Benefit They're Real! Mascara

20.6.14

De-a lungul timpului am incercat cateva produse de la Benefit, unele mi-au placut mai mult, altele mai putin. Insa am ramas cu 2 dorinte: Hoola si They're Real! Hoola va trebui sa mai astepte, insa cealalta curiozitate mi-am satisfacut-o. V-am aratat acum ceva vreme setul Do The Bright Thing luat de pe StrawberryNET care avea si o varianta mini a acestei mascara, motiv pentru care am si luat setul.


Atat de multe citisem/ auzisem despre produsul asta, incat m-am intrebat de nenumarate ori daca nu cumva este mult prea laudat si de fapt nu e chiar asa minunat, d-aia am si vrut sa-l incerc eu si sa vad ce poate (sau ce nu poate). Si poate ... si inca multe.

Pensula este mai mult decat interesanta (puteti vedea mai jos exact cum arata - sunt mandra de poza asta pentru ca stiti ca-mi lipseste talentul fotografic) si am banuit de cand am desfacut tubul ca o sa-mi placa pentru ca stiam ca o sa prinda fiecare geana, oricat de mica si ciudata ar fi (eu am cateva gene ciudate la coltul ochiul care nu se impaca cu multe perii de la mascara), ma gandeam ca daca formula e buna, o sa fie un produs mai mult decat misto. Si chiar este.


Formula este destul de umeda si nu mi s-a parut ca se usuca in timp, peria face aplicarea usoara (n-am "reusit" sa ma murdaresc la aplicare) si prinde fiecare geana (cum v-am spus deja). Diferenta este uriasa de la primul strat de mascara aplicat - volum si alungire, insa eu simt nevoie sa-mi curbez genele inainte altfel le simt prea incarcate si parca ma deranjeaza cand clipesc. Insa daca le curbez inainte si dupa aplic mascara rezultatul este spectaculos si-mi place la nebunie. Cu 2 straturi aplicate deja genele mele sunt din alt film si efectul este dramatic.

Imi place? Da! Merita laudele? Da! O sa va placa si voua daca vreti gene cu volum, daca insa preferati un aspect natural stati departe.

Ati incercat-o? Cum vi se pare?

12 comentarii

  1. Eu nu l-am incercat insa peria este chiar interesanta!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu am mai folosit periile de genul asta si mi-au placut. :)

      Ștergere
  2. Nu l-am incercat, dar eu iubesc rimelurile cu perie din silicon..

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand zic ca-l incerc..am ramas cu zisu :)) Ma tenteaza si Better than sex :D hmmm...decizii decizii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca si mine, de cand tot zic ... m-am plictisit eu de mine. :))

      Ștergere
  4. Arata foarte bine, imi place cum arata periuta. :) imi plac rimelurile care ofera volum, asa parca suntem mai.. sexy! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He he, atitudinea conteaza mai mult decat genele, dar daca un produs te face sa te simti mai bine de ce nu? Eu asa gandesc.

      Ștergere
  5. Am incercat acest produs dar nu sunt un mare fan. In primul rand ca trebuie sa fii extrem de atent cu peria sa nu te intepi. In al doilea rand pentru mine nu face mare scofala la capitolul volum mai mult decat orice alt rimel incat chiar sa merite banii. Evident, sunt aspecte care tin de o experienta strict personala cu acest produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar n-am avut nici o problema cu peria, mi se pare chiar ca e dimensiunea ideala ca sa te ajute sa aplici, nu sa te incurce. (mi se intampla si mie cu periile mai mari sa am probleme)

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Nu stiu, nu m-am uitat in Sephora, eu il am dintr-un kit asa cum am mentionat in postare - banuiesc ca undeva in jurul a 90-100 ron.

      Ștergere