incercate de mine. Si se curata atat de repede si de usor.

      Ștergere
  7. Sa zic Challenge Accepted si sa scriu pe blog? :D
    Tot in RT ma invart si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am pensule de la Sheinside, nu ma asteptam sa fie asa de bune, dar se descurca foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am pensule de pe ebay foarte bune si au fost foarte ieftine.

      Ștergere
  9. Faptul ca sunt o femeie care se machiaza niciodata nu am suficiente produse de machiaj (si cand am prea multe le arunc pt ca ajung sa expire) si de cativa ani am inceput sa fiu interesata de pensule pt machiaj (tot you tube-ul are) si gasisem un site cu pensule de pe care vroiam sa comand (pensule mon reve).
    Pt ca Oriflame era mai la indemana am luat de la ei: groaznice! Le-am folosit dar e un chin cu ele (se rup bucatele mici si raman pe fata). Singurele bune au fost cele din gama Giordanii care sunt aurii si sunt tare bunicele.
    De 1 an juma am inceput sa fiu interesata de make-up shop si pensulele de acolo, si mi-am luat una; de atunci la fiecare comanda mi-am luat cate una, doua, nu am multe dar pt sa spun ca imi plac foarte mult, mi se par ieftine in comparatie cu altele si nu ma las pana nu le cumpar pe toate, pe unele chiar in dublu, triplu exemplar.
    Am: RT Blush, RT Setting (pe asta chiar o iubesc), RT pt fdt cea oblica, si de la Ecotools Eveliner si Smudge.
    Mi-o doresc foarte mult pe RT Expert dar o sa vina si randul ei curand.

    Voi folositi produse speciale de curatare a lor?


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa mult Expert Face Brush, eu am folosit niste ani produse destinate curatarii lor, dupa care am renuntat ca aruncam bani aiurea. :)

      Ștergere