Apa micelara Nivea

6.6.14

Am vazut apa micelara de la Nivea acum ceva vreme (pana sa vad comunicatul oficial ca a aparut) in Auchan intr-o seara si m-a tentat, insa n-am luat-o. Acum cateva saptamani a fost la oferta in DM si am zis ca e cazul sa-mi satisfac curiozitatea. Am dat in jur de 12 ron pe ea (200 ml) si nu pot sa zic decat ca e ok.


Nu-mi place in mod deosebit, dar nici nu-mi displace, o folosesc si atat. Imi place sa ma bucur de produsele pe care le folosesc, dar apa asta micelara nu trezeste nimic in mine (sunt curioasa daca si voi aveti sentimente d-astea vis-a-vis de anumite produse).

De curatat curata destul de bine (inclusiv machiajul ochilor - nu folosesc produse waterproof deci nu stiu daca si in cazul lor este eficienta), dar e ceva ce nu ma convinge la ea. Nu stiu daca mirosul (mi se pare ca are un miros discret, dar nu stiu sa zica ce fel de miros, dar care nu-mi place), sistemul de dozare (curgea prea mult produs si se risipeste aiurea) sau faptul ca simt ca nu e prea delicata cu pielea mea (poate parea ciudat sa spun asta despre o apa, dar asta simt cand o folosesc).

N-am avut nici un fel de problema cu tenul de cand o folosesc, dar nu se compara cu cea de la Garnier (am ajuns sa le compar pe toate cu ea pentru ca imi place mult de tot). In plus cateva secunde bune dupa ce o folosesc imi simt tenul usor lipicios (nu asa rau cum il simteam cand am incercat micelara de la Ivatherm), senzatia dispare dupa un minut, dar nu-mi place. Si simt ca ma ustura si ochii cand o folosesc, nu rau, dar simt o senzatie de disconfort care nu-mi place deloc.

Ati incercat-o? Voua cum vi se pare?

11 comentarii

  1. Ohhh cred ca de o luna tot zic ca fac si eu review, am pozele pregatite, trebuie doar sa scriu :))
    Mie imi place apa asta de la Nivea, curata delicat tenul, dar il lasa un pic -cum ai spus si tu- lipicios.
    Nu am avut alte probleme cu ea, pe cea de la Garnier inca nu am incerca-to, desi o am acasa .. astept sa termin ce a mai ramas din apa de la Nivea si atunci o sa incerc si lotiunea de la Garnier.

    Nu cred ca ti-am spus, dar imi place foarte mult noul design al blogului ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De curatat curata bine, dar pe mine nu ma incanta foarte tare cum o simt pe ten. Cand o s-o incerci pe aia de la Garnier o sa vezi de ce zic asta, aia se simte mult mai misto. Multumesc :)

      Ștergere
  2. Eu citisem undeva ca are si-un efect astringent, lucru care nu prea ma incanta, mai ales la ochi. Poate o voi incerca la un moment daca oi gasi-o tot asa la oferta.
    Pup! Week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De curiozitate merita incercata, dar nu cred ca o sa-ti placa (comparand-o cu Bioderma care e preferata ta). :)

      Ștergere
  3. Imi doream sa o incerc, dar o am pe cea Garnier si daca tu spui ca o preferi pe aceea, nici nu are rost sa mai risc... raman la varianta sigura :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu vad comparatie intre ele, adica cea de la Garnier imi face placere s-o folosesc, pe asta de la Nivea o vad ceva de genul "hai sa termin si cu asta". :)

      Ștergere
  4. Pe mine sincer nu m-a tentat prea tare pentru ca m-am gandit ca imi place Garnier, care e aproape la kil, aceasta e la jumatate din cantitate, dar nu la jumatate de pret... Asa ca deocamdata imi termin stocurile de Bioderma (o sticluta mica neinceputa, una de 250 pe jumate si una de 500 plina ochi) si apoi cred ca raman cu Garnier pentru ca raportul cantitate-calitate-pret mi se pare optim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai pierdut nimic, eu de-abia astept sa ma intorc la Garnier. :)

      Ștergere
  5. Nici mie nu-mi place. Cea de la bioderma este mult mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. ce bine ca am aflat de ea, imi doresc sa o incerc pe cea de la garnier sa vedem daca merita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-adevar,cea de la Bioderma este excelenta..de la Garnier nu pot comenta pentru ca inca nu am incercat-o....Cea de la Nivea este de nota 7...cu indulgenta.

    RăspundețiȘtergere