Update

18.7.10

Am fost absenta in ultimele zile de pe blog dintr-un motiv destul de neplacut: ambii mei catei s-au imbolnavit si au avut nevoie de tratament si ultimele zile au fost o adevarata aventura intre cabinetul veterinar, farmacii si activitatile mele zilnice. Nu am avut nici timp si nici dispozitia necesara sa scriu ceva in aceste conditii.

Motivul pentru care scriu aceasta postare este ca saptamana viitoare va fi un nou giveaway pe blog (si este vorba de cel mai mare giveaway de pana acum - va fi o singura castigatoare care va lua 30 + 1 produse), Detalii despre produse si ce semnifica 30 + 1 veti citi in momentul in care voi posta conditiile pentru giveaway.

Ce vreau de la voi? Sa-mi spuneti daca credeti ca ar trebui sa aleg aleator castigatoarea (ca pana acum - cu ajutorul random.org) sau ar trebui sa organizez un concurs legat de tema giveaway ului ( 30 + 1 reprezinta ceva si va voi oferi detaliile saptamana viitoare) si sa aleg eu castigatoarea pe baza participarii fiecareia.

Astept raspunsurile voastre astfel incat la mijlocul saptamanii viitoare sa pot pune acest giveaway pe blog.

Va urez o duminica frumoasa si racoritoare!

8 comentarii

  1. we missed you,Camelia.

    imi pare rau de catzelushi--sper ca le e mai bine acum. fiind si eu posesoare de patrupede, imi pot inchipui prin ce emotii ai trecut.

    legat de giveaway-cred ca ar fi interesant sa fie ca un concurs--mai ales ca premiul este asa de generos

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Camelia! Regret sa aflu despre problema cu catelusii. Sper ca s-a gasit o solutie si ca acum sunt mult mai bine.

    Legat de concurs, de ce vrei sa dai toate produsele unei singure persoane? De ce sa nu fie 3 persoane, de pilda? Ar fi mult mai motivant.

    Eu cred ca ar fi bataie de cap sa stai sa analizezi mesajele fiecarui participant. Observ ca esti urmarita de 82 de persoane. Sunt convinsa ca 75% dintre aceste persoane vor participa.

    Eu zic ca-i mai simplu pentru tine sa alegi castigatoarea (sau castigatoarele, daca te hotarasti pana la urma sa fie mai multe persoane) cu ajutorul random.org, ca si pana acum.

    Oricum ar fi, multumim pentru organizarea unui nou Giveaway!;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau pentru animalutele tale..Iubesc animalele,de orice fel,si stiu cat de greu iti e.

    Cel mai bine cred ca ar fi sa faci un concurs legat de tema giveaway-ului si sa alegi tu castigatoarea.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna seara!

    in legatura cu intrebarea dvs., consider ca este mai fondat sa organizati un concurs care sa releve pasiunea noastra fata de make up sau orice alt subiect pe care dvs. il considerati necesar. Intr adevar, este mai costisitor dpdv al timpului dvs., dar cred ca este si mai interesant, atat timp cat gasiti ceva atractiv pentru ambele parti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, ce-au patit mutzi tai? Se simt mai bine acum, a trecut pericolul?
    Sper ca esti si tu ok, imi dau seama ca un eveniment de genul asta te cam da peste cap...

    Mult succes la giveaway / concurs. Poate anunti ziua exacta din timp, pentru ca eu Miercuri plec in Egipt si nu o sa am Net si nici WiFi la hotel-uri, dar as putea intra de pe mobil cateva minute, daca stiu exact ziua.
    Sa-mi incerc, din nou, norocul.

    Te pup, ai multa grija de tine si sper ca atunci cand ma intorc sa am multe review-uri de citit !

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Nu am participat la nici un giveaway pana acum, desi iti citesc blog-ul constant.Parerea mea este ca random.org este solutia:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt mult mai bine acum. Baiatul este mai batran si am descoperit ca are insuficienta cardiaca (acum este sub tratament si este mai bine, dar va trebui sa ia pastile toata viata si sa evite orice fel de efort), iar fetita a facut o alergie si de la alergia aia a facut o infectie urata si a fost sub antibiotic (dar ieri si azi a fost mult mai bine si ea si da semne ca-si revine). Pentru ca tot m-ati intrebat de ei, urmatoarea postare le va fi dedicata.

    Deea D., nu stiu exact ziua. Cand imi fac timp intr-o seara (probabil joi, vineri) fac poze cu produsele si o sa postez giveawayul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau pentru catelusii tai, dar sunt convinsa ca o sa ai mare grija de ei. Si eu am un bichon si cred ca as innebuni sa i se intample ceva. In primul an nu am scos-o din casa o saptamana, pentru ca visasem ca daduse masina peste ea si ramasesem cu impresia ca asta o sa se intample daca o scot pe-afara, mai ales ca e destul de zvapaiata.

    RăspundețiȘtergere