Iubesc sa ...

29.6.14

conduc. In curand se fac 17 ani de cand m-am urcat prima data la volan si putine au fost zilele cand nu am condus (singura zi din viata mea cand am refuzat sa conduc a fost cand l-am inmormantat pe tata, am simtit ca nu pot), in rest am fost (si sunt) una cu masina mea. Nu stiu cum e pentru altii condusul, insa pentru mine e parte din mine, simt masina, o cunosc si ma cunoaste, suntem cele mai bune prietene. Nu am inteles niciodata oamenii crispati la volan si cei care se chinuie sa conduca - eu personal cred ca ai sofatul in sange, da, poti evolua si experienta isi spune cuvantul in timp, dar daca nu esti facut pentru asta nu e cazul sa-ti fortezi norocul. E doar parerea mea.


petrec timp cu cainii. Ca sunt ai mei, ca sunt ai altora, ca sunt ai nimanui ... este ceva ce ma face sa ma simt vie. Nu am cum sa explic ce inseamna privirea unui caine pe care l-ai mangaiat sau caruia i-ai spus o vorba frumoasa. Poti sa iubesti sau poti sa nu iubesti - tine de fiecare. Eu n-o sa trec niciodata nepasatoare pe langa un caine care se uita la mine. Nu pot sa scriu despre caini fara sa va arat o parte din sufletul meu - Bella.


ascult muzica. Ma ajuta sa ma regasesc si de multe ori imi da raspunsurile de care am nevoie. Muzica a reusit sa ma atinga in anumite momente ale vietii mele in niste locuri care nici nu stiam ca exista. Muzica se asculta cu sufletul. Sau cel putin eu asa o ascult ...


mananc inghetata noaptea ... ma culc destul de tarziu, asa ca una din placerile mele (vinovate sau nu) este inghetata in mijlocul noptii. Daca ma cititi de ceva vreme probabil ca stiti ca preferata mea este Cookies&Cream de la Nirvana (pe care o gasesc destul de greu in ultima vreme). Am mai descoperit recent cateva foarte bune (poate fac o postare despre asta in curand), dar asta ramane preferata mea. Nu o iau des, dar cand vreau sa savurez ceva si sa ma simt bine stiu ce-mi doresc.


cumpar on-line, in special de pe ebay. Si nu pot sa nu va arat noul meu carucior (in miniatura, bineinteles) care a avut mare succes pe Facebook. Ziceti voi ca nu e dragut ... nici nu mai zic ca pot sa-l umplu cand vreau eu fara mare bataie de cap. Da, imi plac chestiile (copilaresti, poate) care ma fac sa zambesc. Exact asa s-a intamplat si cu caruciorul asta. L-am vazut, mi-a placut, l-am cumparat, e al meu si "troneaza" mandru pe birou langa monitor.


Voi ce iubiti?

25 de comentarii

  1. Si eu iubesc cainii si ma regasesc in cuvintele spuse de tine, desigur ca iubesc si muzica si cumparaturile online. :D Pe langa, iubesc sa fac lumea sa zambeasca si sa dau cadouri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. GHIZDAVU IULIANA SIMONA; la fel ca si tine imi plac cainii si mi-as dori mult sa am unul dar daca stau la apartament nu pot daca as fi avut casa era altceva ,pisicile nu imi plac ,inghetata o ador chiar acum stau in brate cu o cutie de 1kg de inghetata cu vanilie si alune ,imi place marea ,la munte nu ma duc deoarece stau intr-o regiune muntoasa si ii am aproape,am carnet de conducere de 20 ani ,primul meu drum a fost dupa o luna ce am luat carnetul, un drum pana la mare si inapoi ,am ajuns acasa si am pus carnetul deoparte si nu am mai condus de atunci (bine acum nici nu mai am masina) dar am ajuns la concluzia ca nu este de mine trebuie sa fi puternica asa cred eu ca sa ai taria de a conduce,mai imi plac oamenii frumosi in primul rand pe dinauntru ,imi plac trandafirii ,imi place viata asa cum este ea cu bune si cu rele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viata e frumoasa, trebuie doar sa gasesti lucrurile/ oamenii care te fac fericit si sa te bucuri de ceea ce ai. :)

      Ștergere
  3. Cat de mult ma identific cu articolul asta! :) Scrii atat de frumos, Camelia. :)
    Si eu iubesc enorm cainii si mi se pare ca ofera cea mai sincera iubire posibila. Nu e zi sa nu-i "disper" cu alintarile mele ciudate. :)):D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) Cainii stiu iubirea neconditionata, oamenii nu vor fi niciodata capabili de asa ceva, eu asta cred.

      Ștergere
  4. Cristina Barbieru29 iunie 2014 la 16:32

    Si eu iubesc animalele, in special cateii, nu stiu,uneori mi se par mai buni decat oamenii. Iubesc sa fiu alinatata si mai ales sa alint, sa daruiesc dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubesc să citesc astfel de postări! ♥
    Duminică frumoasă, Camelia, cu drag! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Mihaela, sa ai o duminica asa cum iti doresti. :)

      Ștergere
  6. Si eu iubesc câinii dar un pic, un pic mai mult iubesc pisicile. Si turturelele care vin sa manance firimiturile lasate pe pervazul ferestrei. Iubesc marea si vacantele, iubesc cartile si internetul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumos articolul!si eu iubesc sa conduc si ma regasec intru totul in vorbele tale..sunt de acord cu tine..daca nu esti facut pentru asta e mai bine sa nu iti fortezi norocul..eu din pacate acum am ramas fara masina si ma tot chinui sa imi iau alta si sunt ca un peste pe uscat...exact cum spui si tu,nu am inteles nici eu niciodata oamenii care se tem de trafic,de volan..eu ador sa conduc atat in aglomeratie cat si la drum lung..logodnicul meu sta in dreapta si e mandru ca spre deosebire de alti barbati nu trebuie sa isi faca probleme atunci cand vrea si el sa bea o bere..are si el permis dar nu conduce,ma lasa pe mine:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu simt ca face parte din mine, e ceva la fel de natural ca mersul, nu concep ca poate fi un chin. :)

      Ștergere
  8. Iubesc sa scriu scrisori unui om drag, iubesc sa gandesc cadouri cu mesaj si sa le impachetez cu mana mea, iubesc sa fac prajituri, iubesc cafeaua bauta sambata seara, iubesc muzicile care imi fac bine sufletului, iubesc sa-ti citesc blogul. Cum spuneam candva, parca vin in vizita la o prietena.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce dragut e caruciorul :) imi place tare mult . Bella frumoasa, a stat la pozat :)
    Iubesc natura , plimbarile de seara ( in special vara) , la fel ca tine..ador shoppingul online, iubesc parfumurile, cred ca sunt obsedata de ele :) Iubesc foarte mult animalele( in special cateii)dar din pacate nu am timpul necesar pentru a avea un animalut.Ador sa citesc bloguri..in special al tau :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca m-am gandit ca o sa-ti placa, l-am pus si pe blog special pentru cele ce nu ma urmaresc pe Facebook. Bella reuseste niste poze superbe cand are chef. :)

      Ștergere
  10. Si eu iubesc condusul dar se intampla atat de rar si sufar pentru asta...
    Iubesc marea, calatoriile, scurte, lungi nu conteaza. Muzica, inghetata, hainele, produsele de machiaj, etc etc. M-as opri maine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa faci ceva sa conduci mai des, e pacat sa nu faci lucruri care iti produc placere. :)

      Ștergere
  11. Eu iubesc animalele in general, in special cainii si pisicile ( am si eu o catelusa Shit-zu care e viata mea )..sa-ti traiasca catelusa, e tare frumoasa ! ..in rest iubesc sa citesc, sa ascult muzica, sa calatoresc si sa vad oameni si locuri noi...felicitari pentru articol, mi-a placut mult ! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. ahh postarea perfecta pentru luni dimineata, atat de calma, linistitoare.
    De fapt, ca sa iti spun sincer, toate postarile tale mi se par asa calde, linistitoare.
    Si mie imi place sa conduc, sa ascult muzica, sa pierd timpul prin magazine , sa lenevesc, sa citesc bloguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, m-ai facut sa zambesc si chiar aveam nevoie. :)

      Ștergere
  13. Ce dragut e caruciorul.....eu de un an jumate iubesc sa-mi privesc fetita, e atat de nevinovata si are ochii asa de sinceri.....mai iubesc diminetile de vara cand servesc o cana cu cafea pe terasa....iubesc....uite, ca m-ai facut sa realizez ca sunt multe lucruri in lumea asta care ma fac fericita, multumesc....pupici

    RăspundețiȘtergere