The Body Shop Almond Milk & Honey

19.4.17


Am vazut noua colectie cu lapte de migdale si miere a celor de la The Body Shop cu mult inainte sa apara la noi, toata lumea o lauda pe Instagram si pe blogurile de afara si chiar mi-a starnit curiozitatea, chiar daca nu-s mare fana a aromei de migdale in produsele de ingrijire a corpului si v-am mai spus asta pe blog. Gama este creata pentru pielea sensibila si uscata si este imbogatita cu ulei de migdale, pe langa laptele de migdale din Spania si mierea din Etiopia. 

Eu am incercat untul de corp si spumantul de baie, insa in gama mai sunt si gel de dus, exfoliant, lotiune de corp, crema de maini si un sapun solid, toate cu aceeasi aroma de migdale si miere. In perioada asta au oferta de lansare 2+1 atat in magazine, cat si on-line, asa ca daca vreti sa incercati ceva din gama asta e momentul potrivit sa va oferiti un mic rasfat (sau unul mai mare daca finantele va ajuta si va plac cele doua arome).

Untul de corp este cremos si hranitor, asa cum sunt cam toate unturile de corp de la The Body Shop (nu degeaba toata lumea e innebunita dupa unturile lor de corp), iar aroma care ramane pe piele se mentine o perioada buna de timp. Combinatia de migdale si miere este una reusita, eu chiar am intins des mana dupa untul de corp si l-am folosit atat pe maini, cat si pe corp. Mi se pare exagerata afirmatia cu hidratarea care se mentine 48 de ore, insa pielea mea sensibila si pe anumite zone uscate chiar se intelege bine cu el, asa ca ma declar multumita de ceea ce face. Nu am avut timp sa ma bucur de bai lungi asa cum mi-as fi dorit in ultima perioada, dar am reusit sa folosesc spumantul de baie de doua ori si a fost tare bine.  

Ati incercat ceva din gama asta noua? Care este aroma voastra preferata de la The Body Shop?

3 comentarii

  1. Cu parere de rau dar nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am observat o nebunie cu migdalele in ultima vreme...nu stiu de ce, dar cred ca nu-mi place aroma! :D

    RăspundețiȘtergere