Prima impresie: Pensula Sigma SS197/ F80

10.7.10

Zilele trecute am ridicat de la oficiul vamal pensula SS197 (noua denumire Flat Top Synthetic Kabuki - F80) de la Sigma dupa care am tot suspinat. Primul lucru pe care trebuie sa-l spun este ca atunci cand am desfacut coletul si am scos pensula (de altfel ambalata frumos in saculet organza si cu instructiuni de curatare), m-a "lovit" mirosul. Si nu pensula mirosea, ci cred ca ceea ce s-a folosit la lipire/ finisare pensula. Acum nu mai este deranjant.

Am spalat-o si a iesit ceva vopsea din ea si a si pierdut cativa peri la spalare. S-a uscat destul de greu fiind o pensula foarte deasa. Am folosit brush guard pentru uscare pentru ca isi pierduse putin forma in timpul transportului.

Ce pot sa spun? Sunt incantata! Este exact ceea ce am sperat ca va fi. Aplicarea fondului de ten este foarte usoara si se intinde perfect, iar aspectul final este unul natural si in acelasi timp superb. Singurul lucru de care ma pot "plange" este ca a pierdut cativa peri la aplicare (desi citisem in review uri ca nu naparleste deloc) insa am patit asta si cu alte pensule si sper ca in timp se va rezolva problema asta.

Dupa cateva saptamani de folosire si cateva spalari, am sa revin cu un review ca la carte insa pentru inceput pot sa spun "da, este pensula ideala pentru aplicarea fondului de ten lichid".


6 comentarii

  1. De unde se pot cumpara pensule Sigma? Tu ce ai ales ? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. S-o folosesti cu placere in continuare! Multumim pt review!;) Ma bucura tare mult ce am citit mai sus!!

    Nu-i asa ca acoperirea cu acest tip de pensula este mai mare comparativ cu cea oferita de buretei sau alt tip de pensule?

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexa, de pe siteul Sigma www.sigmamakeup.com sau de pe ACW www.allcosmeticswholesale.com poti cumpara pensule Sigma. Sunt pe blog 2 postari cu pensulele pe care le am eu si detalii despre cumpararea lor (cauta dupa eticheta pensule).

    RăspundețiȘtergere
  4. Ada, nu este neaparat mai buna (eu inainte foloseam 190 de la MAC sau buretelul Beauty Blender - am mai incercat 187 si 109 pentru fond de ten insa nu mi-au placut), insa este mai usoara si tinand cont ca se intinde foarte bine, poti reveni cu aplicarea pe anumite portiuni si atunci, da, obtii o acoperire mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Merci, Camelia pt. completare.

    > Te-as intreba ce dimensiuni are pensula (manerul/perii = lungimea & diametrul cercului format de peri)?

    Ma tenteaza si pe mine:), insa oscilez intre aceasta si cea de la EDM de care iti spuneam.

    > De asemenea, a mai pierdut peri? Sper sa nu, in rest imi pare o pensula ff. buna.

    > Intre pensula de la MAC 109 si acest flat top Sigma, cu care ti se pare ca se aplica mai bine fdt? sau cu buretelul Beauty Blender este cel mai bine?

    Merci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intre timp, a mai pierdut peri la aplicarea fdt lichid? Ai mai folosit-o?

    ps: Ce dimensiuni au perii? :)

    RăspundețiȘtergere