NOTD: Essie She's Pampered

9.6.14

Daca as fi vrut sa creez o poveste in jurul acestei oje, sigur nu-mi iesea. Alma a decis sa-si bage nasul (la propriu) cand imi faceam eu unghiile cu She's Pampered de la Essie (o gasiti aici la 33 ron, cei de la produsecosmetice incearca sa aduca cat mai multe produse in magazinul lor, astfel incat sa puteti gasi la ei tot ce va intereseaza - eu o sa ii urmaresc cu interes pe viitor) si n-am avut inima sa o dau la o parte cand faceam pozele, asa ca ... vreti, nu vreti avem poze cu oja si cu catelul. Cred ca a atras-o denumirea ojei, s-o fi gandit ca i se potriveste perfect.


Nu am foarte multe oje Essie (cred ca asta e a treia pe care o incerc) insa cred ca vor mai urma. Imi place foarte mult pensula, se aplica foarte usor (2 straturi sunt mai mult decat suficiente pentru o culoare intensa) si se usuca repede. Daca va mira ca am ales rosu (ca doar v-am zis de atatea ori ca nu simt ca ma prinde si nici n-am oje rosii in casa - singura pe care am pastrat-o este One Night Stand de la Orly) pot sa spun doar ca incerc in continuare sa schimb niste lucruri si sa ies din zona mea de confort. Nu pot sa zic ca simt ca rosul pe unghii ma defineste in vreun fel, dar inca incerc.


1 x baza biotina Alta Cosmetics
2 x Essie She's Pampered
1 x Nubar Diamont Seal&Shine Topcoat

Sa nu credeti ca admiratia ei a fost doar de moment, a pazit-o mai bine de 30 minute si cand am incercat-o sa i-o iau mi-a aruncat privirea de mai jos. N-am putut s-o tin doar pentru mine, e prea haioasa. Cand i-am zis sa mergem afara a uitat si de oja si de rasfat. Tot catel e in final ...


Voi cu ce culoare ati inceput saptamana?

P.S.: nu-mi place sa fac poze cand am pe unghii culori inchise/ puternice, mi se par ca se vad si chestii care nu exista in realitate (dupa ce am terminat manichiura, am sters marginea unghiei cu o pensula de eyeliner inmuiata in acetona si eram chiar mandra de rezultat - cand am facut pozele bineinteles ca am vazut nu stiu cate imperfectiuni) ... voi cum faceti sa aveti poze reusite cand vine vorba de unghii?

21 de comentarii

  1. E oja ei, clar! Sa nu indraznesti sa o mai folosesti! :))) E tare haioasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce simpatica e Alma, probabil a vrut sa-i faci si ei unghiutele rosii :))
    Iubesc rosul pe unghii si ma simt foarte bine cand port culori puternice .Eu am inceput saptamana cu Kiss me on my tulips de la OPI .Ultima poza este atat de dulce , imi vine sa o mananc pe Alma :)
    Imi place foarte mult culoarea ojei, sa o porti cu placere .
    ps : Nu are legatura cu postarea , dar stiu ca vroiai sa iti comanzi un body mist de la Bath and Body Works , ti-ai luat pana la urma ceva ? Vreau si eu sa imi iau unul si nu stiu care sa-l aleg:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-am luat momentan nimic, incerc sa fiu rationala, am mult prea multe produse incepute si vreau sa ma bucur de ele, mi-am impus sa nu mai cumpar nimic, dar sa vedem daca sunt in stare sau nu.

      Ștergere
  3. Este atat de draguta privirea catelusei, chiar trebuia sa ne-o arati! Culoarea ojei e foarte frumoasa! Si la mine se vad in poze imperfectiunile...Acum port pe unghii un verde smarald. PupicI1

    RăspundețiȘtergere
  4. UUuu ce draguta e! Aaa scuze dragute! :)
    Pai aplic mereu o baza inainte de oja si fac pozele cu mainile un pic umede sa iasa pielea mai catifelata. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa fac si eu, dar degeaba ... bine eu ma si stiu antitalent cand vine vorba de poze. :))

      Ștergere
  5. Hm :D Chiar ma gandeam si eu in ce culoare sa-mi vopsesc unghiile :D Mi-ai dat o idee buna :D Cred ca o sa folosesc Deborah in 13 din gama Shine TECH. Mi se pare un pic mai inchisa ca nuanta decat ce purtati voi doua azi :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Manechiura si pedichiura mea arata asa: baza Opi Natural Nail Basecoat (nu-mi prea place, mai bun este Orly Bonder) + oja Essie Knockout Pout (roz deschis, nu prea ma reprezinta) + oja sclipicioasa China Glaze Be Marry, Be Bright (sclipici fucsia si albastru) + topcoat Farmec Gel TopCoat (foarte foarte bun, si costa doar 8 leuti..) + Orly Sec'N Dry (foarte bun si asta, usuca oja aproape instant).

    Ojele Essie imi plac, sunt rezistente (rezista mai mult decat Opi) si au un luciu intens chiar daca au finish mat/semimat: aplicand topcoat sunt foate lucioase...bine, o sa spuneti ca toate ojele sunt lucioase cu topcoat, dar nu, astea sunt mai deosebite, mai lucioase decat altele.

    Singurul lucru care nu imi place la ele este periuta, prea subtire.

    Oja rosie pe unghii mi se pare foarte feminina si sexy in acelasi timp.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu ojele Essie din ultima vreme au pensula groasa (cum are si asta) - ti-ai luat recent vreuna si avea pensula subtire?

      Ștergere
    2. Am 6 oje Essie si toate au pensula subtire cum niciun brand nu are.
      Acum o luna mi-am luat Bottle Service (colectie vara 2013) iar in februarie sau martie mi-am luat For the twill of it (colectie toamna iarna 2013-2014). Ultima numita are o pensula ingrozitor de subtire, mai subtire decat cea de la oja din colectia vara 2013.
      La fel ca pensula lui For the twill.... adica foarte subtire este pensula la Cute as a button (colectie vara 2009).
      Celelalte oje (care sunt din colectii mai vechi) au pensula ca Bottle service, care este dintr-o colectie mai noua dar nu mai noua ca The twill of...

      Mihaela I.

      Ștergere
  7. Cred ca vorbesc in numele tuturor, Alma trebuie sa apara mai des pe blog! :) E tare dulce!
    Eu una evit cuticulele atunci cand aplic oja, pentru ca mi-e lene sa o curat si nici nu imi place in mod special. M-am invatat sa aplic strict pe unghie, iar inainte sa fac poze aplic un ulei hidratant pe care il spal, sa nu luceasca pielea...si gata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa fac ar trebui sa fac si eu teoretic, dar practic iese cu totul altceva. :))

      Alma e cam puturoasa si se stramba in poze, dar ne straduim. :)

      Ștergere
  8. Cat de scumpa e Alma! Sufletelele astea pufoase iti schimba starea de spirit, cred ca te incarca cu multa energie pozitiva.
    Mie imi place felul in care arata oja pe unghiile tale. Si iubesc ojele rosii, corai, rosu-zmeuriu, in general culorile puternice. Si ce daca nu au iesit pozele cum voiai? Conteaza cat de "pampered" te-ai simtit cand ti-ai facut unghiile, mie ritualul asta imi ridica instant moralul.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai si tu dreptate, eu nu prea folosesc rosu (adica nu prea ala e cam mult - nu folosesc), insa incerc sa schimb anumite lucruri, sa vedem ce si cum.

      Ștergere
  9. Vazusem poza pe Instagram si ma topeam de dragul catelusei tale cat era ea de simpatica, dar ma gandeam, oare cum o fi aratand oja in realitate. E exact asa cum mi-am imaginat-o.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca am pus-o pe Instagram (am fost cam rupta de tehnologie zilele astea), cred ca mai degraba pe pagina de Facebook ai vazut-o. Sa inteleg ca-ti place oja? :)

      Ștergere