Noutati de toamna de la Sensai

20.9.17

Sensai este un brand despre care mi-ar face placere sa va povestesc mai des pe blog pentru ca este un brand cu produse care imi plac mult, motivul pentru care nu o fac este unul care tine strict de costul produselor. Sensai este un brand high-end cu produse care formeaza un adevarat ritual de rasfat, produsele care nu rasfata doar pielea, ci si simturile. Atat produsele de ingrijire, cat si cele de machiaj mangaie pielea si incearca sa o aduca in cea mai buna forma a ei.

In weekend am ajuns la Douglas in Baneasa pentru ca cei de la Sensai au avut niste sesiune de flash make-up si am avut ocazia sa ma joc putin cu noile produse pe care le-au lansat pentru aceasta toamna. Am avut parte si de un machiaj rapid de zi, asa ca am vazut cum se comporta pe ten si cum rezista si mi-au placut mult. Noile produse de machiaj Sensai recreaza diversele impresii ale matasii pretuite pentru a ne permite sa ne jucam cu luminozitatea si sa avem acel ten la care toate visam, fie ca este vorba de un ten radios si plin de prospetime, fie ca ne dorim o stralucire naturala.


Glowing Base SPF10 este o baza de machiaj cu formula hidratanta, cu continut de pigmenti perlati care corecteaza nuanta tenului, oferindu-i o stralucire sanatoasa. Nu are sclipici/ glitter, ceea ce face este sa infuzeze lumina si sa dea tenului o stralucire naturala care mie mi-a placut mult, atat de mult incat am trecut-o pe lista cu dorinte pentru sfarsitul asta de an.

Cele doua fonduri de ten lansate sunt Luminous Sheer SPF15 si Flawless Satin SPF20, ambele avand in compozitie pudre care sporesc luminozitatea si ii ofera tenului stralucire. Luminous Sheer are o formula super usoara care aluneca pe ten, acoperirea fiind una medie, dar care lasa tenul proaspat, hidratat si cu un aspect luminos si sanatos. Flawless Satin are o formula cremoasa care hidrateaza si revigoreaza pielea, acoperirea e mare, iar rezultatul este un ten cu o stralucire delicata, naturala.


Supreme Illuminator are o textura satinata care pe ten se simte ca o pudra matasoasa, iar ceea ce face este sa infuzeze luminozitate pe zona pe care e folosit produsul. Se poate folosi inainte de a aplica fondul de ten pentru a obtine o stralucire naturala sau se poate folosi dupa aplicarea fondului de ten pentru a defini mai bine zonele pe care vrem sa le luminam. Translucent Loose Powder continua seria pudrelor extrem de fine create de Sensai, nu se simte pe ten si nu incarca deloc, ceea ce face este sa reflecte delicat lumina, aspectul tenului este unul matasos, dar proaspat.


Ati incercat produse de machiaj de la Sensai? Cum vi se par noile lor lansari?

2 comentarii