7 intr-o saptamana #132

10.9.17


Saptamana asta a fost nebuna, n-am mai fost de mult pe drumuri atata timp. N-am mai dormit atat de putin de foarte, foarte mult timp, insa spre sfarsitul saptamanii lucrurile au inceput sa se calmeze si acum totul e ok. Si vreau sa cred ca de acum incolo surprizele vor fi numai placute si ca situatii ca cele de saptamana trecuta ma vor ocoli. 

Am primit cateva noutati de la Maybelline si sunt exact pe gustul meu, ca sa zic asa. Instant Anti-Age Eraser Eye m-a tentat mereu pentru ca este extrem de laudat in afara si am tot zis ca-l incerc, dar mereu am amanat. Ca-mi plac produsele nude pentru buze nu cred ca mai este o noutate, iar ColorSensational Shaping Lip Liner si rujul mat Clay Crush par perfecte. O sa va povestesc mai multe despre ele dupa ce le incerc pentru ca mereu imi cereti recomandari de produse ieftine si bune si am un sentiment ca astea se vor incadra perfect in categoria asta.

Pentru ca am fost pe fuga mai mereu saptamana asta m-am hranit destul de prost si au fost multe momente cand am ales cate un suc de la FruFru sa-mi dea energie. Cel din poza cu ghimbir nu m-a incantat foarte tare, insa am descoperit cateva chiar bune. Halloumi inca este in topul preferintelor mele, mi se pare extrem de usor de preparat, asa ca atunci cand vreau ceva gustos si rapid o salata cu halloumi la gratar e alegerea cea mai simpla.

In perioada asta se lanseaza o multime de produse cosmetice noi si am primit destul de multe noutati saptamana asta, iar coletul de la The Body Shop m-a incantat in mod deosebit pentru ca selectia de produse este una interesanta. Am inceput deja sa folosesc produsele si cred ca o sa va povestesc curand mai multe despre ele pentru ca ne intelegem chiar bine.

Am tot umblat prin magazine si am probat o gramada de perechi de adidasi, de la scumpi la accesibili, de la branduri consacrate la unele de care nici nu auzisem. In final m-am decis la o pereche de adidasi de la Deichmann pe care am avut norocul sa ii iau cu 50% reducere (era ultima pereche numarul meu) si ma declar multumira. Nu este prima data cand reusesc sa gasesc ceva cu pret redus la Deichmann in sectiunea cu ultimele perechi, daca ajungeti in magazinele lor uitati-va si pe acel raft.

Joi m-am "rupt" de tot si am acceptat invitatia celor de la Gerlinea de a merge la Fit Camp la Paradisul Verde din Corbeanca. Aveam nevoie de escapada asta, mi-a placut mult linistea de acolo si starea de bine cu care m-am intors. Am aflat si multe lucruri interesante si m-am intors cu ganduri noi, chiar vreau sa-mi fac timp sa va povestesc mai multe despre experienta asta pentru ca mi-a placut mult.

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare, cu stat cu cateii si cu pisicile, cu plimbari in aer liber, cu somn mult, cu lucruri care sa-mi bucure sufletul, a fost cu mine si despre mine si simt ca am alta energie si sunt pregatita pentru perioada urmatoare. Saptamana voastra cum a fost?

9 comentarii

  1. Chiar sunt curioasă cum o să ți se pară concealerul, eu sunt aproape de jumate la al doilea tub și sigur nu va fi ultimul. Am mâncat și eu halloumi săptămâna asta, n-o mai făcusem de mult și-mi era o poftă teribilă.
    Să ai o nouă săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti zic dupa ce il incerc, am asteptat sa fac poze inainte sa-l folosesc. :)

      Ștergere
  2. A inceput oribil, am zis ca asta e inceputul de toamna pe care l-sm asteptat atat de mult? Situatia era creata de mine ceea ce mi-a generat (si mai multa frustrare. A continuat mai bine, mi-am luat chestii care mi-au placut, incut, echipament mou de sport, dar si o comanda pe iherb unde daca tot aveam nevoie de ceva, am inclus si Wet Brush de care mi-ai zis, intr-o culoare super vesela si un model foarte dragut. S-a incheiat tot asa si asa, dar asta e, una calda, una reece :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie mai bine zilele urmatoare, sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  3. Permiteți să raportez: săptămâna mea a fost neseperat de rezonabilă :) Mi-am cumpărat o combină frigo nouă, m-am debarasat de frigi vechi civilizat - am găsit pe google o organizație ce se ocupă cu reciclarea - patrula de reciclare se numește, au venit oamenii acasă, au luat vechitura și mi-au mulțumit că nu poluez mediul :) Mi-am mai comandat niște cărți și m-am bucurat de omuleț. Bine așa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti cu placere noul ghetar si sa mai vii cu vesti d-astea, imi plac. :)

      Ștergere
  4. Si pentru mine a fost o saptamana foarte grea , dar din fericire s-a terminat cu bine .
    Imi place concealerul de la Maybelline dar varianta de pe Blacknight.
    Te pup, sa avem o saptamana mai buna
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva grav sau doar probleme d-asta care ne fac zile fripte? Sper ca e totul ok acum si sa auzim de bine.

      Ștergere
    2. Nu a fost grav, e totul bine acum , multumesc de intrebare , te pup sa ai o zi frumoasa .
      (Anamaria)

      Ștergere