Vizita la Fashion House Outlet Centre sau cum sa cheltui bani inteligent

20.7.12

Nu ma dau in vant dupa mersul prin magazine, dar stiam ca in data de 16 incep reducerile in Fashion House Outlet Center (situat in West Park Militari) si se termina la sfarsitul lui august si ca vor fi reduceri suplimentare la preturile de outlet care deja sunt reduse - astfel exista sansa sa iei produse cu o reducere de pana la 90%.

N-am fost niciodata pana acum (am o prietena care ma innebuneste de 2 ani sa merg cu ea) si asta a fost prima mea vizita. Mi-a placut, mi s-a parut altfel decat nebunia din alte magazine si atmosfera m-a dus cu gandul departe ... am facut cateva poze daca nu ati fost si vreti sa vedeti cum e. Detalii puteti gasi pe siteul lor, ca si instructiuni cum sa ajungeti (eu m-am dus cu masina proprie, dar se ajunge foarte usor cu metroul pana la statia Pacii si de acolo cu autobuzul 236 - care opreste chiar in fata).

Primul magazin in care am intrat a fost Eponge si mi-a placut nebunia de culori de acolo. Aveau haine vesele si preturi super misto. Eu mi-am luat o rochie/ maieu lung crem la 19,90 ron (redus de la 79,90 ron) si o rochie maxi dintr-un material foarte misto - un mov turbat la 19,90 (redusa de la 99,90 ron), iar prietena mea si-a luat o rochie cu 29,90 ron (nu mai stiu pretul intreg, cred ca 129,90 ron) si 2 perechi de ochelari de soare. Am incercat sa fac cateva poze la produse cu preturi foarte bune (camasi la 19,90 de la 89,90, rochii/ fuste la 29,90 de la 129,90/ 169,90, fusta la 39,90 de la 89,90, rochie maxi la 69,90 de la 169,90, fuste, maieuri si balerini cu preturi incepand de la 19,90).




Un alt magazin in care am stat o gramada a fost Mango .. si as mai fi stat pentru ca am vazut o gramada de lucruri frumoase (fusta maxi la 34,90 de la 255, camasa la 39,90 de la 165, rochii la 39,90 de la 169 / 99,90 de la 189 / 44,90 de la 235 / 69,90 de la 379) si am vazut si ceva haine pentru toamna (jacheta de piele intoarsa la 189,90 de la 869 - absolut superba, geaca neagra la 29,90 de la 269 si o gramada de jachete de lana/ pulovere la 36,90 de la 225).





Cand am intrat in Otter s-a "terminat" distractia ... am vazut raftul cu incaltamintea de la Steve Madden si m-am pierdut. Reduceri foarte mari (75 - 90%) si niste modele de vis ... va spun sincer ca nu m-am mai uitat la altceva. Mi-am luat perechea de wedges pe care v-am aratat-o pe Facebook si mi-as mai fi luat ... daca va recomand un magazin, asta e ... n-am vazut nimic altceva in afara de ce vedeti mai jos, nici nu m-a interesat sa fiu sincera (prietena mea si-a luat o pereche de sandale superbe - 59,90 reduse de la 399  ron, am si uitat ce firma erau). Va las sa savurati pozele ....




As fi vrut sa vad ce produse au la BSB (se anuntau reduceri de pana la 90%, insa era inventar, asa ca va arat vitrina), la Santa Barbara am vazut o rochie care mi-a placut, tot o rochie eleganta am vazut si la Chic Outlet, in Office Shoes m-am tot uitat la niste slapi de la Ipanema, dar n-am gasit marimea mea nimic care sa-mi placa (preturile erau 29 / 34/ 59 ron) si niste sandale la 29 ron de la 179, la Stefanel am vazut o rochie si un tricou care mi-au ramas in minte, insa preturile (cu reduceri cu tot - 70%) treceau de 200 ron.

De asemenea am vazut reduceri substantiale la Franco Feruzzi daca sunteti in cautare de haine pentru barbatii din viata voastra. Camasi de la 9 ron (reduse de la 119), sacouri, tricouri si multe altele.


M-am "pierdut" putin si in Irina's Boutique cand am dat de rafturile pline de parfumuri. Ca sa va faceti o idee de preturi, m-am uitat la Very Iresistible Sensual de la Givenchy (50 ml - 229 de la 327 ron), Ange ou Demon Le Secret Elixir de la Givenchy (50 ml - 244 de la 349 ron), Omnia Crystallline de la Bvlgari (60 ml - 221 de la 315 ron), 212 de la Carolina Hererra (100 ml - 269 de la 315) si Nina de la Nina Ricci  (50 ml - 150 de la 229). N-as mai fi iesit de acolo ...

A meritat sa strabat Bucurestiul pana acolo? Da, am vazut o gramada de lucruri misto, doar ca n-am avut multi bani de cheltuit asa ca m-am limitat la cateva cumparaturi. O sa ma mai duc? Categoric da, insa cu ceva economii la mine. 

Vreau sa-mi spuneti daca vi se pare util genul asta de postare (implica ceva munca si mult mai mult timp decat o postare normala) si daca vreti sa mai vedeti asa ceva pe viitor si de asemenea daca va tenteaza o vizita prin Fashion House Outlet Centre sa cautati "comori". Nu uitati de concursul de care v-am povestit ieri!

7 comentarii

  1. Sunt curioasa daca erau si produse de machiaj cumva acolo?
    Ai apucat sa te uiti daca erau si marimi mici la haine (de ex eu port S/XS) si la pantofi 38 - marimi pe care niciodata nu le gasesc la reduceri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am vazut produse de machiaj, erau toate marimile la haine, iar la incaltaminte am vazut probleme mai curand la marimi mici (35/36), eu mi-am luat 39 si am gasit usor.

      Ștergere
    2. Moah, cate tentatii! am ultima pereche de sandale, pe cele negre, dar s-au jigarit (luate cu 160 de la otter). mi-ar placea sa le cumpar din nou pentru ca au fost minunate!

      Ștergere
  2. am mai fost pe acolo,dar nu ai la ce sa te uiti pur si simplu.nu ma tenteaza.week end placut

    RăspundețiȘtergere
  3. DA , mi se pare mega util acest gen e postari :|
    Deci acum dabea astept sa iau salariul <3 Sigur vreau sa imi iau acea rochie turcuoaz lung :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am fost de 2 ori si ultima data am ramas dezamagita, se inchisesera multe magazine. Mi-ai redeschis apetitul insa :D Imi placeeee acest gen de postare, mai vreau :P

    RăspundețiȘtergere
  5. am fost si eu astazi pt prima oara. m a incantat fff mult felul in care arata, e o cladire mai veche gen, imi place pt ca nu este ca toate mallurile si magazinele moderne din ziua de azi.felul in care este amenajat ma duce cu gandul la viena, sincer. am fost la mango, uimita de preturi.mi am cumparat un tricou cu 5 lei, un sacou cu 50 lei si niste pantaloni pe care mi doream demult cu 30 lei. insa este fff departe, eu stau in colentina deci nu prea se merita..am facut mai mult de o ora si jumatate pe acolo.dar probabil voi reveni in iarna, la reduceri :D mergeti si vedeti,sigur gasiti ceva frumos, se merita !

    RăspundețiȘtergere