Ce e iubirea?

8.12.13

Iar aveam in plan altceva pentru a scrie pe blog azi, dar iar nu mi se leaga lucrurile ... m-am gandit ca nu e rau ca din cand in cand sa pun cate o intrebare pe blog si sa ma ajutati si voi cu raspunsuri.

Astazi am o "problema" cu iubirea ... bineinteles ca exagerez cand spun problema, suntem diferiti, simtim diferit, avem asteptari diferite, dar in final pe toti ne atinge iubirea (mai devreme sau mai tarziu). Vedem lucrurile altfel, suntem marcati de ceea am trait, dar toti tanjim dupa acel cineva care ... care sa ce? Asta e intrebarea mea ... eu nu astept de la un barbat sa-mi rezolve problemele, sa faca lucruri pentru mine sau sa fie ala puternic, astept doar sa-mi linisteasca sufletul, sa simt ca oricat mi-ar fi de greu ma poate calma cu un cuvant, o privire sau o atingere.


Nu stiu cum vi se pare voua postarea asta, eu o simt haotica ... dar asa e si in mintea mea (sau mai corect spus in sufletul meu).

8 comentarii

  1. Eu cred ca tanjim dupa cineva care sa dea sens vietii, care sa ne completeze.
    Eu m-am simtit o viata intreaga ca o piesa de puzzle... mai aveam nevoie de inca una, care sa ma completeze, sa-mi ofere echilibru, sa ma faca sa ma simt intreaga.
    Si eu am crezut candva ca am nevoie de cineva care sa-mi linisteasca sufletul, apoi mi-am dat seama ca eu sunt vie, clocoteste viata in mine, si am nevoie de cineva care ma face sa simt ca traiesc cu adevarat :) mi-am dat seama ca nu mi-e deajuns linistea... vreau liniste si nebunie, fericire, viata... vibratie... pace... armonie...
    Cred ca atunci cand il intalnesti pe omul potrivit, pur si simplu stii ca el e alesul... nu mai stai cu lista in mana sa bifezi calitatile... simti ca el este tot ceea ce-ti trebuie.
    Eu am simtit ca sotul meu este tot ceea ce am nevoie chiar de la prima intalnire (bine, noi ne cunosteam dinainte, am fost colegi). Dupa o saptamana discutam deja de planuri de casa, de camera copiilor... azi avem casa noastra, asa cum ne-am planuit-o atunci :))

    RăspundețiȘtergere
  2. clarra, la mine iubirea implica nebunie, altfel nu e iubire - ma refeream strict la ce poate sa-mi ofere acel cineva si nimeni altul, frumoasa povestea ta, insa stiam deja ca tu ti-ai intalnit jumatatea, sa va bucurati de tot ce va ofera viata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca si eu am o "problema" cu iubirea! :) E incurcata tare.

    RăspundețiȘtergere
  4. In momentul acesta din viata mea, pt mine iubirea inseamna pe langa pasiune si nebunie, prietenie, cu tot ceea ce implica ea: sinceritate, admiratie, rabdare, iertare, timp , complicitate, placerea de a face lucruri impreuna, insa mai presus de toate acestea, iubirea inseamna ca amindoi sa vibram pe aceeasi "frecventa" in acelasi timp !
    Si nu, inca nu am intalnit pe nimeni care sa corespunda schemei :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. darlyst, incurcata, neincurcata, e stresanta (atunci cand nu te cucereste) :))

    Zarada, ce sa zic ... si tu mai ai de asteptat :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu am asteptari foarte mari de la cel de langa mine, am impresia ca suntem si ramanem singuri in cele mai cruciale momente ale vietii noastre.Eu sunt putin mai sceptica, nu cred in asa zisele mari iubiri care sa te piarda ca fiinta, ca om....De la cel cu care am ales sa imi impart viata astept exact acest lucru, sa isi imparta existenta, bunele si relele cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adina, eu cred ca cea mai mare greseala in iubire este dependenta - am trait pe pielea mea si am vazut cum poate distruge, asa ca eu sustin cu tarie ca daca iubesti pe cineva inseamna sa-i acorzi libertate ... si de acolo se poate construi ceva.

    RăspundețiȘtergere