Mosule, ne vedem la anu'!

30.12.13

A trecut si Craciunul (de parca voi nu stiai asta deja), mai e un pic de tot si incepe un an nou. Mie sarbatorile astea mi s-au parut cam triste, nu ma refer la mine, ci la ceea ce am vazut in jurul meu, parca nimeni nu avea chef de nimic. Am vazut oameni abatuti, care isi pierdusera speranta, parca mai multi ca oricand ... sa speram ca 2014 va fi un an mai bun si vom vedea toti mai multi oameni zambind.

Eu am avut niste zile linistite (in mare parte), in care mai mult am stat, n-am exagerat deloc cu mancarea (nici nu ma innebunesc dupa ceva anume si nici n-am avut cine stie ce chef de gatit), la capitolul somn am stat mai prost (Alma are niste probleme si a trebuit s-o scot cam des afara si s-a mai dovedit a fi si o mare "vaitareata"), in rest nu s-a intamplat nimic spectaculos sau care sa merite a fi mentionat.

Am primit cadouri frumoase, unele prea personale pentru a fi aratate pe blog, unele la care ma asteptam, altele care m-au surprins si vreau sa va arat si voua cateva dintre ele.

Mama mi-a luat mai multe cadouri printre care demachiantul de ochi crema de la Olay care stie ca-mi place mult (am avut multe tuburi pana acum) si un gel de dus peeling de la Alverde (a tinut ea minte ca am eu o obsesie cu gelurile de dus peeling din DM - n-am incercat pana acum vreo varianta de la Alverde, asa ca sunt chiar curioasa). Crema cu caramel Deluxe de la Lidl n-am incercat-o inca (nu vreti sa stiti cate Milka Bubbly white am primit - inca ma "lupt" cu ele), dar de-abia astept, mai ales ca ma gandesc cum ar fi topita intr-o cana de ciocolata fierbinte.



Am primit o agenda despre care nu va spun multe (poza spune tot), daca vreti ceva deosebit cautati-o pe Choco, stie ce face. Tot de la ea am primit cateva bratari pe care de abia astept sa le port (nu e singura care mi-a oferit bijuterii anul asta, dar vi le arat cu alta ocazie) si doua produse de la Kiko: o oja nude si un ruj (tot nude) care imi place la nebunie.


Si pentru ca se stie obsesia mea pentru produsele de ingrijire si machiaj nu puteau sa lipseasca din cadourile de anul asta, asa ca o sa am o gramada de produse noi de incercat.





Am primit multe alte lucruri frumoase de care am de gand sa ma bucur in perioada urmatoare (un fular gros circular, un pulover gri care imi place la nebunie, papuci caldurosi, tarte Yankee Candle si multe altele care m-au facut sa zambesc).


Ce cadouri frumoase ati primit anul asta?

13 comentarii

  1. la multi ani, Camelia! sa ai numai bucurii!pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Super bravo ai primit multe......:) Din pacate anul asta nu am gasit nimic sub brad,doar cateva ace cazute pe parchet :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase cadouri, sa le folosesti cu drag! La multi ani pentru trecerea in noul an, sa speram ca va fi mult mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarbatori fericite si sanatate celor dragi ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc Stella, un an frumos sa ai si tu, plin de bucurii si impliniri

    Elena, cum asa?

    Deea, multumesc, sa fie mai bun pentru toata lumea.

    Silvia, multumesc, un an frumos sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce cuminte ai fost!

    Sa te bucuri de toate darurile primite, sunt multe minunatii.
    Eu am primit dulciuri si un pulover pe care mi-l doream, ceva cosmetice si produse de make-up si o pereche de colanti cu blanita de care m-am indragostit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anul acesta eu si sotul am vrut sa fim Mos Craciun pentru toti cei dragi si am tot impachetat cadouri o seara intreaga :) a fost cel mai frumos Craciun :)
    Eu am primit ondulatorul pe care mi-l doream si nu-l mai gaseam prin stoc prin magazine - l-am descoperit dimineata sub brad si m-am bucurat ca un copil mic :). Am primit si multe zambile (le iubesc nespus si m-am bucurat ca mi-au inmiresmat casa timp de o saptamana). Dar cel mai important e ca am primit un Craciun cum nu am avut niciodata - plin de caldura, cu casa plina de veselie, cu colinde, rasete, miros de portocale, placinta, brad, si oameni dragi.
    Iti doresc un an nou plin de lucruri bune si oameni pretiosi, care sa-ti aduca zambetul pe buze in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  8. sunny melon de la nivea e printre gelurile mele de dus preferate. inca nu am reusit sa ma plictisesc de el indiferent cate tuburi am terminat :)) toata colectia de fapt e super, dar nici unul ca sunny melon :x eu nu am primit decat doua pensule de la estee lauder si o esarfa , de la o prietena. mosul meu vine la vara cu intarziere :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa te bucuri de cadouri, sunt minunate! :) Iti urez si eu "La multi ani!" si un an nou reusit din toate punctele de vedere!

    RăspundețiȘtergere
  10. "i'm a limited edition!" ♥
    how nice could that be? :)
    frumoasa postare, imi place mult felul cum ai realizat-o
    te pup si iti doresc un an niu plin de impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce draguta este agenda! Imi place mult! Sa te bucuri de toate produsele.
    La multi ani si iti doresc un An Nou Fericit plin de bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa te bucuri de toate!
    Oja Kiko are o culoare atat de placuta, iar agenda e simopatica foc. :)
    La multi ani de pe acum, fie ca noul an sa iti fie plin de realizari si de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  13. Adina, si tu ai fost cuminte :) sa te bucuri de toate.

    clarra, darurile de suflet sunt cele care conteaza cu adevarat, iti doresc un an frumos, plin de reusite si de oameni cu suflet. :)

    Simina, da, si mie imi place mult de tot, l-am mai avut.

    Georgiana, multumesc la fel, sa ai un an asa cum iti doresti.

    Florina, un an plin de bucurii si realizari iti doresc si tie.

    darlyst, e speciala :) sa ai un an frumos plin de zambete si bucurie.

    AlexantzA, da, sunt cadouri frumoase, un an plin de lucruri frumoase iti doresc.

    RăspundețiȘtergere