Cateva dorinte de toamna

8.9.17



In ultima vreme m-am gandit mult la lucrurile pe care mi le doresc, la cele pe care le am si in general la modul in care fac cumparaturi. Am cateva dorinte care vor ramane doar la stadiul de dorinte pentru ca nu sunt lucruri de care am nevoie cu adevarat (iar in momentul asta prefer sa dau banii pe altceva), dar sunt si cateva produse pe care mi le doresc si pe care chiar vreau sa le cumpar in perioada urmatoare. N-o sa fac o lista cu tot ce am in minte pentru ca n-am mai termina, asa ca am ales doar sase lucruri.

Geanta de la Bulaggi m-a fascinat de cand am vazut-o prima data aici, dar nu mai am nevoie de o alta geanta in momentul asta, chiar daca bleumarin e culoarea care imi face inima sa bata mai tare in ultima perioada. Nu stiu daca stiti brandul Bulaggi, eu l-am descoperit anul trecut intamplator si mi-am luat o geanta mare neagra de la ei care imi place mult.

Tot pe lista dorintelor bleumarin intra si o geaca de piele (imitatie, bineinteles), n-am gasit inca modelul care sa-mi placa, dar caut. La capitolul haine am o lista lunga de dorinte, dar incerc sa gandesc logic si sa nu arunc bani aiurea. In ultimele luni marimea mea la haine s-a tot schimbat si asa va fi si in perioada urmatoare, asa ca incerc sa fiu rationala.

Pe lista de cosmetice sunt multe produse, dar am ales doar patru pentru postarea asta. Parfumul Oui L'Amour de la Yves Rocher are lansarea luna asta si eu l-am mirosit deja intr-unul din magazinele lor si mi-a placut mult, asa ca intentionez sa ma rasfat cu el cat de curand (astept doar lansarea si o oferta buna). Aoro a adus multe branduri noi si imi doresc varianta full size Flash Rinse 1 Minute Facial de la REN. Am avut doua variante travel size si mi-a placut mult masca asta rapida. O gasiti aici daca va tenteaza.

Cult Beauty este siteul care ma tenteaza cel mai mult si pe care incerc sa intru cat mai rar. Produsele de la Becca mi se par exceptionale si nu m-a dezamagit nimic din ce am incercat pana acum, iar ultima mea pofta este Liquid Crystal Glow Gloss in nuanta Opal x Jade (il gasiti aici). Nu este singurul produs de la ei pe care mi-l doresc si as putea adauga pe lista si cateva de la Charlotte Tilbury, Stila si Illamasqua.

Am lasat la final paleta NARSissist de la NARS pentru ca-mi face inima sa bata mai tare si e singura paleta care m-a tentat in ultima perioada (mai am o dorinta de la Stila, dar nu e atat de puternica). O gasiti aici, iar pentru tine tentatia este si mai mare pentru ca am primit si un cod de reducere pe site, ma mananca degetele, n-am ce sa zic. Am cateva monouri si cateva farduri duo de la NARS si imi plac mult, chiar as vrea si o paleta de la ei, dar ma mai gandesc.

Am dat si cateva comenzi on-line pentru niste accesorii, dar inca nu mi-au ajuns coletele, daca am timp poate fac o postare cu ce mi-am cumparat si va arat ce mi-a placut. Voi ce dorinte aveti la inceput de toamna?

10 comentarii

  1. Interesanta selectie! Ia sa fac si eu o lista si ma rasfat cu ceva. Parfumul promite mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumul e chiar interesant, pe mine m-a surprins mult. Ma asteptam la altceva cand am citit initial stirea despre lansare. :)

      Ștergere
  2. Nu am NEVOIE de absolut nimic, dar este oferta de 2+1 la Yankee si.. na... a mai fost oferta acum vreo 2 luni si mi-am luat atunci 2, dar.. s-au topit :)) Am mai dat o comanda si pe un site chinezesc pt ca am gasit chipsuri de creveti care expandeaza pe care ii cautam de multi ani si nu puteam rata ocazia sa-mi iau si niste apa de cocos si niste faina panko...eu pt chipuri am dat comanda, dar daca erau pe site, s-au adunat si astea :))
    Urmeaza sa strang cureaua insa pt ca trebuie sa-mi iau o pereche de papuci foarte de care chiar AM NEVOIE din motive medicale. Dupa care vreau sa ma pun pe economisit, daca mi se iveste vreo excursie sau ceva misto neprevazut. Geanta imi place maxim. Nu vreau sa te ispitesc, dar la mine ea ar fi cap de...wishlist :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu nevoie n-o comentez. :)
      Stiu ca merita geanta, dar am destule ... incerc eu sa-mi zic. Sa vedem daca imi iese.

      Ștergere
  3. Eu o jachetă neagră din imitație de piele vreau încă de toamna trecută, îmi lipsește din garderobă, dar la fel ca tine... n-am găsit un model care să-mi placă, să fie exact ce vreau eu. O să mai caut și toamna asta. După niște pantaloni vișinii mai tânjesc de mult, dar când găsesc exact nuanța pe care o vreau, nu-mi place croiul.
    Nu cred că am dorințe materiale noi pe toamna asta, au rămas doar unele mai vechi pe care încă nu mi le-am satisfăcut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Desi abia a inceput toamna, am avut deja grija sa bifez majoritatea wishlistului. Voiam un blazer dintr-un material mai ok, fara poliester, elastan si alte plastice, si am avut un noroc fantastic sa il gasesc intr-un sh, la fabuloasa suma de 5 lei, amestec de lana virgina cu matase, genial! Apoi a mai fost un parfum de la Serge Lutens "Un bois vanille" pe care l-am comandat si il astept, o lumanare de la Byredo "Bohemia" si ea pe sosite, iar in zona de cosmetice am mai ciupit un pic de pe Canar pe ultima suflare un ruj Dior intr-o nuanta berry, un creion de ochi Chanel in nuanta Plum si un Double wear. Pentru casa mi-am comandat diverse organizatoare de pe Bonami pe care le astept. Mai vreau un halat pufos de casa si pana la Craciun nici "pas" nu mai zic :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Paleta NARSissist si geaca de piele tocmai au ajuns si pe lista mea de dorinte :))

    RăspundețiȘtergere