Ganduri de seara

6.12.13

Aveam altceva in plan pentru postarea de astazi, dar lenea m-a invins si nu mi-e rusine s-o spun ... n-am avut nici un chef sa fac poze pentru ce aveam in minte, asa ca am renuntat ... luna asta e luna de rasfat si am de gand sa respect asta.

Nu stiu voi ce ganditi despre Mos Nicolae, insa eu intotdeauna am considerat ca nu e cazul de cadouri scumpe sau pompoase, asa ca ceea ce astept mereu sa gasesc in ghete sunt dulciuri. Mi se pare momentul ideal sa ma simt iar copil ...

Am gasit in ghete dulciuri (asa cum mi-am si dorit) - ciocolata Lion (alba) si Bubbly White de la Milka si inca cateva care n-au apucat seara asta sa le fac poza, oul Kinder a disparut primul (cred ca ouale Kinder imi vor crea intotdeauna o stare de bine pentru ca-mi amintesc de tata si de niste momente care imi bucura mereu sufletul).


Am primit si niste cosmetice de la Nivea (sunt curioasa sa le incerc), o lumanare parfumata cu vanilie, niste sosete pufoase si calduroase si alte mici "atentii", toate menite sa ma faca sa ma simt rasfatata. M-am bucurat pentru fiecare in parte pentru ca au fost luate cu sufletul si asta conteaza cel mai mult.


Mi-am facut singura cadou o sedinta de masaj astazi (si inca doua saptamana viitoare) pentru ca singurul lucru care simt ca-mi lipseste acum este relaxarea totala (nu stiu daca exista, dar eu incerc), iar pe seara am primit un calendar cu ciocolata, care mi-a adus iar aminte de copilarie si de pachetele pe care le primeam de la matusa mea din Austria. Cred ca faza cu relaxarea functioneaza pentru ca am adormit instant cand am ajung acasa - am luat-o pe Bella langa mine, am tras patura si am dormit o ora.


Mi-am facut o cana de ceai si vreau sa ma uit la un film. O noapte asa cum va doriti.

6 comentarii

  1. Sunt de aceiasi parere: Mos Nico, cum obisnuiesc eu sa il alint, e cel care aduce dulciurile, cel care imi aminteste de copilarie. Intotdeauna am primit dulciuri si fructe de sezon: mandarine/portocale si nelipsitele banane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea, cred ca asa e cel mai frumos - mie mi se pare ca prea s-a redus totul la material si se pierde esenta lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu prefer dulciurile sau cadourile simbolice de Mos Nicolae, important e sa vina din suflet.
    Ouale Kinder imi amintesc si mie de copilarie si de Craciunurile in care tata era cu noi.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. AlexantzA, amintiri frumoase, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa incerc si eu ciocolata de la Milka, iar ouale Kinder imi plac foarte mult.Mananc impreuna cu fiul meu, zici ca sunt mai rau decat un copil.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adina, mie Milka imi place cel mai mult - am vazut una cu braduti, trebuie s-o incerc :))

    RăspundețiȘtergere