Sunday Time

15.12.13

M-am trezit tarziu (cum fac mereu in weekend) si am lenevit o gramada in pat, am ascultat muzica, m-am jucat cu Bella, mi-am incarcat bateriile si m-am pregatit pentru saptamana viitoare (ultima in care mai muncesc, dupa care pana in ianuarie o sa lenevesc).


Mi-am facut o ciocolata calda si am pierdut timpul pe Instagram si Pinterest (cate idei vreau sa pun in practica inainte de Craciun, sper sa am timp si inspiratie) - ieri am pierdut niste ore bune pe Youtube uitandu-ma numai la lucruri pentru sarbatori (mancare, decoratiuni, idei diverse) si chiar m-am simtit bine, m-am rupt total de lume si mi-am imaginat multe.


Am pregatit ceva de mancare - legume si pulpe de pui la tigaie - si am de gand sa fac mai tarziu ceva dulce (poate niste clatite sau cookies, o sa vad - in Lidl am vazut o gramada de chestii misto pentru gatit in perioada asta - fulgi de ciocolata, decoratiuni din zahar, niste ornamente dulci pentru briose, trebuie sa ma mai duc o data saptamana viitoare sa mai iau cate ceva).


Mai tarziu trebuie sa impachetez niste cadouri care vor fi expediate saptamana viitoare si ma gandeam sa fac si niste poze pentru o postare cu idei de ambalat cadouri (daca va intereseaza spuneti-mi in comentarii).

Alte planuri marete nu am pentru astazi, poate o baie fierbinte mai tarziu si o carte, insotite de o tarta de la Yankee Candle (zilele astea am folosit Sugared Apple - imi place dar parca e putin cam dulce pentru gustul meu). Vreau sa ajung zilele astea la magazinul din Obor si sa mai iau cateva pentru perioada urmatoare.

Voi ce ati facut/ faceti astazi?

9 comentarii

  1. Am lenevit si eu tot week-end-ul, dar acum ma apuc de calcat. :)) Mai tarziu ma gandesc sa mananc niste cozonac. Si alaturi de el sa pun si un pahar de lapte rece. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Deea, nu ma dau in vant dupa cozonac, dar parca ar merge o felie :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu sunt fana a cozonacului, dar daca are nuca multa, nu-l refuz! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Camelia ! Eu sunt interesata de postarea cu impachetatul cadourilor, mereu cumpar pungute de cadouri , dar acum vreau sa le ambalez frumos in cutii si cu hartie si fundita :P Am mai vazut pe youtube filmulete dar parca nu m-am lamurit prea bine . Poate tu ai o tehnica speciala :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bella s-a pregatit pentru pozat , s-a asezat intr-un loc confortabil si tare ii mai place acolo :) se vede expresia fetisoarei. Sper ca se simte mai bine , dar sigur se simte . Mancarea arata tare bine cred ca gustul ei a fost pe masura .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. Deea, mie nici nuca nu-mi place, adica mananci nuci simple, dar nu in vreo combinatie :))

    Roxana, o sa incerc in weekendul asta sa postez, sper sa si reusesc. :)

    Anamaria, da, asa si asa, ne obisnuim cu starea actuala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu in fiecare an imi propun sa realizez noi ornamente si sa pun in practica idei de decorare mai speciale, ins anu reusesc tot mereu.Depinde foarte mult de dispozitia pe care o am, iar in acest an parca mi-a lipsit ceva de Craciun.Am avut o luna decembrie tare urata, cu un eveniment trist si cred ca m-a dat acest lucru peste cap.Astept cu optimism noul an!

    RăspundețiȘtergere