Alma va prezinta ... 3 delicii cu Gerble

28.6.14

Daca ma urmariti pe Facebook probabil ca stiti deja ca m-am inscris la campania Gerble de pe Buzzstore si ati si vazut cateva poze cu biscuitii pe care i-am incercat in ultima perioada. Daca vreti sa participati si voi la urmatoarele campanii va puteti inscrie aici.

Biscuitii imi plac (am incercat toate sortimentele desi am fost sceptica cand i-am vazut pe cei cu smochine si pe cei cu faina de curmale pentru ca ambele imi dau o senzatie ciudata si nu m-au atras niciodata) si daca va intrebati de ce am ales sa particip la campanie am un raspuns bun - n-as fi incercat niciodata toate sortimentele pentru ca nu ma tentau, v-am mai spus eu ca sunt ciudata cand e vorba de mancare. Asa am avut ocazia sa descopar si sa vad ce-mi place si ce nu. Si mi-au placut toti. Asta e frumusetea campaniilor de testare - descoperi lucruri noi pe care altfel n-ai fi avut de unde sa stii daca iti plac sau nu, eu in mod sigur nu le-as fi dat vreo sansa.


Prima combinatie de care vreau sa va povestesc am incercat-o intr-o zi la pranz cand nu aveam chef de gatit si tocmai primisem niste humus de la o prietena (facut de ea in casa, tot incearca sa ma convinga, eu nu ma dau deloc in vant dupa el). Am desfacut un pachet de biscuiti cu susan si miere, am intins humus pe ei, am tocat niste ceapa verde, am pus cateva rosii cherry in farfurie si gata pranzul. A fost o combinatie interesanta biscuitii fiind putini dulci de la miere. Mi s-a parut cam mult pentru o masa, dar erau 5 biscuiti in pachet si i-am facut pe toti. M-as fi saturat cu 3.


O alta combinatie care mi-a placut a fost cea cu biscuiti cu faina de curmale si seminte de in (daca v-ati putea imagina cat m-am ferit de ei ati rade in hohote de mine - nu-mi plac curmalele si credeam ca n-o sa-mi placa nici biscuitii - m-am inselat groaznic, sunt super buni si cred ca sunt preferatii mei), budinca de vanilie, capsuni si granola cu vanilie si migdale. Am mai incercat si cu alte fructe (si cu fulgi de ciocolata) si mi se pare o gustare super gustoasa si hranitoare - eu am mancat deoseori combinatia asta pe post de mic dejun.


Am lasat la final reteta mea preferata pe care am incercat-o de-a lungul timpului si cu alti biscuiti si cu care am mers la sigur. De data asta i-am ales pe cei cu tarate de ovaz, am intins niste Nutella (putina ca nu moare nimeni), am feliat o banana si am adaugat aceeasi granola cu migdale si vanilie (o gasiti aici). Arata delicios si au un gust minunat. Ma tenteaza foarte tare si granola cu ciocolata belgiana pe care am vazut-o aici, cred ca ar iesi ceva si mai delicios.


Un alt mod in care am mancat biscuitii (desi nici singuri nu sunt de lasat) a fost gustarea la cana pe care v-am mai aratat-o de a lungul timpului - biscuiti rupti bucati, iaurt/ budinca si fructe - in straturi colorate. Ma bucur ca m-am inscris la campania asta pentru ca altfel n-as fi dat niciodata o sansa anumitor tipuri de biscuiti. Un alt aspect care mi-a placut mult este faptul ca biscuitii sunt ambalati in pachete de cate 3/ 4/ 5 si pot fi luati usor in geanta. Si s-au dovedit chiar utili cand am fost plecata si m-a luat foamea, sunt satiosi si au gust bun.

Voi ati incercat biscuitii de la Gerble? Cum vi se par? In cazul in care va tenteaza am pentru voi niste cupoane de reducere - 20% la achizitia a minim 3 produse Gerble de pe siteul www.nutrivita.ro (in limita a 250 ron) - valabile pana pe 30 iulie - cod BUZZ2014.

10 comentarii

  1. Eu as vrea sa o mananc pe Alma in locul bisuitilor.. imi dai voie? :))
    E o scumpete!! Sa-ti traiasca si sa-ti faca viata mai frumoasa cat mai mult timp. :)
    In privinta biscuitilor, nu am inca ce sa spun personal.. pt ca nu i-am incercat. :D Poate candva ii voi incerca, dar sincera sa fiu nu sunt atat de tentata de ei. :D te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum s-o mananci, ti-o dau la smotoceala putin, desi ei ii place mai mult sa stea in brate si sa doarma. :)

      Ștergere
    2. inseamna ca e o alintatura scumpetea :)

      Ștergere
  2. mmm ce bunatati <3 mi-am luat si eu biscuiti Gerble dupa ce i-am vazut la tine si nu mi-a parut rau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-au placut, pe mine chiar m-au surprins mai mult decat placut.

      Ștergere
  3. Eu am incerca biscuitii de la ei mai demult si mi-au placut da nu aat de mult incat sa ii cumpar din nou. Astept granola de pe iherb. Sper sa-mi placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt o gramada de biscuiti buni pe piata si mereu exista tentatii noi, mie astia mi s-au parut foarte satiosi pe langa ce-am mai incercat, deci iau in calcul sa cumpar dupa ce ii termin.

      Ștergere
  4. Ce dulceee e Alma :) imi vine s-o mananc :P
    Imi plac mult biscuitii acestia , se gasesc si in Carrefour . Eu am testat mai multe feluri si nu a fost unul care sa nu imi placa . Te pup si iti doresc o Duminica frumoasa
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-aia am si pus poza, eu ii spuneam sa se dea jos sa fac poza, ea nimic si-am zis ca vrea s-o vedeti. Duminica frumoasa si tie. :)

      Ștergere