Fond de ten Simply Ageless de la Covergirl+Olay

13.4.17

Va povesteam in urma cu cateva saptamani despre Eye Rehab CC Cream de la Covergirl+Olay si va spuneam ca-mi place atat de mult incat sunt tentata sa incerc si fondul de ten Simply Ageless 3-in-1 realizat tot in colaborare de catre Covergirl si Olay. La noi produsele se gasesc doar on-line la cei de la Blacknight, iar preturile sunt mai mult decat bune. 32 lei pentru fondul asta de ten mi se pare un pret nemaipomenit, daca nu stiti magazinul eu zic sa intrati sa va uitati, au si alte produse misto care la noi se gasesc greu (sau deloc).

Nuanta pe care am ales-o eu este 210 Classic Ivory si mi se potriveste foarte bine, iar pensula pe care imi place cel mai mult sa o folosesc cu fondul asta de ten este pensula de stippling din setul Your Picks, Berlin de la Real Techniques. Nu mi s-a intamplat de mult sa ma impresioneze un fond de ten ieftin de la prima folosire (si nu spun asta din snobism, ci pentru ca eu n-am gasit o formula care sa imi placa la nebunie), insa cu Simply Ageless a fost dragoste la prima incercare.

Textura este lichida, dar cremoasa si se lucreaza foarte usor cu el. Acoperirea este medie, iar finishul este unul natural si radios. Este un fond de ten hidratant care cred ca va fi apreciat si de cineva cu un ten mai uscat (eu am ten normal) pentru ca uniformizeaza foarte bine si da senzatia de confort, care mie mi se pare extrem de importanta atunci cand port un fond de ten. Ceea ce-mi place este faptul ca arata foarte natural, uniformizeaza si mentine tenul hidratat si cu un aspect sanatos.


Daca tot am mentionat si concealerul si pensula mai devreme m-am gandit sa profit de ocazie si sa va arat combinatia mea preferata pentru zilele cand nu vreau sa pierd mult timp, dar vreau sa am un ten cu aspect sanatos si uniform: fondul de ten Simply Ageless, concealerul Eye Rehab aplicate cu Stippling Brush si Deluxe Crease Brush din setul Berlin. Nu am apucat sa va povestesc despre setul asta, dar merita din plin, toate cele 5 pensule sunt misto. 

Mie nu mi-a placut niciodata pensula originala de stippling a celor de la Real Techniques si nici Buffing Brush nu m-a convins (desi am luat-o de doua ori doar, doar doar ...), insa cele din setul asta sunt mult mai bune si daca sunteti in cautare de un set de pensule de la ei chiar va recomand setul Berlin. Eu l-am luat de aici si am ajuns sa folosesc aproape zilnic pensulele. Cateva pensule de la Real Techniques gasiti si pe siteul celor de la Blacknight si au preturi bune, din pacate nu au si setul asta.


L-ati incercat? Va tenteaza? Ati gasit vreun fond de ten ieftin si bun pe care sa vreti sa-l recomandati si altora?

7 comentarii

  1. Fondul meu de ten preferat este Accord parfait de la Loreal , acum nu stiu in ce categorie sa-l pun, pentru unii poate e ieftin pentru altii scump, eu spun ca are un pret mai mult decat bun pentru ceea ce ofera . L-am terminat recent si am ramas cu cel de la UD pe care nu imi place sa il folosesc zilnic . M-ai facut curioasa de Simply Angeless dar nu mai au nuanta ta pe stoc ,pe viitor il iau in considerare . Apropo,eu nu aplic niciodata fondul de ten cu pensula, prefer beautyblenderul :) in schimb sunt in cautarea unei pensule bune pentru aplicarea pudrei de sub ochi , ceva sugestii ai ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu mai stiu de cat timp n-am incercat un fond de ten de la L'Oreal. Mi-ai mai zis de Accord Parfait si l-am retinut. Eu n-am mai folosit beauty blenderul de mult timp, prefer pensulele. Iar ca recomandare pentru zona de sub ochi Setting Brush de la RT, e singura pe care o folosesc pentru asta si-mi place la nebunie (am 3). :)

      Ștergere
  2. Nu cred că m-aș înțelege prea bine cu el în perioada asta, dar mi-a plăcut mult cum arăta la tine pe ten, așa că poate-i dau o șansă mai la toamnă, poate pe frig ne-am înțelege.
    Mă tentezi rău și cu pensulele alea, mai ales că-mi place numele colecției.. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pensulele merita din plin, mi se par mult mai misto fata de primele (ca tot vorbeam noi despre ele). Fondul ala de ten de la Melkior arata super bine pe tenul tau, ti-am zis-o de atatea ori. :)

      Ștergere
  3. Suna interesant si bun de incercat, mai adaugam la comanda ceva pe langa fardurile L'Oreal 😁
    Apropo de concealer - m-a socat cat de bun este Fit Me de la Maybelline 🤤 si doar 24 lei...isi merita "titlul" de Nars dupe

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare un produs bu. Eu am tenul mixt, dar e adevarat ca nu toate fondurile de ten incercate de mine au fost special pentru tipul meu de ten. Unele chiar m-au surprins si erau pentru ten normal sau uscat...

    RăspundețiȘtergere