Pensat la Estet Studio

18.12.13

Asa cum v-am spus mai devreme pe pagina de Facebook astazi am ajuns la pensat la Elena de la Estet Studio - m-a invitat de atatea ori si n-am apucat sa ajung niciodata, dar de data asta am profitat ca nu mai sunt la munca si m-am dus. De Elena v-am mai povestit pe blog si stiam ca o sa plec multumita de la ea pentru ca am auzit numai cuvinte de lauda la adresa ei pana acum.

Sprancenele mele nu i-au dat mare bataie de cap insa ma asteptam la asta. Am avut norocul sa mostenesc sprancenele bunicului meu, sunt dese, arcuite si foarte negre (adesea sunt intrebata cu ce le vopsesc si mereu zambesc si spun ca sunt naturale). Le puteti vedea in poza de mai jos, stiam ca ma duc la pensat asa ca le-am lasat in ultimele doua saptamana sa creasca si chiar eram curioasa daca o sa gaseasca ceva de modificat la forma lor.


Elena a folosit ceara pentru puful de deasupra sprancenei (si va spun sincer ca mi-era dor de pielea fara puf) si in rest penseta si m-am minunat de ce mana usoara are (in general pensatul nu este foarte placut pentru mine, insa de data asta a fost altceva). Elena este foarte atenta la detalii si fiecare programare dureaza 30 minute in care ofera o gramada de informatii utile clientelor.


Rezultatul il puteti vedea in poza de mai sus - imi place mult de tot ce-a iesit si m-am simtit super bine (am mai stat si de vorba niste minute bune pentru ca Elena este o persoana deschisa si calda). Mi-a placut si studioul, mi-a placut si Elena si imi place si cum arata sprancenele mele acum. Chiar daca nu e aproape de mine o sa o mai vizitez cu siguranta pentru ca am plecat de la ea zambind.

O puteti gasi fie pe blog, fie pe pagina de Facebook, eu am vazut de-a lungul timpului ce minuni a facut cu sprancenele clientelor (doar nu credeati ca nu i-am urmarit munca) si vi-o recomand cu caldura.

11 comentarii

  1. Arata foarte bine.. Ne poti spune pretul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu Lore, nu stiu ce preturi sunt, le poti afla luand legatura cu Elena - eu am fost la invitatia Elenei, asa cum am mentionat in postare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am fost la doamna Elena acum 2 luni si vreau sa zic ca pentru prima data in viata mea am sprancene frumoase!!! Ale mele sunt foarte rare si nu prea inchise, si daca este smuls un singur fir de unde nu trebuie se vede oribil. Pensatul este 40 de lei, insa merita fiecare banut!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ohoo, ce sprancene dese! Eu le-am lasat jumatate de an, si mai bine chiar, sa creasca si nu au vrut sa se regenereze uniform.
    40 lei este o suma mare pentru pensat, dar poate ca astea-s preturile la Bucuresti.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar, doamna Elena e deosebita si sprancene asa frumoase ca dupa vizitele la dansa, eu n-am avut niciodata! :) Abia astept sa ajung si eu in cateva saptamani. Arata foarte bine sprancenele tale! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu merg la dansa de un an si asta spune multe. In sfarsit am si eu niste sprancene frumoase. La mine intotdeauna sedinta a fost 50 de lei, dar o data la 2 luni eu sunt dispusa sa-i dau, cat timp sunt multumita de rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim, ma bucur ca ne-am impartasit parerea ta. :)

    Mihaela I., nu sunt astea preturile in Bucuresti, insa o vizita la Elena la 2-3 luni cred ca merita mai ales daca ai niste sprancene cu probleme.

    Georgiana, multumesc :)

    Adamantix, ai perfecta dreptate, eu din fericire nu am avut experiente negative la pensat, dar stiu cateva cazuri unde a fost nevoie de luni ca sa-si revina la o forma cat de cat armonioasa - asa ca mai bine un mic efort financiar la o anumita perioada si stai linistita.

    Mihaela, da, si mie imi plac mult cum arata :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata tare bine sprancenele tale, Elena si-a facut bine treaba.Si eu caut o forma care sa ma multumeasca, le vreau mai arcuite, insa nu am gasit persoana care sa imi ofere ceea ce vreau.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit postarea ta prin toamnă, când deja mă hotărâsem să îmi las sprâncenele să se îndesească. Nu erau rare, dar deh... Cara Delevingne e de vină. Nu le-am pensat aproape trei luni, le-am mai "mângâiat" sporadic cu niscaiva ulei de ricin... Eram chitită să iau în calcul recomandarea ta și să merg la doamna Elena. În ajunul Crăciunului m-am programat pentru un tuns și unghii cu gel la un salon din apropierea mea. Iar în timp ce tipa care mă tundea se juca prin părul meu mi-am zis că n-ar strica să mă bag și la un pensat. "Ce, hamsie, ce se poate întâmpla? Doar nu e chirurgie pe creier", îmi tot spuneam. Mda. Impulsurile astea de moment or să mă omoare într-o bună zi. În acea zi am reușit doar să mă enervez și, odată ajunsă acasă, să iau penseta și să termin ce-ncepuse cosmeticiana. Trebuia să mă car de când am auzit-o pe una dintre colegele ei spunându-i să așeze altfel patul, că nu asta-i poziția de pensat. "Ei, n-o știi pe Mary? Asta e ea...", a adăugat în treacăt patronul salonului. Eu o știu pe Mary și... N-o mai las să-și apropie vreodată gheruțele nepricepute de fețișoara mea. Tre' să reiau ciclul nepensat/ mângâiat cu ulei de ricin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca am ras. Eu n-am avut experienta negative la pensat pentru ca nu experimentez. :)

      Ștergere