Supless (crema termica si crio-gel) de la Gerocossen

20.12.13

Cred ca este prima data cand mi-a luat cateva luni sa pot scrie o postare despre un produs (de fapt doua, dar fac parte din aceeasi gama). Motivul este unul simplu: picioarele mele reactioneaza diferit cand folosesc crema termica si crio-gelul anticelulita, mai exact piciorul drept nu are nici un fel de problema (atat senzatia de cald de la crema termina, cat si cea rece de la crio-gel sunt in limite normale si suportabile - o sa pricepeti de ce am ales cuvantul asta imediat - in timp ce piciorul meu stang are niste reactii bomba, nu am cum sa le descriu altfel).


Produsele mi-au fost trimise pentru testare de catre Brander si magazinul Daciccool acum luni bune si de atunci tot incerc sa-mi formez o parere si sa scriu despre ele, insa de cate ori le-am incercat (si nu au fost putine) am intampinat probleme.

Prima data am incercat crema termica si m-am speriat - nu, nu este prima crema termica pe care am folosit-o, deci stiam la ce sa ma astept. Am aplicat-o pe piciorul drept si senzatia de incalzire a fost usoara, crema a intrat repede in piele, asa ca am continuat linistita cu piciorul stang, aceeasi senzatie misto, piele catifelata, insa dupa vreo 2 minute a inceput sa-mi arda piciorul, il simteam fierbinte si cu fiecare secunda senzatia era mai intensa si eu incepusem sa ma panichez (lucru foarte rar pentru mine) pentru ca simteam cum imi pulseaza si nu puteam controla ce se intampla, asa ca m-am dus sa ma uit cum imi arata piciorul - era rosu tot si simteam ca-mi fierbe (nu exagerez cu nimic). Pe partea dreapta nu aveam nimic, pe partea stanga dezastru. Dupa vreo 30 minute senzatia a disparut si piciorul a capatat o culoare normala.

Nu ma epilasem recent, nu folosisem lama de ras si nici vreun alt produs, dar m-am gandit ca poate am avut vreo reactie la altceva, asa ca am incercat din nou crema dupa cateva zile si s-a intamplat acelasi lucru, istoria s-a repetat de cateva ori si in final am acceptat ca nu este pentru mine. I-am dat mamei crema s-o incerce (chiar eram curioasa daca va avea aceeasi reactie) si pentru ea este foarte buna, senzatia de incalzire este una normala si chiar ii place, mi-a zis ca-si simte pielea mai neteda si parca n-o mai doare atat de rau zona (cele ce aveti probleme mari cu celulita stiti despre ce dureri spune ea). Deci problema este doar la mine.

Am fost putin sceptica in privinta crio-gelului dupa experienta cu crema termica, desi mi-am imaginat ca nu se poate intampla acelasi lucru, asa ca a durat ceva pana sa incep sa-l folosesc. Culmea este ca picioarele mele reactioneaza diferit si la crio-gel: dreptul este ok, pe stangul senzatia este mult mai puternica, insa nu se compara cu ce v-am povestit mai sus, asa ca crio-gelul l-am folosit in fiecare seara si chiar imi place. Senzatia este una placuta si imi simt pielea mai catifelata, nu stiu cat a ajutat cu retentia apei pentru ca eu am facut si masaj in perioada cat l-am folosit si am luat si niste pastile de detoxifiere, deci efectele probabil sunt o combinatie reusita.

V-am intrebat despre crema si pe Facebook si mi-ati spus ca va place si ca n-ati avut vreo reactie asemanatoare cu a mea, deci banuiesc ca eu am o problema cu vreunul dintre ingrediente (tinand cont ca mi s-a intamplat cu ambele produse), chiar sunt curioasa sa aflu explicatia.

Mi-au placut produsele? Da si nu (si cand zic nu ma refer stric la senzatia de arsura de la crema termica). Le-as cumpara? Pentru mine as cumpara crio-gelul (mi-a placut mult in serile cand am venit obosita si picioarele mele nu erau in cea mai buna forma, pe langa efectul anticelulitic, m-a ajutat si la relaxare), crema termica clar nu as mai risca s-o folosesc, insa e clar ca pentru alte persoane s-ar potrivi (mama deja m-a intrebat cat costa ca sa isi cumpere alta).

Daca ati incercat vreunul dintre cele doua produse sunt curioasa sa aflu cum vi s-au parut.

6 comentarii

  1. Eu am folosit mai demult o crema de la Elmiplant( Cellulight) tot asa cu piper si guarana, nu mai stiu exact ingredientele pe care le avea , dar avem senzatia aia ca-mi ia foc pielea de care zici tu , culmea este ca imi dadusem si pe fund, iti dai seama :D
    De atunci nu am mai folosit altceva anticelulitic si nici nu mai incerc , eu cred ca nu au niciun efect vizibil.
    Ma gandesc ca picioarele tale au reactionat diferit deoarece si gradul de celulita al lor poate fi diferit si de aia simti mai intens la unul efectul cremei, pare logic asa ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am in practica mea grad de celulita diferit si reactia este diferita la toti

      Ștergere
  2. Buna Camelia,te citesc de muulta vreme dar abia acum imi permit sa iti dau un sfat.Esti dreptate sau stangace?Este vorba de circulatia din interior,inseamna ca piciorul stang este mai deficitar asadar in general senzatiile sunt mai intense(desi caldura degajata de crema este aceasi,circulatia sanguina pe stangul creste mai rapid si mai accelerat decat pe dreptul).M-am dat cu creme termice o gramada,si cele cu un continut mai mare de substante cu efect termodinamic au avut acelasi efect,inrosire foarte foarte puternica,efectul de "ardere" ,poate usturimi sau mancarimi,depinde de la caz la caz.Dar atata timp cat nu iti apar bubite,pustule si alte cele de la folosirea cremei e ok,nu exista motiv de ingrijorare.Mie personal mi se par mai eficiente cremele anticelulitice cu efect de incalzire decat cele cu efect de racire.Desi de ceva vreme ma bate gandul sa imi comand extract de iedera si cafeina pura de pe elmental.eu si sa le amestec cu crema obisnuita de corp.Singurul rezultat vizibil este cresterea circulatie,care favorizeaza transportul apei din celule si poate o scadere mica in centimentrii.Cremele acestea nu promit scaderea in greutate,ci in centimentrii.Dar mie imi place ca daca celulita e avansata se diminueaza efectul de "coaja de portocala" si pielea ramane mai catifelata.te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Roxana, m-am gandit si la asta, insa nu cred - am mai folosit si alte creme in timp si nu am simtit nimic diferit la un picior fata de celalalt. Chiar aseara am folosit una si nimic.

    iasmina, dreptace sunt si cred ca ai dreptate cu circulatia deficitara la piciorul stang - de cand am facut infarctul am probleme cu ciruculatia la piciorul ala - multumesc pentru explicatie si te astept mai des cu comentarii. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe astea nu le-am incercat desi sunt pe lista mea de mult timp.Si le-as testa, tocmai pentru aceea reactie termica pe care nu o simt la orice crema de acest gen.Nu prea stiu ce sa iti spun in legatura cu reactia ta, sau mai bina zis a piciorului tau...ma gadesc doar la un alt grad de sensibilitate, la o reactie alergica sau poate celulita este altfel dezvoltata pe acel picior.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! La mine au efect amandoua anticeluliticele dar le folosesc asa o zi si o zi si dupa ma infoliez cu folie tine aproximativ 2 h efectul si se vede diferenta inca de la prima sedinta mentionez masajul anticelulitic nu mi-l fac singura ci am pe cineva care il face

    RăspundețiȘtergere