Zenology, noutatea de la Madison Perfumery

18.4.17


In teorie eu de astazi m-am intors la munca, insa mintea mea e tot in "vacation mood", asa ca azi o sa functionez intr-un ritm mai incet si o sa iau lucrurile fara sa ma agit. Nu intentionam sa scriu ceva pe blog, insa m-am gandit ca e un moment bun sa va povestesc despre produsele Zenology pe care cei de la Madison Perfumery le-au introdus recent in portofoliul lor, mai ales ca m-am bucurat zilele astea de unul dintre produsele descoperite la evenimentul de lansare de saptamana trecuta.

Zenology este un brand extrem de interesant, produsele cosmetice si cele pentru casa sunt eco-friendly, sunt realizate cu ingrediente care au la baza principii active din plante si vitamine si care provin din surse regenerabile. Fondatorul companiei a lucrat 10 ani ca fashion designer, dupa care s-a mutat in domeniul designului interior si asa a luat nastere si acest brand, in timp ce lucra la conceptul pentru un hotel boutique din Amsterdam. Care and Consider este principiul dupa care se ghideaza aceasta linie de produse, iar ceea ce urmaresc produsele este sa aduca luxul din hoteluri direct in casele noastre.

Mie mi-a placut mult ce-am descoperit, ambalajele sunt simple, insa transmit un mesaj. Preturile sunt mari, insa daca stiti produsele celor de la Madison Perfumery nu cred ca e ceva care sa mire, pentru anumite lucruri chiar merita sa cheltuim in plus, mai ales cand e vorba de relaxare si de starea noastra de bine. Daca ajungeti la Madison si vreti sa incercati produsele dati-le timp sa se aseze pe piele si in aer pentru ca sunt foarte concentrate si e nevoie de timp sa va bucurati cu adevarat de ele.

Colectia pentru corp si par are 3 game: Camellia Sinensis (ceai verde), Citrus Nobilis (citrice) si Fycus Sycomorus (smochine) si pentru fiecare aroma Zenology ofera sampon, balsam, gel de dus, sapun lichid si balsam pentru maini si corp. Toate gamele miros bine, mie mi-a placut cel mai mult cea cu smochine si daca dispuneti de bani si vreti sa faceti cuiva un cadou deosebit chiar va recomand sa va uitati la produse.

Aceleasi 3 arome se gasesc si in sprayul de camera, Ambiance Trigger, alaturi de alte variante, care mai de care mai atragatoare. Denumirea aleasa pentru spray mi se pare mai mult decat inspirata, iar aromele sunt de vis. Preferatul meu este Bahkoor Liquidus, o aroma folosita in tarile arabe ca un gest de ospitabilitate, este intens, oriental, usor lemnos si afumat, mie mi se pare perfect pentru meditatie si momentele de relaxare si m-am bucurat din plin de el zilele astea. Varianta mare are 1 litru si un pret pe masura (aproape 500 lei), insa se gaseste si in variante mini (50 ml) daca vreti sa incercati ceva. Eu zic sa faceti o vizita la Madison macar sa va bucurati simturile cu ele, sunt altceva.

Ati auzit de Zenology pana acum? Va tenteaza sa incercati ceva?

2 comentarii

  1. De ceva vreme imi caut un parfum putin diferit, ceva nou. Cred ca voi da fuga chiar zilele astea. Au parfumuri si pentru barbati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt pentru casa, se pot folosi si pe textile, sunt si arome unisex.

      Ștergere