Duminica de ciocolata

15.6.14


Azi e zi de rasfat si de leneveala ... nu se poate altfel ... nici nu concep. M-am culcat spre dimineata (se mai intampla cand te apuca dorul de plimbare in mijlocul noptii), asa ca m-am trezit destul de tarziu. Bella a fost intr-o forma de zile mari astazi, asa ca au urmat cateva reprize de rasfat intens, care mi-au facut bine mie ... dar si ei. Mi-am facut o cana imensa de ciocolata fierbinte (Cadbury WispaGold Hot Frothy Caramel Choccy) si niste ... habar n-am cum se cheama ... delicii (cu granola si banane) si m-am catarat pe canapea cu tableta in brate. Am cheltuit ceva bani pe ebay, insa nu multi - am licitat la niste chestii (am un proiect in minte de ceva vreme) si am avut noroc.

Nu cred ca mai mananc ceva (pe caldura asta chiar n-am pofta si nici nu simt nevoia, insa diseara am in plan o salata), asa ca mi-am luat langa mine o ciocolata Hershey's pe care am de gand s-o savurez dupa ce apas butonul "publicati". Planul meu este sa imi pun niste muzica de relaxare, sa-mi aplic masca cu ciocolata alba de la Montagne Jeunesse si sa visez. Sper sa nu ma trezesc cu Alma sau cu Tasha peste mine sa-mi linga masca de pe fata (mai au ele momente d-astea "inteligente").

Sa aveti o duminica de vis ... sau ... cum vreti voi, important e sa bucurati.

10 comentarii

  1. Ghizdavu Iuliana Simona ;asa rasfat mai zic si eu, bine faci asa ar trebui sa ne respectam toate,multa sanatate iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  2. Masca asta am incercat-o si eu, imi place :D Imi plac mastile lor, in general! Azi n-am mancat cioco, doar o inghetata cu ciocolata alba (care nu-i tot ciocolata, din punctul meu de vedere :))) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, buna asta cu inghetata, eu v-am zis ca in weekend caloriile nu se pun :))

      Ștergere
  3. Multumim, o duminica frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. SI tie, Camelia, o saptamana frumoasa. demult nu am incercat aceste masti. folosesc glamglow , e foarte faina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tenta si pe mine intr-o perioada Glawglow, acum parca mi-a scazut interesul. Sa ai o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere
  5. Vreau si eu sa vad o poza cu Alma si Tasha cand ling masca de pe fata. :))) Imi si imaginez acum...:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-au ratat de data asta :)) Alma e cam suparata in ultima vreme si o ignora pe Tasha si aia n-are curaj sa faca prostii singura ... sper eu. :))

      Ștergere