Macadamia Natural Oil Healing Oil Spray

26.3.12

De cateva saptamani tot incerc sa scriu despre acest ulei-tratament de la Macadamia, dar mereu s-a ivit altceva si am amanat sa-mi spun parerea, dar m-am gandit ca e cazul sa ma mobilizez si sa-mi pun ideile in ordine. L-am luat la inceputul anului intr-un set de 3 produse (despre sampon am scris acum cateva saptamani - nu mi-a placut in mod deosebit) si l-am folosit mai bine de o luna, dupa care l-am abandonat.


L-am aplicat pe parul uscat cu prosopul (varianta de 60 ml - pe care o am eu - este cu atomizor, ceea ce imi place la nebunie) inainte de a folosi foehnul. Desi in sticla mirosul imi place, cand il aplic pe par, mi se pare cam lemnos si simt un miros de pin (as zice) pe care initial nu-l simt cand miros produsul.

Ce face pentru parul meu? Il face matasos si usor de pieptanat si, prin nu stiu ce magie, ajuta sa se usuce mai repede. Am observat asta inca de la prima folosire, dar am zis ca mi se pare mie. Insa ulterior am citit aceeasi parere si la alte persoane, deci nu mi se pare doar mie, chiar ajuta la o uscare mai rapida.

Ce nu-mi place? Imi electrizeaza parul ca naiba. Te astepti la cu totul altceva de la un produs de acest gen, nu sa te trezesti cu parul valvoi si electrizat. Desi ramane matasos si placut la atingere, am zulufi nebuni (cele cu parul cret stiti despre ce vorbesc) in toate directiile si nu imi pot aseza deloc parul.

Nu am intentia sa-l mai recumpar, clar nu e pentru parul meu; nu este un produs prost, pur si simplu nu mi se potriveste. (nu stiu daca pe un par drept se comporta altfel, insa eu, una, nu-l recomand celor cu parul cret - daca l-ati incercat si pe parul vostru s-a comportat altfel, lasati-ne un comentariu sa aflam si alte pareri)

4 comentarii

  1. Chiar aseara am incercat deep repair mask si healing oil (fara atomizator).Eu am parul cret si masca mi-a placut tare mult.Uleiul mi s-a parul tare vascos,dar a lasat un luciu tare placut parului meu.Ah,sa nu uitam de volum/electrizat.Eh oricum imi plac zulufii mei si cum ies ei in evidenta:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma tenteaza daca electrizeaza parul.Nu l/am incercat si nici nu l/am vazut inca in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim de review, chiar ma tenta, dar la parul meu... electrizare, no thanks! Vreun produs bun pentru luciul parului ne recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc acum cateva produse, daca vreunul se dovedeste a fi castigator, o sa scriu despre el. :)

      Ștergere