Skincode Daily Defence & Recovery Cream SPF30

16.6.14

Folosesc crema de la Skincode de cateva saptamani bune si mi-am format o parere, astfel incat sa va pot povesti despre ea. Asa cum v-am mai spus in trecut am folosit si alte produse Skincode si mi-au placut, asa ca am avut asteptari mari de la crema asta si nu mi le-a inselat. Puteti citi mai multe detalii despre ea aici (pe siteul celor de la elevina gasiti acum produse Olay cu reducere de 50% si inca va puteti inscrie la newsletterul lor si aveti sansa sa castigati o trusa de machiaj Fraulein38 - detalii aici).


Este o crema cu textura usoara, care intra imediat in piele si o lasa hidratata si protejata. Imi place ambalajul inalt si subtire, dozarea se face perfect, nu ai cum sa risipesti produs aiurea, e usor de tinut pe polita, birou, masa sau unde va tineti voi produsele.

Am folosit-o atat cand am iesit in casa fara sa folosesc vreun produs de machiaj, cat si inainte de a ma machia si nu am avut nici un fel de problema, deci poate fi folosita si ca baza de machiaj, ceea ce este un mare plus pentru mine ca nu trebuie sa stau sa ma gandesc de fiecare data cand o folosesc.

Ceea ce nu ma incanta foarte tare este mirosul si cand spun miros nu ma refer ca e parfumata sau ceva de genul asta. Are un miros specific pe care nu stiu exact sa-l definesc si pe care il simt usor cand o aplic, insa nu persista, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Si cam atat ... chiar nu am ce scrie mai mult despre ea ... imi place si o sa ma uit mai cu atentie la produsele Skincode de acum inainte, nu stiu de ce am uitat de ele atatia ani. Voi ce experienta aveti cu produsele Skincode?

11 comentarii

  1. Fetele de la HelpNet mereu imi recomanda Skincode....si eu ca si tine....am evitat acest brand...dar acum suna tentant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca as zice ca l-am evitat, am uitat de el pur si simplu. Eu am folosit produse Skincode o perioada lunga de timp acum multi ani, dupa care am tot vrut sa incerc altceva si altceva. :)

      Ștergere
  2. Eu nu cred ca am incercat inca nimic de la Skincode. Dar poate pe viitor :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zilele trecute am primit-o pe cea de la Kiss my face cu spf 30 . Imi place foarte mult , am vazut ca acum nu mai este pe stoc .
    *Anamaria*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nimic de la Kiss my face, dar nu se stie niciodata. :)

      Ștergere
  4. Great review. I haven't used anything by skincode yet, will have to check it out. Nice blog here. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum cativa ani am incercat si eu cateva produse Skincode si mi-au placut, dar nu reusesc sa-mi amintesc ce anume am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit nimic de la ei pana acum dar m-ai facut curioasa , mai ales ca poate fi folosita si ca baza de machiaj si imi place acest gen de recipiente .

    RăspundețiȘtergere