Cumparaturi ... din nou

3.6.14

Vineri am primit colete, ieri am primit colete si am zis ca daca nu postez astazi nici nu mai apuc sa va arat ce mi-am cumparat in ultima perioada si stiu ca multe dintre voi preferati genul asta de postare si ca va inspira. Asa ca am facut poze (si am facut cateva zeci ca sa aleg cateva, nu ma ajuta deloc lumina din apartament si nici "talentele" mele artistice) si am trecut la treaba.


Am primit doua colete de la feelunique.com: tonerul de la Kinara va spun sincer ca habar n-am de ce l-am luat - a fost luat la promotia cu produse la 1 lira (cred ca de "suparare" ca m-am invartit pe site prea mult si n-am mai prins pensula pe care o vroiam de fapt), deci n-am pierdut cine stie ce bani. Nu l-am incercat, dar m-am uitat un pic ce contine, l-am si mirosit si nu cred ca o sa ne intelegem. Chiar nu pricep pretul lui original - peste 30 lire - ramane de vazut ce e de capul lui, dar trebuie sa recunosc ca ambalajul e elegant si arata bine.


In schimb a doua comanda ma incanta peste masura - am profitat de oferta 1+1 la produsele Montagne Jeunesse (ma tot gandesc daca am incercat vreo masca de fata de la ei pana acum, dar nu-mi amintesc) si am dat 11 lire pe tot ce vedeti mai jos: crema racoritoare de picioare cu afine si menta (vara ador cremele de genul asta), Chocaholic Delight Pamper Pack (2 x Chocolate Masque, 2 x White Chocolate si 1 x Hot Chocolate - care dupa ambalaj se pare ca e noua), Clay Spa Mask Pack - toate sunt masti noi sheet-type ( 2 x Dead Sea Mud Clay Spa, 2 x Glacial Clay Spa si 1 x Red Earth Clay Spa) si Mud Mask Pamper Pack (Blemish Mud, Fruit Smoothie Mud, Chocolate Mud, Dead Sea Mud, Virgin Oil Mud si Very Berry Mud). Mastile nu sunt toate pentru mine, o parte sunt cadou pentru cineva, insa de-abia astept sa le incerc pe cele care imi raman mie.





Am asteptat cateva saptamani sa-mi ajunga The Elixir de la Maybelline - nuanta Caramel Infused, dar a meritat asteptarea. Il am de cateva luni in minte si pana la urma am cedat. Si nu-mi pare rau deloc, am dat pe transport cam cat a fost glossul, dar asta e. Poate vor aparea si la noi in curand, au niste nuante superbe.


Saptamana trecuta am dat o comanda la MakeupShop si a durat cam mult procesarea si livrarea si m-a surprins putin pentru ca pana acum au fost foarte rapizi, sper sa fi fost doar o intamplare. Mi-am luat Vanilla Cream Pie si Creme Brulee Butter Gloss (v-am spus doar ca mi le doresc) si blushul Angel de la NYX si un concealer iluminator de la Sleek - nu am prea multe produse Sleek, dar asta mi s-a parut interesant. Am ales nuanta 01 care are subton roz si care in cazul meu ajuta la estomparea cearcanelor. Desi ar trebui sa stau in banca mea, ma tenteaza sa incerc cateva produse de la Lioele (le puteti vedea aici), care de-abia au fost lansate. Daca ati incercat ceva si aveti recomandari pentru mine le astept cu placere.


Stiu ca nu toate ma urmariti si pe Facebook, asa ca nu pot sa inchei postarea asta fara sa va arat noul meu colier luat de pe ebay. A ajuns un pic cam greu (aproape 40 zile), dar a meritat asteptarea. Am dat pe el 3 lire, dar arata de mult mai mult - poza nu il arata in toate splendoarea lui. Il si vad purtat cu un tricou simplu uni ... sau cu o rochie simpla ... sau ... variantele sunt multe, bine ca e al meu.


Ar trebui sa ma potolesc pentru o perioada, dar nu promit nimic. Cred ca urmeaza o comanda la Yves Rocher, ma tenteaza rau noul gel de dus exfoliant cu vanilie (gasiti aici oferta de luna asta), dar cred ca o sa profit de o oferta primita prin posta ca e mai tentanta. Voi ce v-ati luat recent? Ati incercat vreunul dintre produsele cumparate de mine?

25 de comentarii

  1. Oh ! ♥ Acel Blush arată foarte bine! Să le folosești sănătoasă!
    Pupici și să nu uiți să treci și pe la mine! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma duc vineri in Baneasa si Ikea..asa ca Doamne Ajuta :)) Vreau sa profit de reducerea din concursul Inglot, apoi am nevoie de niste cutii de depozitare pt toate cursurile si manualele din facultate (am asteptat 3 ani sa fac curat in ele!). Ma rog sa ma abtin sa nu mi iau bronzerul Burjois..sau sa dau vreo comanda pe makeup shop..of of

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea multe tentatii, la bronzerul ciocolata te referi? Eu il am de vreo 2 ani, trebuie sa-l scot din sertar ca am uitat de el. :)

      Ștergere
    2. Daca il iei sa-mi zici cum ti se pare. :)

      Ștergere
  3. doamneeeee... iar! de fiecare data cand postezi asa ceva ma loveste damblaua si altceva nu mai fac trei zile decat shopping online (ca la carte, cu wishlist, promotii, wishlist revizuit, cupoane, tot meniul). nu stiu ce pot sa patesc la inima daca nu-mi iau imediat niste seturi din alea montagne jeunesse... alea cu ciocolata sunt criminale, le-am incercat. ca sa fiu sincera nu fac mare lucru pe fata mea dar lucreaza pe interior :)))) (statul in cada vreo ora cu o masca din asta pe fata si o carte buna, elimina iritatiile mintii sau ceva). sunt foarte ok mastile lor in general, o singura data am avut o problema cu una cu menta, Ice... something nu mai tin minte, aia mi-a uscat pielea in asemenea hal incat am facut niste cruste oribile. dar restul mi-au placut toate, am incercat si cu namol, si cu diverse fructe care mai de care mai tentante de lins de pe fata (m-am abtinut, promit). am si eu cateva "elixiruri" de la maybelline si imi plac foarte mult, acuma mi-ai bagat in cap glossurile astea de la nyx si pana la urma tot cedez. ooooof si colierul e asa de dragut... eu sufar din cauza asta pentru ca nu pot purta din cauza a doua alunite pe care le am pe gat. dar intorc capul pe strada dupa coliere, atat de mult imi plac.

    sa ne anunti cum e crema de picioare, cred ca ne tenteaza pe toate. daca tot ma apuc de comenzi online, macar sa stiu o treaba, iau tot si cu asta basta :)))). sper sa folosesti cu placere tot ce ti-ai cumparat! esti asa de draguta si naturala, o minune de fata!

    codruta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur o sa-ti placa Butter Gloss, eu deja am 3 si parca as mai vrea. Daca apar si la noi Elixir-urile o sa uit cate produse de buze am. :))

      Multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru parerea despre produsele M.J. (eu nici nu astept minuni de la masti, ci doar sa ma relaxez cand le folosesc), o zi frumoasa.

      Ștergere
  4. Ce de minunatii! Sa le folosesti cu placere! Si eu am profitat de promotia 1+1 la MJ. Am luat 4 seturi (2 pt mine, doua cadou), sper sa ajunga si la mine zilele astea. Produsele NYX ma baga in boala... dar am un makeup box de la NYX (All I ever wanted) primit cadou si nu vreau sa mai iau altceva pana nu il termin... cred ca mai degraba expira pana reusesc eu asta :))) Iti doresc o saptamana insorita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca n-ai ratat oferta aia, chiar a fost una buna. Tu ce variante ai luat?

      Ștergere
  5. Montagne Jeunesse Creamy Coconut Mud Pack, Montagne Jeunesse Gorgeous Gift Pamper Pack, Montagne Jeunesse Chocaholic Delight Pamper Pack, Montagne Jeunesse Super Fruits Mud Mask Pack.

    RăspundețiȘtergere
  6. Colierul este superb si asta spune multe despre mine pentru ca sunt o make-up addict si dintre toate produsele pe care le-ai cumparat la el mi-a ramas gandul :) Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi place si mie mult, d-aia l-am si mentionat in postarea asta care n-are nici o treaba cu accesoriile, dar ... :)

      Ștergere
  7. Si eu am fost foarte curioasa in legatura cu Butter gloss-urile de la Nyx; saptamana trecuta am dat o comanda la ei care continea si un astfel de gloss - am cautat poze (toate diferite), am cautat pareri (toat la superlativ) si am zis ca pana nu incerc... imi place foarte mult; mi-am luat Maple Blondie si nu ma asteptam sa imi placa atat de mult! Pot sa il folosesc si fara balsam hidratant -si eu folosesc la orice balsamul hidratant!

    Cert e ca dupa primul Butter Gloss o sa ajunga la mine majoritatea dintre ele.

    Mi-am mai luat si unul pentru volum care imi place, daca nu va place sa va usture un pic buzele nu e de voi.

    Lioele as vrea sa incer si eu, e o problema insa la nuante - eu caut una mai inchisa (bejulie aurie) iar acum vara una bronzanta... si nu cred ca gasesc.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am deja 3, dar tot mai vreau. Si Elixir de la Maybelline e tot in genul ala, superb ... l-am folosit azi si am ramas incantata.

      Ștergere
  8. si pe mine ma tenteaza rau gelul de dus exfoliant de la YR. :D dar as alege o varianta fructata, pentru ca dulci am foarte multe :D:D
    sa le folosesti pe toate cu placere si sa vii cu review-uri
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu tot la vanilie trag, astea fructate imi plac, dar nu pentru mult timp. :)

      Ștergere
  9. Foarte tare sesiunea de cumparaturi! Am si eu blush- ul de la NYX - este un produs decent pentru un machiaj de zi. Enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, Camelia, ce faci tu cu noi ? :)
    Crema pentru picioare m-a atras cel mai tare , arata atat de bine , abia astept sa ne povestesti cum e .Colierul este foarte frumos , sa il porti cu mare drag.Cat despre Butter Gloss ..stii ca am unul si normal ca mai vreau si alte nuante . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ce-mi fac si mie, poftesc si salivez, ca sa fiu mai exacta. :))

      Ștergere
  11. Ce bine arata blushul! <3 Si cate masti aaaaai :D Te-ai aprovizionat bine :D

    RăspundețiȘtergere