Cateva oferte interesante

19.6.14

In ultimele zile am tot vazut niste oferte interesante si m-au tentat niste produse, dar am zis sa stau linistita. Chiar nu e cazul sa-mi cumpar ceva, insa oferta pe care am vazut-o mai devreme la Pai Skincare ma tenteaza, desi (cred sau mai bine zis sper) n-o sa profit de ea. La comenzi de minim 50 euro se ofera gratuit Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator (valoare 24 de euro) - nu stiu daca am apucat sa ii fac review insa sigur v-am spus cat de mult imi place, iar transportul este gratuit. Oferta este valabila pana pe 22.06 in limita stocului disponibil - o gasiti aici (codul este in imaginea de mai jos).


Elefant sarbatoreste 4 ani de on-line si a tot avut diverse oferte interesante. Astazi au reduceri mari la parfumuri (v-am intrebat pe Facebook daca stiti ceva de parfumurile vandute de ei si raspunsurile au fost bune) si la orice comanda de parfum ofera cadou un ruj e.l.f. Pe site insa sunt multe alte reduceri, iar cele la carti sunt mai mult decat interesante. Puteti vedea aici ofertele. Mai nou am vazut ca au si produse Maybelline si L'Oreal (insa preturile nu mi s-au parut mici) si am vazut si produse de la Garnier  Daca va tenteaza ceva nu uitati sa verificati sectiunea de coduri de reducere, cel de la fashion cu reducere de 50 ron la cumparaturi de 199 ron sigur merge la cosmetice.


Cei de la Miniprix au si ei o gramada de reduceri: 30% reducere la produsele Tigi (le gasiti aici), topuri tricouri de la 6 ron, 30% reducere la tricouri si tenisi si multe alte oferte (pentru cine are rabdare sa caute - oferta cu 50% reducere la produsele Olay inca mai este valabila).

Asa cum v-am spus si pe Facebook iHerb ofera pana la sfarsitul lunii transport gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 40 dolari, iar daca sunteti la prima comanda beneficiati si de o reducere de 10 dolari folosind orice cod de afiliere - am pus codul meu direct in link daca sunteti interesate - gasiti oferta aici.

Pe StrawberryNET am vazut multe produse interesante: pudra cu multivitamine de la Korres - 36 ron, blushul Botanically Coated tot de la Korres - 2 bucati la 31,50 ron, parfumul 5th Avenue de la Elizabeth Arden - 30 ml la 57,50 ron, parfumurile de la Lolita Lempicka cu reduceri de aproape 50% (aruncati ochii pe pagina cu reducerile suplimentare la parfumuri ca-s multe si unele cu reduceri bune de tot) si multe altele.

Pe Emag am vazut o gramada de cosmetice la reducere si pana la sfarsitul lunii transportul este gratuit: produse Garnier cu reduceri de pana la 40%, produse Le Petit Marseillais cu reducere 15%, produse I Love Cosmetics cu reducere 20% - le puteti vedea aici. Reduceri am mai vazut la produsele de par Elseve si Arganicare, la produsele de epilare de la Veet, la produsele pentru maini de la Alessandro. Si nu stiu daca voi stiati, dar eu nu - gasiti si balsamurile de buze Eos acum - sunt disponibile 3 variante - le puteti vedea aici.

Ma opresc aici, m-am pierdut intre produse si deja am prea multe in cap. Spor la cumparaturi daca va tenteaza ceva.
 

20 de comentarii

  1. Chiar ca sunt interesante :) multumim .
    M-am uitat si eu pe elefant la oferta parfumurilor, dar nu se compara cu preturile de pe Aoro . Pe Aoro au cele mai bune preturi :) ( nu vreau sa fac reclama dar asa e )
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi, Camelia. e bine de stiut, o sa ma uit acum

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Stii ca de la tine aflu de cele mai bune oferte! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim, stiam de o parte din oferte, sper sa mai gasesc cand ma intorc, acum ma pun pe facut bagaje. Weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ms pentru noutati.Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. +transport gratuit pe iherb:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mentionat in postare de oferta iHerb, inclusiv de transportul gratuit. :)

      Ștergere
  7. Eu am pus ochii pe un ulei de corp cu trandafir alb de pe elefant redus cu 50% si cateva carti. Produsele Olay le-am vazut reduse cu 50% si in hypermarket-uri (Kaufland, Carrefour) dar nu ca si parte din vreo oferta (in Carrefour de exemplu au eticheta normala, ca si cum atat ar fi fost pretul intotdeauna).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate am inteles Olay schimba ambalajele, d-aia sunt reduceri peste tot. Insa nu stiu sigur daca e asa.

      Ștergere
  8. Interesante produsele si pretul e avantajos:-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, shopping on-line reprezinta o mare afacere cateodata. :)

      Ștergere
  9. Ce de oferte, mersi ca ne-ai anutat, o sa arunc si eu o privire! Pupici! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe iherb cu transportul gratuit tot tb sa ma limitez la 1.8 kg?

    RăspundețiȘtergere