Just a few bits of shopping

19.12.13

Din pacare (si spun din pacate pentru ca asa se intampla in fiecare an inainte de sarbatori) am avut niste zile agitate din cauza unor oameni care nu realizeaza ca pentru toti vin sarbatorile si ca asa cum ei au vacanta, asa au si ceilalti, dar nu vreau sa ma mai gandesc la asta ... incerc sa fiu linistita si sa las in urma tot ce nu mi-a placut. Sper din suflet sa-mi si reuseasca, vreau doar liniste si armonie ....

Ieri mi-a ajuns un colet de pe Strawberry (primul colet care a intarziat din cele multe de pana acum - a fost expediat in 25.11 si a ajuns dupa aproape o luna) si eu n-am avut decat un produs pentru mine - baza de ochi de la Laura Mercier (nuanta Bisque), ma asteptam sa fie o idee mai roz, voi vedea cum e cand o s-o folosesc.


La inceputul lunii am tot vazut si citit pareri despre un burete de curatare a fetei Konjac si cum curiozitatea mea e mare cand e vorba de asa ceva am comandat de pe ebay o varianta ieftina si spre surprinderea mea a ajuns in 10 zile. Este un burete din fibre naturale care dupa ce il uzi se inmoaie si se foloseste pentru curatarea fetei, are efect usor exfoliant si multe altele (zic ei). L-am folosit de doua ori pana acum si imi place, daca va intereseaza mai multe informatii despre el o sa fac o postare mai detaliata dupa ce il folosesc o perioada de timp.


Intrucat am de dat niste cadouri tematice (pamper time) in perioada urmatoare si aveam o oferta de la Yves Rocher primita prin posta (un parfum la alegere din 3 pentru o comanda de 49 ron - eu am ales Iris Noir care va fi cadou de Craciun pentru cineva) am profitat si am cumparat 6 geluri de dus pentru cadourile de care va ziceam.


Cam astea sunt produsele pe care pot sa vi le arat (restul ar strica surpriza unor oameni si e mai bine sa ramana asa) ... voi ce cumparaturi ati facut in ultima vreme?

11 comentarii

  1. sa le folosesti pe toate cu placere.
    in ultima vreme incerc sa ma abtin de la cumparaturi... :D dar ultima data am primit cateva comenzi de la Kurtmann, jolidon, emag si elf. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Miroase tare dragut parfumul <3 E pe placul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gelurile de dus ... <3 <3 Ador gelurile de dus de la YR! Vreau sa ne spui mai multe si despre buretel!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma tenteaza baza de ochi. :)

    the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. sa le folosesti cu drag! iris noir e preferatul meu

    RăspundețiȘtergere
  6. Cherry Queen, si eu imi propusesem sa stau linistita, dar nu mi-a iesit :))

    Andreea, mie mi se pare foarte puternic.

    Deea, ala cu nuca de macadamia e de vis. :)

    Bidrom, merci.

    TheMay Day, sunt si eu curioasa daca e buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tocmai pe cel cu nuca de macadamia nu l-am incerct! Eu sunt fan cafea, dar daca e cel putin la fel de cremos ca acesta, atunci sigur o sa-mi placa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Să te bucuri de cele cumpărate pentru tine, şi să-i bucuri pe toţi cei la care te-ai gândit. Weekend minunat, Camelia! :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Deea, o sa-ti placa sigur.

    Mihaela, multumesc, weekend frumos sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  10. In ultima vreme am facut cumparaturi mai mult pentru ceilalti din pricina sarbatorilor, insa un buretel pentru curatarea fetei imi doresc si eu si este prima achizitie pe care vreau sa o fac in 2014.

    RăspundețiȘtergere