Indola Glamorous Oil Shimmer Treatment

4.6.14

Am inceput sa folosesc masca asta acum aproximativ o luna si de atunci nu m-am mai atins de nici o alta masca pentru par, desi am trei incepute in baie si toate imi plac mult. Este vorba de masca pentru stralucire din gama Glamorous Oil a celor de la Indola (masca o am de pe siteul elevina - puteti citi mai multe despre ea aici). N-am mai folosit alte produse pentru ingrijirea parului de la Indola (o singura data m-am vopsit la un salon cu vopseaua de la ei si mi-a placut mult rezultatul) pana acum, dar dupa experienta asta am o lista lunga de pofte, chiar sunt curioasa ce rezultate as avea daca as folosi si samponul din gama asta. Ma tenteaza prea multe produse ca sa va pot spune ce as lua mai intai.


Am avut un sentiment mai mult decat misto de cand am desfacut cutia, un fel de deja-vu, mi-am amintit de masca de la John Frieda din gama Brilliant Beauty care nu se mai fabrica si-mi bantuie si acum amintirile (a cata oara cand pomenesc de ea este?) si eram convinsa ca o sa-mi placa la nebunie. Si nu m-am inselat deloc.

Masca miroase nemaipomenit, este usor de folosit (si ma gandesc acum la mastile alea tari care se strang in cocoloase si de-abia le intinzi pe par), se clateste usor si lasa parul matasos, hidratat si stralucitor. In plus mirosul ramane in par, il mai simt si dupa 2-3 zile de la spalare cand misc capul si-mi place la nebunie. Imi place tot la masca asta, m-a fascinat de-a dreptul.


Mai e nevoie sa va spun ca in momentul asta e masca mea preferata? Cred ca nu, v-ati dat deja seama. Ati incercat vreun produs de la Indola? Aveti vreo recomandare?

8 comentarii

  1. Suna f bine!!!!
    De unde o putem achizitiona?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o am de pe siteul elevina, gasesti linkul in postare.

      Ștergere
  2. Am vrut sa o cumpar si eu cand era la reducere pe Carespot tocmai pentru ca se numeste Shimmer si eram curioasa ce face la par; dar pentru ca nu am folosit nimic de la ei pana acum ales o gama "rasunet".

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori e bine sa dam si sanse unor produse de care nu stim mare lucru, eu acum chiar sunt curioasa cum sunt restul produselor.

      Ștergere
    2. Asa este; am vazut si ca au multe produse, o sa iau in considerare Indola pe viitor.


      Mihaela I.

      Ștergere
  3. Hmm chiar eram curioasa de produsele Indola. O trec pe wishlist :) Eu nu ma inteleg cu samponul si balsamul John Frieda din gama Brilliant Brunette, m-am umplut de matreata :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mai avut probleme cu matreata si cu alte sampoane? Sau doar astea ti-au provocat matreata?

      Ștergere
  4. Nu am mai avut probleme cu matreata de peste 8 ani de zile si mereu schimb sampoanele. Demult am mai avut aceeasi problema cu un sampon Nivea.. M-am gandit sa mai incerc sa-l folosesc poate se obisnuieste scalpul, dar nu cred ca am rabdare...

    RăspundețiȘtergere