Craciun cu Sleek?

21.12.13

Cei de la Makeup Shop au provocat mai multe bloggerite la o campanie de testare a produselor Sleek si cum eu nu am inteles niciodata nebunia iscata in jurul acestui brand (am 3 produse toate) am acceptat, desi ma gandeam ca poate am sa primesc niste produse care sa nu mi se potriveasca. Si cand am deschis coletul am fost putin sceptica ca o sa reusesc sa le si folosesc, insa astazi (desi sunt racita si-mi curg ochii ingrozitor) am profitat de lumina si le-am pus la treaba.

Am primit paleta Snapshots (imi pare rau ca nu ati putut sa-mi vedeti fata cand am deschis-o, ma gandeam cand o sa port eu culorile astea - frumoase, dar departe de ce folosesc eu) si blushul Pixie Pink. Desi initial m-am "speriat" putin de ele, in final s-au dovedit a fi o provocare pentru mine si m-au facut sa ies din zona mea de siguranta si sa-mi aduc aminte ca-mi plac culorile si-mi place sa ma joc cu ele, asa ca pana la urma cred ca niste produse Sleek colorate si vesele pot deveni cadoul ideal pentru Craciun pentru ca-ti ofera ocazia sa incerci si altceva.



M-am straduit sa fac niste poze bune astfel incat sa puteti vedea exact culorile din paleta si cred ca am reusit. Unele sunt mai pigmentate, altele nu, nu a fost tocmai usor sa lucrez cu ele (ar fi trebuit sa va arat cate pensule am reusit sa murdaresc) si asta e un aspect care nu mi-a placut, insa culorile sunt frumoase si pentru cineva care poarta machiaje colorate paleta asta le are. Eu mi-as fi dorit sa existe o culoare mata (alb/ bej deschis) in locul uneia dintre nuantele de portocaliu.

Blushul este foarte pigmentat si, chiar daca nu port roz des, mi-a placut - eu am folosit pensula luata de pe ebay (cea care este o copie dupa Yachiyo de la NARS) pentru a controla exact cantitatea de produs aplicata si n-am avut probleme. Posibil pe viitor sa incerc si alt blush de la Sleek pentru ca mi-a placut textura si cum s-a aplicat, chiar daca culoarea nu este ceva ce port zilnic.

Si pentru ca mereu va povestesc despre produse si va arat swatchuri astazi am decis sa vedeti si cum arata pe fata mea - nu sunt cea mai priceputa in arta machiajului si nici pe departe n-am talent sa fac poze - insa tinand cont de asta si de faptul ca ochiul mi-a curs incontinuu si a trebuit sa tot reaplic culoarea din coltul exterior al ochiului rezultatul n-a fost rau, asa ca am decis sa va arat si voua.


Am folosit Sand Walker ca baza (peste Magrittes Paint de la MAC), Green Iguana pe pleoapa, Purple Haze in coltul exterior, Lotus Flower in pliu si Martini in coltul interior al ochiului. Pentru a "incalzi" un pic lookul am blenduit in pliu cu un bronzer si am folosit sub arcada pentru iluminare un bej dintr-o paleta NYX. Si cam atat.


Si cu asta inchei postarea asta ... daca nu va place ce-am facut nu dati cu pietre, daca va place laudati-ma sa prind curaj sa va mai arat si alta data.

29 de comentarii

  1. Esti foarte frumoasa imi place tare mult felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am paleta "Au naturel" de la Sleek si sunt fff mulțumită, are doar tonuri neutre. Îmi place machiajul tău si sa stii ca ti se potrivește, mi se pare ca e un machiaj mai "de vară". Ai niste sprâncene perfecte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioana, in general culorile tari ne duc cu gandul la vara, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne mai arati si cu alte ocazii asemenea machiaje! Imi place tare mult cum ai imbinat culorile si mi se pare ca ti se potrivesc.
    Din intamplare, ieri am cumparat prima mea paleta Sleek (varianta Storm - sunt nuante mai stinse) si sunt tare curioasa cum or sa mi se para. Am vazut ca sunt foarte pigmentate, dar nu am apucat sa creez un machiaj cu ele. Astept cu interes sa vad cat sunt de rezistente.

    RăspundețiȘtergere
  5. Elle, o sa incerc, sper sa-ti placa si s-o folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Combinatia de culori mi se pare rafinata, iar trasaturile tale foarte, foarte frumoase. Cred ca aceste culori pastel te prind minunat, dat fiind si tenul lipsit de imperfectiuni. Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iuliana, multumesc, sarbatori fericite si tie si un an asa cum iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  8. desi te urmaresc de multa vreme, cred ca e prima oara cand iti vad chipul - ce frumoasa esti! ai o frumusete aparte, calda, plina de lumina, misterioasa :) si da, iti vin foarte bine culorile acestea. Nu stiu cum iti sta cu culorile neutre pe care le porti deobicei, dar stiu ca acestea ti se potrivesc de minune!

    O seara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. clarra, multumesc :) o seara frumoasa si tie :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place combinatia de culori aleasa, sa mai pui machiaje pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Hihi, imi place ce a iesit. Nici eu nu sunt prea talentata la make-up si ma regasesc in primul paragraf al postarii tale 100%. Si mai am si o paleta de testat, maine poate reusesc sa scriu pe blog, timpul trece ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti foarte foarte frumoasa si te felicit pentru culorile alese.
    Si da, cum spunea si Ioana, ai niste sprancene to kill for (sau to die for :)) ). Felicitari!
    Eu, una, as vrea sa mai vad si ce combinatii iti ies cu celelate culori.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt frumoase culorile si arata bine combinatia aleasa de tine, eu de obicei optez pentru marourile din Sleek Au Naturel dar am si o paleta MUA cu culori mai indraznete pe care o folosesc din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu te laud si pentru ca mai vreau sa vad astfel de postari, dar si pentru ca mi-a placut ceea ce ai realizat.A fost o surpriza pentru mine sa citesc despre si sa vad un machiaj creat de tine si da, paleta este frumoasa, desi, eu una nu prea folosesc culori tari si atat de vesele, ci le prefer pe cele mai neutre.Insa, din cand in cand, mai simtim nevoia si sa schimbam registrul

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa incep cu sprancele deosebite, inspiratia foarte buna, rezultatul un machiaj super.Si mie imi plac culorile vii, fresh si evit sa port un asa machiaj, din teama de a da gres.Merci de inspiratie si incredere sa incerc si eu.Felicitari si chiar astept si alte postari indraznete.Mult succes in tot ceea ce inteprinzi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Wawww....ti-a iesit un machiaj superb. Iar despre sprancene, numai cuvinte de lauda <3
    O seara frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  17. cris, merci :)

    Alina, m-am straduit, daca nu imi curgeau ochii asa era si mai bine :)

    Cristina, multumesc frumos :)

    Jade, am si eu cateva culori puternice in paletele mele, dar parca niciodata nu intind mana dupa ele, acum poate se schimba ceva.

    Adina, stiam ca o sa fie o surpriza, d-aia m-am si straduit :)

    Mikaela, multumesc pentru cuvintele frumoasa.

    Madalina, multumesc, o seara frumoasa si tie.

    RăspundețiȘtergere
  18. E chiar frumoasa paleta si imi place cum te-ai jucat cu ea. Sa o mai folosesti. :)

    RăspundețiȘtergere
  19. O combinatie de culori foarte faina, imi place paleta la nebunie! Cu toate ca se spunea de Oh so special cat de faina e, asta pentru mine e cea mai faina!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Îmi place foarte mult, şi nu, nu e o complimentare gratuită, ci purul adevăr ♥.
    Ai trăsături foarte frumoase, Camelia. Să ne mai încânţi! ♥

    RăspundețiȘtergere
  21. AlexantZa, mai am o idee, asa ca poate mai iese ceva frumos. :)

    Mihaela, pentru cineva care adora culoarea e foarte potrivita.

    Mihaela, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  22. ce sprancene frumoase ai, Camelia! :) Si ai o caldura aparte in privire, cum zic fetele :) Pupici, sa ne mai incanti!

    RăspundețiȘtergere
  23. culorile sunt dementiale.felicitari pentru machiaj

    http://darkflayer.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  24. Miuri, multumesc, o sa incerc :)

    Darkflayer, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Ti-a iesit foarte bine machiajul.

    Cat despre Sleek, nici eu nu inteleg nebunia creata de aceasta firma (produsele nu sunt cele mai bune).


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  26. Draga Camelia, imi place foarte dar foarte mult acest machiaj .Sunt total de acord cu restul fetelor...ai niste ochi foarte frumosi iar culorile acestea te prind de minune . Felicitari :)

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  27. Mihaela I., multumesc frumos. :)

    Anamaria, multumesc si ma bucur ca v-a placut ce-am facut.

    RăspundețiȘtergere
  28. trusa este superba, ca toate produsele lor si machiajul tau este la fel de frumos,pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere