1000 si merg mai departe

29.3.12

Probabil ca va intrebati (sau poate nu) ce reprezinta 1000 ala? Raspunsul e unul simplu dar o sa mai aman un pic sa-l scriu si am sa va spun ca eu am creat blogul asta din placere, scriu ca-mi place, scriu cand imi place si scriu daca imi place. Nu am urmat nici o regula, nu merg dupa vreun tipar, nu am un ritm de postari, nu cred ca ma incadrez intr-o anumita categorie, singurul lucru sigur pe care il stiu este ca scriu din suflet, asa cum fac toate lucrurile din viata mea si cred ca asta se simte.

Scriu aici de vreo 2 ani si jumatate si am scris despre multe lucruri, unele de interes general, altele mai personale si poate de un interes mai restrans, altele care am crezut ca trebuie spuse, dar niciodata n-am scris ca mi s-a spus sa scriu. Am scris doar ca am vrut, n-am acceptat niciodata sa scriu pe bani (si da, am avut si oferte d-astea, destule, as zice) si asta nu se va schimba pentru ca in momentul in care as alege sa devin comerciala, am sa incetez sa fiu eu si atunci acest "colt" nu ar mai avea sens. E doar optiunea mea personala, nu am absolut nimic cu cei ce procedeaza altfel.

Fiecare om are pretul lui (nu cred in "pe mine nu ma poti cumpara") insa al meu nu este unul in bani sau obiecte. Pe mine ma poti "cumpara" cu sinceritate, ma poti "cumpara" cu un suflet curat si cu o minte deschisa, ma poti "cumpara" provocandu-ma sa fiu om si sa fac ceva, dar n-am sa ma pretez vreodata la ceva ce instinctul imi spune ca e putred. Asa sunt eu construita, bine sau rau ... nu are importanta.

1000 de postari - multe ar spune unii, putine ar spune altii. Are vreo importanta? Nu, nu are. Ce este important este ca prin intermediul blogului am interactionat cu oameni  (nu toate experientele au fost placute, dar nu vreau sa ma gandesc la ce a fost urat) si am reusit sa vad unele lucruri altfel. Am cunoscut oameni care au ajuns sa insemne ceva in viata mea (am mai spus si repet ca inima nu cunoaste distante in kilometri), am fost atacata pe postarile in care imi exprimam iubirea fata de animale (si tot nu am inteles de ce noi, oamenii, nu suntem capabili sa acceptam optiunile celorlalti fara sa aruncam venin), am invatat sa nu mai incerc sa schimb conceptii nici atunci cand sunt gresite (fiecare e liber sa creada ce si in ce vrea), dar inainte de toate am ales sa raman EU. 

Una din intrebarile care mi se pune frecvent este: dar cum faci sa primesti produse? Si raspunsul meu a fost mereu acelasi: nu fac nimic. Nu am contactat firme (cred ca am scris 3 mailuri de acest gen in tot acest timp si alea pentru ca mi-a placut un concept si nu aveam cum sa-l prezint singura ci doar cu ajutorul celor implicati, insa nu a iesit nimic), nu am cerut sponsorizari si n-am facut absolut nimic special. 

Sunt contactata periodic de diverse firme care vor sa-mi trimita produse spre testare sau vor intr-un fel sau altul sa colaboreze, o parte din colaborari le-am acceptat si le-ati vazut pe blog (sub forma unor  reviewuri, concursuri sau giveawayuri) pentru ca mi s-au parut interesante produsele sau mi-a placut conceptul, insa foarte multe au fost respinse. De ce? Pentru ca nu vad sensul sa scriu despre lucruri care nu au nici o legatura cu mine, pentru ca nu vad sensul sa accept niste produse care nu mi se potrivesc doar pentru ca sunt gratis si mai ales ca nu vad sensul sa accept niste conditii impuse de cineva (doar pentru ca asa e "moda").

Asa ca raspunsul meu de fiecare data cand am fost intrebata cum am pus blogul pe picioare, a fost simplu si adevarat: cu sufletul (chiar daca mi-am asumat un risc). Stiu ca multora le e greu sa se deschida si sa-si arate sentimentele, dar viata m-a invatat ca asta e singura modalitate de a fi impacat si multumit. Mi-a luat ani sa ajung unde sunt azi si mai am multe de invatat (si nu ma refer la blog, ci la mine, la omul din spatele blogului - pentru ca asta consider eu ca face diferenta), dar stiu ca atata timp cat imi voi urma inima, voi merge in directia buna.

Daca credeti ca aveti ceva de spus referitor la tot ce am scris, la mine sau la blog, as vrea sa citesc asta in comentarii. (pentru ca cele ce-mi cititi blogul stiti ca asta am cautat mereu, sa scrieti din suflet)

21 de comentarii

  1. La cat mai multe Camelia, stim ca scrii din suflet!! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu intotdeauna am spus ca blogurile mele preferate sunt cele in care simt ca exista un suflet. Iar al tau are in spate un suflet minunat, si as vrea sa te cunosc personal intr-o buna zi, pentru ca esti un om minunat si te admir foarte mult pentru ceea ce esti si am invatat multe de la tine.
    Iti doresc o zi plina de soare in suflet si cat mai multe articole la fel de pline de viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai un blg diferit, special si frumos, asta e parerea mea sincera si te urmaresc cu mare drag. La cat mai multe postari minunate !

    RăspundețiȘtergere
  4. LA cat mai multe postari!
    BLogul tau a fost printre primele bloguri de beauty pe care le-am descoperit, acum vreo doi ani cred.
    De atunci am ramas fidela. Imi place mult cum scrii si ce scrii.
    Iti doresc mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. La cat mai multe postari! Felicitari! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa postarea! Felicitari pentru tot ce ai reusit sa realizezi aici si iti doresc sa o tii tot asa! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. La cat mai multe postari! Intotdeauna ma intorc cu drag pe blogul tau si chiar te admir ca faci si postari personale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos scris!Te apreciez pentru ca pui suflet in tot ce scrii si se simte.Te urmaresc cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. frumos spus iubita, felicitari poop

    RăspundețiȘtergere
  10. La cat mai multe postari! Si felicitari pentru ca ramai TU mereu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumos...Apreciez sinceritatea ta !
    La cat mai multe postari :* !

    RăspundețiȘtergere
  12. La cat mai multe postari! Recunosc ca nu te citesc demult, dar cand te-am descoperit, am incercat sa recuperez ;) Felicitari pentru ceea ce faci, pentru cum scrii si pentru ceea ce esti!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu pot spune decat ca imi esti draga chiar daca nu te cunosc personal.Iti doresc numai bine si o sa te citesc mereu cu placere.Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cat mai multe postari si cat mai multe produse de calitate sa aterizeze la tine !

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari ! La mai multe postari !

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi place blogul tau,imi place cum si despre ce scrii,iti apreciez sinceritatea. Chiar daca comentez mai rar, iti citesc cu mare drag postarile si iti urez la cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am simtit cu fiecare postare ca simti cu adevarat ceea ce scrii si asta mi se pare minunat, e motivul pentru care revin pe blogul tau mereu :) La cat mai multe postari si pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Felicitari! Ma regasesc atat de des in gandurile tale scrise aici :) Asa ca la mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  19. .. imi place stilul tau de a scrie, de a povesti. e drept ca nu regasesc in postari, nu am trait tot ce ai simtit tu pana acum; dar cand ma uit peste articole am impresia ca imi povesteste o prietena :)

    RăspundețiȘtergere