Lotiune tonica si lotiune calmanta Pellamar

17.6.14

Va aratam acum cateva saptamani cateva produse de la Pellamar si astazi si vreau sa va povestesc despre doua dintre ele - unul imi place mult, unul nu prea. Pe ambele le folosesc de mai bine de o luna si atunci cand le-am pomenit in postarea cu primele impresii mi-ati spus ca vreti sa aflati mai multe despre ele.


Lotiunea tonica (o gasiti aici) imi place mult si am folosit-o in fiecare seara inainte de a aplica serumul sau crema pentru fata, se poate folosi si dimineata insa eu am ales s-o folosesc seara ca asa simt ca ma ajuta mai mult. Nu regret deloc alegerea facuta si chiar simt ca tenului meu ii prieste, singurul lucru care nu-mi place este ambalajul - sticla este grea si incomoda, iar sistemul de pulverizare lasa de dorit.

Dupa ce-am folosit jumatate din sticla am mutat-o intr-un alt recipient pentru ca se risipea o gramada de produs aiurea la fiecare folosire, ca sa nu mai zic ca pulveriza in toate partile si ajungea lotiune peste tot (birou, hainele mele si altele din jur). Daca va tenteaza si aveti de gand s-o luati sfatul meu este sa o mutati intr-un alt recipient.


Despre lotiunea calmanta (o gasiti aici) nu pot sa spun acelasi lucru - o folosesc cand si cand (nici n-am mutat-o intr-o alta sticla desi sunt aceleasi probleme cu ambalajul), dar nu-mi place in mod deosebit. Datorita extractului de lavanda si mentolului (pe care n-am crezut ca pielea mea le va simti, insa a facut-o imediat) simt ca ma tine fata putin dupa ce o aplic si nu-mi place senzatia. In nici un caz n-as recomanda-o unui ten acneic sau cu probleme, cred ca mai rau va afecta decat sa calmeze.

Lotiunea tonica imi place si as cumpara-o din nou daca ar avea alt ambalaj (mi se pare prea mare bataia de cap cu mutatul in alt recipient, mai ales ca pretul nu este tocmai mic pentru 100 ml), cea calmanta nu m-a incantat in mod deosebit, deci nu as trece-o pe lista cu achitizii viitoare.

Daca ati incercat vreuna dintre aceste doua lotiuni mi-ar face placere sa citesc si parerea voastra.

6 comentarii

  1. N-am incercat nimic de la Pellamar, dar parca nu ma atrag deloc sticlele astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi dau un sentiment ciudat, ar fi mult mai bine daca ar schimba ambalajele.

      Ștergere
  2. iubesc gelul peeling de la ei. am si gelul de curatare purificator pe care il folosesc cu placere. lotiunea tonia e cu alcool?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am vazut nici un efect cand am folosit peelingul, o sa scriu despre el curand. Nu are alcool.

      Ștergere
  3. Nu am folosit niciun produs de la Pellamar, desi sunt foarte curioasa de ele...hmm, cine stie, poate voi face candva o comanda. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca incerci ceva sa-mi zici cum ti se par produsele. :)

      Ștergere