Maybelline Colorsensational Luscios Lipgloss - Treat Me Sweet

4.3.12

Treat Me Sweet (nuanta 160) din gama Shine Sensational de la Maybelline (cu toate ca pe el scrie Colorsensational) este exact rozul dupa care m-as uita si eu intr-un magazin si o sa va convingeti de asta la sfarsitul postarii. Celelalte nuante din gama asta le puteti vedea aici (eu as vrea nuanta Peach), iar pretul este mai mic de 20 ron pentru 11,3 ml de produs (ceea ce mi se pare super bine).


Imi plac glossurile in acest tip de ambalaj si sunt cele pe care de obicei le tin in geanta pentru o aplicare rapida si fara batai de cap. Treat Me Sweet este perfect pentru asta, e un roz pal si foarte frumos si rezista pe buze cam 3 ore. Nu usuca buzele si miroase a guma de mestecat (sunt sigura ca stiti exact despre ce miros vorbesc si l-ati intalnit la multe alte produse de acest fel).

De cand am primit glossul asta am avut convingerea ca am unul aproape identic si gandul nu mi-a dat pace cateva zile si desi m-am uitat in sertarul in care tin produsele pentru buze nu am gasit vinovatul. Dar situatia s-a schimbat radical cand m-am uitat in portfardul din geanta. Strawberry Fizz de la Victoria's Secret este in poza de mai jos langa Treat Me Sweet si puteti observa ca sunt identice. Singura diferenta apare la aplicare pentru ca cel de la VS are mai multe particule de sclipici si pare mai roz pe buze, eu personal il prefer pe cel de la Maybelline (e mai "cuminte" si mai potrivit pentru zi).


3 comentarii

  1. Pare putin cam sclipicios pt mine, dar nuanta de roz e draguta. Era interesant sa il vedem pe buze, asa pe mana cu blit nu prea poti sa iti dai seama cum arata in realitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. arata foarte bine acesta de la maybelline :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt frumoase amandoua, dar cel de la VS este mai dragut din cauza sclipiciului :D

    RăspundețiȘtergere