Doar 5 - vorbe

22.6.14


Intr-una din serile trecute am iesit cu un prieten si am discutat multe (vrute si nevrute) si la un moment dat discutia a ajuns intr-un punct in care discutam despre naturalete, sinceritate, ce le place femeilor si multe altele. Si m-a intrebat ceva care m-a pus putin pe ganduri. Nu e nevoie sa-mi spuna cineva ca avem si folosim multe prea multe produse (de ingrijire, machiaj, etc.) si ca de multe am putea sa ne lipsim, asta stiu si eu. Insa mie imi plac momentele mele de rasfat si n-am de gand sa renunt la ele, asa ca mi-am propus un exercitiu de imaginatie si m-am gandit ce as opri cu adevarat daca as putea sa raman doar cu 5 produse. N-a fost chip sa-mi pot raspunde (sau mai bine zis nu am vrut sa ma gandesc la varianta asta), dar am zis ca nu strica sa fac un "inventar" la tot ce am in momentul asta si sa ma opresc la 5 produse din fiecare categorie. O sa vedeti voi insa pe cate categorii m-am intins.

Asa ca in perioada urmatoare o sa cititi/ vedeti o serie de postari cu titlul "Doar 5" si o sa puteti sa vedeti care sunt produsele mele preferate (sau poate era mai bine corect spus esentiale) in perioada asta. Ma refer strict la ce am si folosesc in momentul asta ca altfel cine stie ce iesea si cat ma intindeam. Nu uitati ca avem nevoi si gusturi diferite si prin urmare si alegerile noastre sunt diferite si depind de multi factori.

Daca va tenteaza seria asta si vreti s-o preluati sunteti binevenite, iar daca vreti sa impartasiti cu mine preferatele voastre o puteti face la fiecare postare care urmeaza. Cred ca va fi interesant sa vedem ce am ales eu si ce alegeti voi.

Sunt produse pe care le-am incercat recent si-mi plac mult, dar care nu au intrat in aceasta serie pentru ca le folosesc de prea putin timp, in mod sigur peste cateva luni cele 5 ar arata altfel, dar asta se intampla mereu, nu?

Cred ca voi pastra acest tip de postare si dupa ce termin seria celor 5 si va voi vorbi despre diverse lucruri (la pachet de cate 5). Vom vedea ... impreuna.

20 de comentarii

  1. Foarte interesant, abia astept postarile . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De maine o sa incep sa postez, duminica placuta, Anamaria si o saptamana frumoasa :)

      Ștergere
  2. Cred ca ar fi fain de preluat, cumva sa devina un soi de leapsa/tag. Ar fi o perspectiva interesanta, un exercitiu de imaginatie si o selectie a celor mai bune. Faina idee, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vedem cine se incumeta, eu deja imi dau seama ca am uitat niste chestii esentiale. :))

      Ștergere
  3. Suna bine! Bring it on, women! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Vin la un moment foarte bun postarile....tocmai ce am facut curatenie prin sertare si am ramas cu prea putine produse....numai bine poate ma inspir de la tine si trec la shopping :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Se anunta interesant :)
    Am facut si eu, imaginar, exercitiul asta. Mi-am imaginat ca am aterizat in jungla si aflata acolo as avea nevoie de cateva produse indispensabile, astfel incat, dupa sa zicem o luna petrecuta acolo, macar mama sa ma recunoasca :) Am ales un epilator - nu stiu unde l-as baga in priza, dar sa zicem ca ar avea baterii reincarcabile la soare, o penseta ca sa nu seaman cu domnul Albulescu, henna ptr par ptr ca dupa o saptamana mi se vad destul de bine radacinile, o pila de calcaie - deh, un moft cand calci prin toate crengile dintr-o jungla, un antiperspirant daca nu vreau sa miros ca un sconcs, o crema multifunctionala fata-corp si neaparat un ruj - asta e capriciul suprem, dar nu mi-as permite sa fiu prinsa de vreun trib de canibali fara sa fiu rujata :) Asta e strictul strictului, se intelege :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citind mesajul tau mi-am dat seama ca eu nici n-am luat in seama produsele de igiena si nici anumite ustensile. :))

      Ștergere
  6. Great idea!
    Sper ca in vara aceasta sa o pot prelua si eu! :) Pana una-alta, astept postarile tale!
    Pupici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca vi se pare interesanta. O saptamana frumoasa sa ai. :)

      Ștergere
  7. Interesant. Eu vara incerc sa ma limitez la cat mai putine, sa las pielea sa "respire". :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu folosesc multe produse in perioada asta, nici n-as putea cu caldura asta.

      Ștergere
  8. Interesant :D Voi citi cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. De asta imi place sa citesc blogul tau...ca vii cu idei interesante. Abia astept sa ma inspir

    RăspundețiȘtergere