Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Q10 Satin Spray

24.3.12

Un alt produs primit spre testare de la Carespot, insa de data asta e vorba de un produs despre care nu auzisem si a trebuit sa caut ca sa vad cum se foloseste si ce face de fapt. Daca sunteti curioase, gasiti aici descrierea si pretul lui.


Mi-a placut ca este vorba de un spray si ca este indicat pentru folosire zilnica pe parul matur si fragil (matur cred ca il am, fragil asa si asa) si m-a intrigat faptul ca potrivit descrierii datorita tehnologiei Colagen Q10 stimuleaza radacinile parului matur, activand producerea celor 2 tipuri de cheratina, intarind astfel structura parului din interior. Chiar eram curioasa ce poate face pentru parul meu.

L-am folosit aproape zilnic (au fost dimineti cand am uitat de el, recunosc) si nu m-am limitat doar la radacini, ci de multe ori l-am aplicat pe tot parul. Ce-am observat? Parul meu a devenit mai elastic si aspectul lui era unul sanatos chiar si in zilele cand nu arata nemaipomenit ca nu ma spalasem la timp. Si chiar am vazut o stralucire care nu ar fi fost acolo daca nu foloseam acest spray.

Sunt curioasa cum sunt si celelalte produse din gama Time Restore. Ati incercat gama asta? Aveti ceva pareri de impartasit?

9 comentarii

  1. Scuze de intrebare..dar cum adica adica par matur ?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corina94, asa cum pielea isi pierde fermitatea cu timpul, asa si parul isi pierde din vitalitate, fiind afectat de diversi factori (modul in care ne hranim, tratamentele la care il supunem - de cele mai multe ori tratamente chimice, mediul in care traim si nu in ultimul rand hormonii) - la asta se refera produsele care se adreseaza unui par matur.

      Ștergere
  2. Buna Camelia
    Tu ce fel de par ai? Adica e fin sau cu o structura asa,mai groasa? M-ar interesa si pe mine,dar avand parul fin,multe produse mi-l lipesc de cap...

    RăspundețiȘtergere
  3. Gama asta nu am incercat-o dar am avut alte produse BC Bonacure si mi-au placut toate, Schwarzkopf in general face produse foarte bune. Ei si Redken sunt preferatii mei in materie de produse de par.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am acum toata gama BC time restore. Nu stiu cum am citit instructiunile de am ramas cu parerea ca spray-ul e un leave-in care se da doar pe lungimea parului. Samponul si masca de par sunt grozave. Eu am parul lung, aspru, frizzy.E singurul set al carui produse sunt bune in totalitate. Il recomand tuturor tipurilor de par.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ne-ai spus si parerea ta pentru ca si pe mine ma tenteaza alte produse din gama asta.

      Ștergere
  5. Revin dupa o luna de folosire (comentariul anterior aparea cu semnatura "Anonim"). E o gama grozava. E prima data cand mi se termina un produs (samponul) si doresc sa imi cumpar unul identic. Parul arata mult mai bine, si-a mai revenit dupa ce a fost ars de soare. Un alt efect pe care banuiesc ca l-a avut gama asta a fost faptul ca mi-a crescut parul foarte repede. Varfuri despicate - zero. Eu am luat setul de pe aoro. Recomand sa il cumparati ca set, e foarte bine sigilat. Am inteles ca exista riscul ca produsele nesigilate sa aiba continutul inlocuit. O colega a patit-o.

    RăspundețiȘtergere