Review: Max Factor False Lash Effect Mascara

7.7.10

Revin cu review la mascara False Lash Effect de la Max Factor asa cum am promis. Puteti sa cititi prima mea impresie despre acest produs aici 

Imi place, il folosesc cu placere insa nu in diminetile cand ma grabesc. Din cauza periei (am pus mai jos o poza pentru a vedea exact cum arata) necesita ceva timp sa-l folosesti ceea ce din punctul meu de vedere este un minus pentru ca eu dimineata sunt in graba.

Separa genele, le alungeste (nu ca L'Extreme de la Lancome care ramane the best pentru alungire si definire pentru mine) si le ofera volum si desi am fost convinsa ca o sa devina unul din produsele mele de top, nu e chiar asa. Si nu pentru ca nu este un produs bun, ci pentru ca nu este comod de aplicat.

Consider ca pretul nu este unul mare (40-50 ron) intrucat are 13 ml (mascara de la Lancome are 6,5 ml) si este unul din cele mai bune pe care le-am incercat, dar nu m-am indragostit de el asa cum credeam ca se va intampla.

Il recomand daca doriti mascara care sa separe si sa ofere volum si alungire (nu mi s-a parut ca ar curba genele), mai ales ca Max Factor are des oferte de genul celei mentionata de mine. Daca insa sunteti stangace la aplicarea mascara, nu incercati acest produs pentru ca nu este foarte usor de manuit pensula.


4 comentarii

  1. Cred ca mi-ar placea acest mascara de la MF daca spui ca separa si alungeste ...hmm... dar cum nu-s maestra in aplicarea rimelului :D, presimt c-o sa-mi dea bataie de cap aceasta periuta.

    Ma descursc cam greu si cu periuta rimelului de la L'oreal - Extra Volume Collagen Mascara care, de altfel, imi place f. mult... insa pentru mine periuta este un gigant.:) Daca nu sunt atenta, vai de ochisorii mei.

    Alternez rimelul de la L'Oreal cu Define-A-Lash Volume Mascara (Maybelline) a carui periuta imi place enorm pentru ca separa bine genele, este muult mai micuta si mobila... f. bine gandita! Cred ca pe acesta o sa-l achizitionez din nou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ada, asa cum am zis si in review, daca nu ai "experienta" cu aplicatului rimelului, intr-adevar creaza probleme aceasta perie si nu recomand deloc. Eu am reusit azi sa ma pictez la un ochi :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ca nu te-ai ranit cum am eu tendinta uneori. :) (Mai ales cu pensulicile de dimensiuni mai mari.)

    Ai testat vreodat un rimel care sa miroasa acceptabil? (in niciun caz a chimicale?)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa ce-am citit comentariul tau, am inceput sa desfac toate tuburile si sa vad care cum miroase :).

    Chiar nu stiu ce sa-ti raspund: nu mai dau atentie de mult mirosului. Dar tot ce am acum desfacut miroase.

    RăspundețiȘtergere